cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.formamigeriver.com/tr/ Ne zamandır benim de aklımdaydı daha birkaç gün önce arkadaşla bunu konuşuyorduk. Milli takımın klasik formasının hastasıyım ben. orjinal ve harika bir forma. Onunla ilgili imza kampanyası başlatmışlar. Sitedeki imza filan çok önemli değil zira sitenin pek sallanacağını zannetmiyorum ancak klasik Türkiye formasını geri isteyen çok kişi olursa bunu yapabilirler diye düşünüyorum. said: bir zamanlar yeşil sahalarda bize ay-yıldızlılar denirdi. tıpkı italyanlara gökmavililer, brezilya'lılara sambacılar ve almanlara panzerler dendiği gibi. çünkü formalarımızın üzerinde uzun bir bant ve içinde ay-yıldız vardı. şekli tamamen bize özgüydü ve dünyada benzeri yoktu. bu forma futbolumuzun başarısız sonuçlar aldığı yılların sorumlusu seçilerek adeta canlı canlı tarihe gömüldü. bugün giydiğimiz standart formayı kırmızı-beyaz renk kullanan herhangi bir ülke de giyebilir. biz göğsünde ayyıldız bantı olan klasik formamızın milli takımımızın alamet i farikası olduğuna inanıyoruz. 250.000 kişilik katılımla milli takımımızın, 2008 avrupa şampiyonasından başlıyarak, tüm karşılaşmalarda yeni klasik ay-yıldızlı forma ile mücadele etmesini istiyoruz. formamızı geri istiyoruz not: burda bahsedilen forma hani düz beyaz üstüne kırmızı göğüste şerit onun ortasında da ay yıldız. veya renkler tam tersi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kötüydü be o forma :) Yani kötü de değil de, fazla basit sadeydi... Arada bir kullanılabilir de, ana forma olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 direkt türkiyeye özgü bir formaydı yahu. şahsen dünyada nike'ın forma ürettiği her kırmızı beyaz takımla aynı formaların giyilmesini istemiyorum. bizimle özdeşleşmiz bir formamız vardı ne güzel /kafasınataşatar :P [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 12:54 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet ya bi farkımız olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 O zaman daha güzel bir formayla özdeşleştirelim kendimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Bizim takımlara çubuklu hep yakışmıştır,Milli takımda çubuklu güzel bi forma yapılsa, hatta arkada oyuncu isimleri ve numaralar Osmanlı motifleriyle falan yazılsa.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ben de çok severim bu formayı ve girip formamı geri ver dedim ama girip biraz isimlere bakınca sitenin direk sallama olduğu gerçeği yüzüme çarptı :) İsimlerden örnekler; Aleksandır Siksallandır Fenasi Kerim Roberto Carlos Tony Blair Harrison Ford Bülent Evecit (evet evecit, yanında da ruhu şad olsun yazıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 site sallamasyon zaten :) ama benim hoşuma gitti böyle bir oluşum ve formanın geri istenmesi hem bu formayı beğenmeyenlere de HIH diyorum. siz kendi kabak formanıza bakın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yanliz sitenin dizayn super. 250k imzayla formayi olusturma olayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 site cidden güzelmiş.imzamı da attım ay yıldızın olduğu pencerede en alt sol kareye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 of AMCIK HÜSEYİN var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o forma kaldirildiginda artik cok eskimisti stil olarak ama bu yillarin modasina gore tekrar yorumlanip giyilebilir illaki 70lerdeki 80lerdeki tipi olacak diye bir durum yok, retrosuda kullanilir bence cok nostaljik olur.brezilya hollanda ingiltere falan arada sirada retromsu formalar giyiyorlar.bence yapilmali. adidas nike vs milli takimimiza forma yapamiyor herkesin giydigi formalari giyiyoruz bence bir farkimiz olmasi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bir ayar çekilirse eski formaya çok şekil olur ben ce. tamamiyle eski forma şık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hade len! ve HULEEEEEEEEEAAAAAAYN! Kehi'yi beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şu anki forma güsel bence.. adam zaten siteyi muhtemelen referans için yapmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Forma güzeldi. Yani eski tabirle çok "şahsına münhasır"dı. Bende geri isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Nike'ın tüm milli takımlar için ürettiği tip formayı giymek bana da koyuyor. Ama bizde yeterli forma satın almıyoruz milet olarak. Yoksa adamlar her sene 10 milyon forma satsalar bizim formamıza da gerekli ilgiyi gösterir nike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 adamların kaygısının forma satışı olduğunu düşünmüyorum bir ülkenin yüksek seviyedeki milli takımının formasını yapmak kadar o ülkede spor alanında prestij ve reklam yapacak bişi daha yoktur herhalde.. (75 saattir uyumuyorum cümle katliamı yaptıysam affoşa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Nike'ın Avrupa Kupası için yaptığı formanın turkuaz renk olduğu haberi vardı olabilir mi böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Türk Milli Takım yeni formaları belli oldu. İç saha klasik Kırmızı. Deplasman Beyaz üzerine Turkuaz işlemeli. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=1756 [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 19:49 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 formanın resmi yokmu? [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:18 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya bu turkuaz'a ilgi nerden çıktı bir anda onu hala anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 GS'nin 2003 2004 formasından :) Yanlız formayı görmeden yorum yapmamak lazım da, beyaz üstüne turkuaz uymaz gibi geliyo bana. Komple turkuaz da çirkindir bence. Ama kırmızıyla karıştırılsa hoş olabilir bak. Bir koyu bir açık renk olarak. Turkuaz üstüne kırmızı çizgiler ince eklem yerlerinde falan, beyaz da ekleme... [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 23:32 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 e oldu sana ts forması zaten o..öbür türlü yeni fener forması.. yani benm takımımın formasına benzese de istemem..ne münasebet bizim rengimiz belli sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar