Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 şuan acayip lag var dün gece başladı hala devam ediyor guilddeki yabancılar mis gibi oynuyor ben 2 büyü arasında 3 sn bekliyorum.yf ile giremiyorum zten ne hikmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Aynen feci lag spike var oyunda. Engüzeli gether-proffesion kasmak şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sonra aether toplarken dü$, öl; gitsin paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gether yahu aether tehlikeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Argoel said: Aynen feci lag spike var oyunda. Engüzeli gether-proffesion kasmak şuan :D evet proff kasıyorum bende bugünlük böle olsun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Haha oyundaki en kotu olumlerden biri o Aether toplarken dusuk olme ya.. Birde havada reslendiginizde cakilip instant yemek hahaha.. Izlemesi inanilmaz guzel, kahve fiskirttim bir kere ekrana ben ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Şu uçuş zamanını 12 sn arttıran potion lar o durumlar için çok yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gorgosun sırası yetmiyor gibi bugunde ttnet oyun oynatmıyor pff:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Evet hemde cok ucuz, ben tane 180'den 150 tane aldim.. 150'e kadar kastim onlarla.. Zaten olme durumu aclik yapip, flight time tamamen bitince son anda suzulmeyi deneyip, latency yuzunden cakilmak seklinde oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dreagloth said: Şu uçuş zamanını 12 sn arttıran potion lar o durumlar için çok yararlı. benimki genelde iş yerindeki leş laptopta minimum grafikte oynamama rağmen makinenin 10-15 sn kendine gelememesi ve geldiğindede kendimi bind stone da bulmamla oluyo :D ölüşümü bile izleyemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 YF, 15. serverla girdim 100 ping bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Arkadaşlar ben D&R dan oyunu almayı düşünüyorum da size bir sorum olacaktı.Oyunun paketini alıp kurduktan sonra herhangi bir patch yapacakmıyım.Yapacaksam boyutu nedir? Herkese iyi forumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 3 veya 4 gb gibi bir patch yapman gerekli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 520mb olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 520mb, bi tane de 3-5 lik bi tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 peki oyun c/p yöntemiyle çalışıyormu ? bide bişi daha sorcam , ben oyunu netten indirdim ama , setup'ını bulamıyorum herhangi bi yerde nereye atıyor bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet çalışıyomuş başka bir konuda sormuştum çalışıyor denmişti.Artık senden alırım c/p ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oh tekrar c/p ile çalışır demek zorunda kalmadım, oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 O değil de c/p ile çalışlıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hemen söyliyim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kesin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yaw c/p ettim oyunu ama launcher i açtığımda not installed diyor.Neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Nereye yapıştırdın, ikisi aynı yerde mi, iç içe mi ? Doğru yapmadığın bir şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 İç içemi derken D de aion diye bi klasör oluşturdum onun içinde Ncsoft klasörü var.Nc softun içindede 10.5 gb lik AionEU ve 6.52gb lik Launcher klasörleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 klasör ismi farkeder mi bilmiyorum ama orjinali şöyle NCsoft-AionEU-dosyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar