Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Başka gandi çıkan varmı :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Aslında tam desteklediğim tarzda klişeler var: -Hiçbir insan eşcinsel doğmaz -Düşmanımın düşmanı dostumdur -Dişe diş kana kan -Her ne kadar hataları olsa bile başkalarına karşı ülkemize sahip çıkmalıyız -Bazı insanların diğerlerinden şanssız doğdukları doğrudur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hitler çıkmak için ne yapmalı? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mum_Chamber said: Economic Left/Right: -6.13 Social Libertarian/Authoritarian: -2.46 bir yildan uzun bir sure sonra tekrar yaptim, Economic Left/Right: -4.00 Social Libertarian/Authoritarian: -3.13 ek: ve ikidir gandhi cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bende Ghandi çıktım. pfff GG ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Sanırım herkes Gandhi çıkıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 >:D:D:D dipnot: umarım çalışıyodur.. bende bianda beyazbi ekrana dönüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 cidden herkes ghandi cikiyor. zaugna'nin biraz daha altinda ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben de gandi çıktım bu işte bir iş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ancalagan said: Başka gandi çıkan varmı :( ? ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www.politicalcompass.org/facebook/pcgraphpng.php?ec=-8.25&soc=-6.10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 herkes liberal çıktı yanlız kaldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 liboşuz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bende Gandi çıktım 2 kare sağındayım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 (düzenlendi) political compass testleri çok uzun ve çok karışık oluyor. ortada bir çok farklı political compass tabloları da var. bu tabloları birbiriyle birleştirip işi sadeleştirmek istedim. uzun uzun test çözmek istemeyenler için bu konuyu hortlatıyorum... Mart 1, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 On 28.07.2007 at 09:52, Laurelin dedi ki: Economic Left/Right: -6.88 Social Libertarian/Authoritarian: -0.62 faşo cikmadik cok sukur Economic Left/Right: -7.38 Social Libertarian/Authoritarian: -6.72 reyiz sagolsun son 13 senede yasanan tecrubeden politik merkezden merkez solunda soluna savrulmusum direk -_- bakiyorum accurate baya, economictedde hafif kayma var ama daha cok son senelerdeki tekelci practicelere ve hunharca yapilan merger&accusation ofkem o chomsky ile yanyana koymus, valla hakaret sayarim en sagdada tabiki ayn rand var baska kim olacagidii, atlas gene shrigged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Economic Left/Right: -2.63 Social Libertarian/Authoritarian: -0.92 din sorularinda patladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Economic Left/Right: -6.38 Social Libertarian/Authoritarian: -5.18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 ulan hepimiz tekerlek çıktık be. yabgu haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Diğer testlerde genelde ortanın biraz sağında çıkardım bunda durum şöyle Economic Left/Right: -3.13 Social Libertarian/Authoritarian: -3.64 Yeni testlerin homoseksüelliğe çok ağırlıkvermesi ve "fikrim yok" seçeneği bulundurmaları sanırım bu farkı yaratıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Economic Left/Right: -6.38 Social Libertarian/Authoritarian: -5.95 birazdan che tisortu alip gezicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Economic Left/Right: -3.5 Social Libertarian/Authoritarian: -1.69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2020 On 28.07.2007 at 05:06, Holy dedi ki: Economic Left/Right: -4.50 Social Libertarian/Authoritarian: -2.67 Gandhi ile hemen hemen özdeş durumdayım grafiğe göre. Economic Left/Right: -4.88 Social Libertarian/Authoritarian: -7.08 Değişim baya ülkenin gidişatı ile tutuyor. Devletimiz beni sola doğru ittirmiş 13 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar