Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para nasıl değerlendirilir?

zydar

Öne çıkan mesajlar

anne baba ayrıydı evi satıp bölüşücekler. babamla yaşıyorum. kardeşimde annemle yaşıyacak büyük olasılıkla. evin değeri 250-280 arası. babamın payına düşen para yarısı olucak. 125-140 arası yani (matematik süperdir)

gel gelelim konuya, bu parayı ben değerlendiricem ve aklımda ki ilk fikir parayı vadeli bir hesaba yatırıp faizini almaktı en az 1 yıllığına. faiz oranları ortalmaa yıllık ana paranın %17 si. buda 125 milyara 21 milyar yapıyor küsüratları var. Sizin tavsiye edebilceğiniz ve biliyorsanız yazabiliceğiniz yatırım imkanları varsa memnun olurum. bi sürü şey var bildiğim fakat sadece ön bilgi biliyorum ayrıntı vs haberim yok.

Aynı zamanda para değerlendirmek ile ilgili yaptıklarınızı yada yapıcaklarınızıda bi gönderin fikir alışverişi yapalım ^^

not:bu arada yaş 22 üni bitti işe başladım

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 09:54 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada babamın bakırköyde evi var orda kalıyoruz. ev sorunu yok. ama yatırım diye diyosan fistan mülk almak akıllıca olabilir.

Bu mortage sayesinde aylık 1 milyar ödeyerek yılda 12 ediyor. bu sayede 10 yılda ev alınabiliyor. Bu da 125 in yıllık getiridği 21 milyardan 9 milyar kar yapmak anlamına geliyor. sanırım buda olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Arsa ev al sat, borsada oyna, likit fon al, işyeri aç bunların hepsi mantıklı ve getirisi olan çözümler tabiki. Ama en az eforla en fazla kazanç faizde. Yukardaki işlerin kırtasiyesiyle uğraşıpta kendini paralayacağına ciddi bi bankaya yatır paranı, hem gelir giderini de hesaplarsın önünü görmen açısından. O parayla çoşup oynamazsın ama batıp ağlamazsında.
Sosyal ağlarda paylaş

citybank iyimidir? faiz oranı türkiyedeki en yüksek faiz oranıymış %19
125 e oranlayınca yıllık 23,75 yapıyor. aylara böldüğümüzde aylık hesaba yatıcak para 1.9 milyar yapıyor. 1 yıllık faize yatırsam, bu sıradada yatırım imkanlarını araştırıp en uygununu bulsam fena olmaz sanırım. Hemde araştırmış olurum iyice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...