Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

kaldırmıyosunuz ama şeyi buldum, albüme girdin, fotolardan birini yeni sekmede açarsan eski usul gezmeye devam ediyosun o yeni sekmede. almancaksında öffnen im neue sekmen falan diyebilir.

bu slayt olayının en kötü yanı, direk img linkini alamamak. facebookta bilerek boş bıraktıkları bişeydi o bence, millet kapalı profilleri birbirine atsın dedikodu yapsın diye ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir şey var bir de, ilişki bitirecek türden:

"Yigit and xxxx are now friends after both attending Likemind Istanbul Şubat (Final) Buluşması."

buna bir de Places desteği verip, bir gece önce aynı yerde olan iki kişinin arkadaş olmasını bu şekilde yazarlarsa pek çok kalp kırılır, ilişki biter.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da kanka zaten bizim ülkemizdeki "ilişkiler" ottan boktan sebeplerle bittiği için buna gerek kalmaz yani merak etme :) yani onun oraya gitmiş olması bile ki kız/erkek izin vermez, ilişkiyi bitirmeye yeter de artar bile.

yani bizim toplumumuz hassas biraz. bu tarz bi uygulama cok güzel tabiki benim de düşününce hoşuma gitti ama insanlarımız bunu kötü yönde kullanır yani.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Son zamanlarda, kalabalık bir arkadaş gurubuna sahip olmanıza rağmen sürekli hep aynı kişilerin haberlerini ve paylaşımlarını gördüğünüzü farkettiniz mi? Ve aynı şekilde sizin gönderdiğiniz paylaşımlarınızı hep aynı kişilerin yorumlayıp cevap yazdığını?

Sebebi yeni profile geçişte facebook tarafından bildirilmeden haber kaynağı seçeneklerinde otomatik olarak ayarlanmış "show only posts from friends you interact with mosts (sadece sık görüştüğün arkadaşlarından gelen duyuruları göster) seçeneği.

Bütün arkadaşlarınızın attığı duyuru ve paylaşımlarını görmek istiyorsanız;

1.Haber kaynağı (Newsfeed) sayfasının sonuna kadar inin.

2. Seçenekleri düzenle (Add options) 'dan "Show post from" ayarında "All of your friend and pages" seçeneğini seçtikten sonra kayıt et tuşuna basın...artık bütün arkadaşlarınızın attığı duyurları görebileceksiniz.

ve

said:
Facebook'un yeni fotoğraf gösterme sistemini beğenmediniz ve eskisi gibi görmek istiyorsanız kolay. fotoğrafın üzerine gelip F5 yapın, eskisi gibi görün.

var, yazıldı mı bakmadım ama lazım olur belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi fark ettiğim ama düzeltemediğim bir şeydi. Mesela Digsby'den biri bişey yapınca görüyorum ve hberi geliyor ama facebook açınca orada gözükmüyor. O kişinin sayfasına gidip görebiliyorum. Engellemediğim de biri. Demek ki bu option yüzündenmiş. İyi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

kaldırmıyosunuz ama şeyi buldum, albüme girdin, fotolardan birini yeni sekmede açarsan eski usul gezmeye devam ediyosun o yeni sekmede. almancaksında öffnen im neue sekmen falan diyebilir.

aynen, orta tuş olayı hala devam ediyor en azından, slayt şov gibi göstermesinden nefret ettim resmen. kaldırmazlar umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...