Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şuan acayip lag var dün gece başladı hala devam ediyor guilddeki yabancılar mis gibi oynuyor ben 2 büyü arasında 3 sn bekliyorum.yf ile giremiyorum zten ne hikmetse
Mesaj tarihi:
Haha oyundaki en kotu olumlerden biri o Aether toplarken dusuk olme ya.. Birde havada reslendiginizde cakilip instant yemek hahaha.. Izlemesi inanilmaz guzel, kahve fiskirttim bir kere ekrana ben ^__^
Mesaj tarihi:
Evet hemde cok ucuz, ben tane 180'den 150 tane aldim.. 150'e kadar kastim onlarla.. Zaten olme durumu aclik yapip, flight time tamamen bitince son anda suzulmeyi deneyip, latency yuzunden cakilmak seklinde oluyor..
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Şu uçuş zamanını 12 sn arttıran potion lar o durumlar için çok yararlı.

benimki genelde iş yerindeki leş laptopta minimum grafikte oynamama rağmen makinenin 10-15 sn kendine gelememesi ve geldiğindede kendimi bind stone da bulmamla oluyo :D ölüşümü bile izleyemiyorum :P
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben D&R dan oyunu almayı düşünüyorum da size bir sorum olacaktı.Oyunun paketini alıp kurduktan sonra herhangi bir patch yapacakmıyım.Yapacaksam boyutu nedir?
Herkese iyi forumlar...
Mesaj tarihi:
peki oyun c/p yöntemiyle çalışıyormu ? bide bişi daha sorcam , ben oyunu netten indirdim ama , setup'ını bulamıyorum herhangi bi yerde nereye atıyor bilen varmı ?
  • Yeni Oluştur...