Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhemmer Online vs Age of Conan

MadOrca

Öne çıkan mesajlar

AoC, AO'nun şirketinden, dua edinde aynı sorunlarla karşılaşmayın..

Diğer tarafta ise, WaR, DAoC'un şirketinden, neredeyse sorunsuz..

Bunlar bir kenara, WaR, ciddi bir geçmişe dayanıyor, her ne kadar tabletop gibi olmasa da, hikayesi gayet kuvvetli.

AoC'de yeni gelen, Real Combat, baya bir farklılık katacak ama bir MMO'da nasıl iş yapacağı benim için merak konusu.

Sistemler baz alındığında, WaR daha basit makinelerde çalışacağından bir avantajı var.

AoC, Mature ratingli olacak, WaR büyük ihtimal Teen. Oyuncu kitlesi de farklı olacak haliyle.

Aylık ödemeler nasıl ve ne durumda olacak bilemiyoruz, karşılaştırmak yanlış olur.

WaR'in bir Official Forum'u olmayacak, yani WoW'da gördüğünüz o binlerce aptal başlık veya whine yer almayacak, sadece Official Fan Site'lar iş yapacak (şu anda en bilineni ve popüleri http://www.war-rvr.net)

AoC'da ve WaR'de karakter sınıflandırması farklı. AoC'de 2 kere sınıf değiştirecek oyuncular, WaR'da ise en başta seçtiğin sınıf devam edecek.

WaR bildiğiniz gibi RvR olacak, nispeten yeni bir özellik, artısı olacağı düşüncesindeyim.

Aklıma ilk gelenler bunlar :)

Edik: link

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 00:00 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aoc'un combat sistemi lage tahammülsüz göründü bana, öte taraftan ilgimi de fazla çekemedi doğrusu setting. warhammer'ın pvp sistemi daoc'un övgü aldığı kadar iyi olabilir beklentisiyle ona daha yakın hissediyorum kendimi. lakin muhtemelen en önemli kıstasım arkadaş çevresi olacak, wow'a başlamamın da yegane nedeni oydu çünkü. burada da warhammer daha olası görünüyor.

pve raiding üzerine kurulmuş bir oyun olmamasını tercih ediyorum bir de, wow'da doydum iki yıldır neredeyse hergün raid.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 20:48 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
All of our healer careers work this way. We don't just want to avoid the creation of pure support classes; we want to make it positively counterproductive to play any career that way. This is Warhammer Online. Everybody fights. Nobody hangs back. There's no crying in Warhammer.

bir de bu olay hoşuma gitti warhammer'da, conan'da priest mriest geriden dur buffla healle olayları var gene görünüşe göre. yeter!
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer online daha çok oynanacak gibi duruyor ama gerçekten çok muamma oyun hiç daha adam gibi testerından yorum okumadım oyunu test eden, hep yapımcıların ve fanların söyledikleri oynamadan birşey söylemek yanlış ama dedikleri gibi level kastırmayan pvp tabanlı bir oyun olacaksa o zaman gerçekten çok başarılı olacaktır ; en azından ben oynarım
Sosyal ağlarda paylaş

nda var sonuçta, testerların falan konuşmaları yasak. yine de muhtemelen nda'yi çiğneyerek çekilmiş bazı videolar bulunabilir youtube'da filan "warhammer gameplay" diye yazılınca.

hoş orada bazıları "iğrenç bu wow'dan kötü" demiş de anlamadım heh, wow'dan eksiğini göremedim beta halinde bile.

"everybody fights everybody, noone holds back" fikrine vuruldum ben oyunun wow'da 2,5 yıl paladin oynadıktan sonra. :p
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım yeni bir taktik alıyor orada hızlı hızlı ateş etmesini sağlayan.. :p başka videolar da var işte ironbreakerlar black orclarla kapışıyor, gerçi 2006'dan kalmaymış o video.

bir de kotbs için mounted combat olayını ima etmişti barnett, onu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes tutturmus bir "warhammer, warcraft'tan eskidir" diye, ama warhammer warcraft'tan eski oldugu kadar world of warcraft da warhammer online'dan eski, yani kimse cıkıp da warhammer cuce ırkını warcraft'tan calmıs demiyor ki =)... evrenin benzemesi degil olay, oyunun benzemesi... sırf o cuce videosunda bile arayuz, barrel questinin yapılısı, yukardaki ve sagdaki quest bilgilendirme olayı, npc lerle dialog penceresi, hızlı ates etme'yi aldıgı talent benzeri sistem... bunların hepsi wow'a cok benziyor, wow da bunları daha once baska bir mmo'dan almıs olabilir, bilmiyorum, wow'u savunmak diil yani amacım, wow'la kıyaslanıyor diye dedim, ben de beklemedeyim, cıkar cıkmaz ya buna ya da aoc'ye baslayacam, ama benzemiyor demeyin yani =)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...