elaidi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Nefsinizi zorlayıp sizi test ediyorum. önümüzdeki 1 ay boyunca devam edicem, sizin sevaplarınızı katlamanıza yardımcı oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Davulcuyle şahsi alıp veremediğim yok ama son 3 senedir bebekleri uyandırdığından kanlı bıçaklıyız. Kızlar büyüdü eğer uyanmazlar ise isterse mehter marşı çalsın ben uyanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bizim mahalenin davulcusu süper aksak çalıyo, doublekick ataklar nefis =)) Bu arada çarşı kopardı beni, alın bi daha http://www.youtube.com/watch?v=zHQ0uu-RzRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ne diyolar orda bişey anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 threadi okumadan post atmayalım, yazıldı daha önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben tutcaktım annem kaldırmamış. neyse yarına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ORUÇUM! ehue inönü de iftar vakti maç olunca süper tezahurat gelir Cami imamıı oku ezanıı yeter artık ananın mııı [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 13:40 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sorumluluklarını annene yükleme olm tutacağın olsaydıd saati kurardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o değil de şu davulcu olayı bitsin artık ya. artık çoğunluk uzuun uzuun gökdelenlerde yaşıyo, camlar duvarlar ses yalıtımının dibine vurmuş. hele bizim burda geçen senelerde adam kamyonetin kasasına çıkmış ordan çalıyodu fln. sonra gelip para istiyolar. kaç sene daha veririz bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hakkaten şu davul olayı bitsin ya. 4,30da kalkıyoruz biz adam 3,30larda camın dibinde yataktan fırlatıyo beni:@ her sene böyle yapıyo davulcu bozuntusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 çoğunluk uzun uzun gökdelenlerde mi yaşıyo. nası lan. yanlış bi yerde miyim ben? o değil de, şimdi sigara meselesi problem biliyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 uzun dediğim o kadar uzun olmayabilir :D residance demedik heralde. ama burda eryamanda bisürü gökdelen var. mesela bizim bina 6 kat ben 5teyim bize gelmiyo ses. uyanıksam duyuyorum da ötesi yok. davul sesiyle uyanma bitti buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben zemin kattayım. Camlarda zerre yalıtım yok, 20 yıllık ahşap çerçeveler falan. Ben de duymıyorum davulcuyu, ki ben sinek vızıltısına uyanabilen bi insanım. Para istiyolar mı istiyolar tabi. Ben uyandırdım abi , uyanmasaydın, duymasaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İftara 1 saat kadar kaldı. Açlık hissetmiyorum artık. Ama sigara gerçekten sıktı. Erzurum'dan sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 biri burda ramazana hakaret etmiş. kim lan o çıksın bi adım öne. memati sen de üzerini ara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İstanbul için iftara az kaldı, ben sofraya doğru kaçayım yavaştan. Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Allah kabul etsin arkadaşlar.. Şimdiden afiyet olsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 iftara dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: biri burda ramazana hakaret etmiş. kim lan o çıksın bi adım öne. memati sen de üzerini ara! ironiye bakınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ironi ne arkadaşım! abdülhey getir şunu buraya :D oh be topik gitmiş konudışı rahatladı. haydin eski ramazanları analım şimdi. edir: lol ramazana hakaret eden benmişim :D hepsi bi yana okuma öğrenin biraz. şakayla fln geçiştirip kapatıyorum konuyu da nerde hakaret. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 19:43 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 tum gun basim agridi sigara icmedigim icin, neyse sahura kadar 1 paket yolu var simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Nasıl bir iş gücü kaybıdır bu ramazan anlatamam. Az çalışan memleketimin daha az çalışmasının binbir sebebine eklenen bir sebep daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 iş gücünü bilmem ama babama çok kötü koyuyo ramazan. aşırı miktarda sigara içmese de öyle paket paket, canı istediğinde bulamazsa asabileşiyo evde her işe karışıyo fln ters ters yorumlar fln yapıyo. zaten iftar vakti hızlıca yemeği geçiştirip sigaraya koşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İftar yapıldığına göre sigara, çay ve ilerleyen saatlerde kahve içilebilir. Caizdir =) Özlemişim ramazanı yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aynen,2 dakkada hallettm ztn pek birşey yiyemedm,birkaç saat snra kurt gibi oluyorum.Yaptım en köpüklüsünden türk kahvemi yaktım yanında sigaramı,Dünyanın en mutlu adamıyım edit:uyku bastırdı ZzZzZ [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 20:04 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar