kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 öyle bi seçenek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 :( cok tirtmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kaldırmıyosunuz ama şeyi buldum, albüme girdin, fotolardan birini yeni sekmede açarsan eski usul gezmeye devam ediyosun o yeni sekmede. almancaksında öffnen im neue sekmen falan diyebilir. bu slayt olayının en kötü yanı, direk img linkini alamamak. facebookta bilerek boş bıraktıkları bişeydi o bence, millet kapalı profilleri birbirine atsın dedikodu yapsın diye ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 facebook places aktive oldu, deneyin bakayım telefonlarınızdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ne işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 foursquare'in facebook versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 slayt showlu resimleri sağ tıkla indiremiyorsanız sol altta resmi indiri tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 gerek yok zaten slayt gösterimi çıkınca "fotoğrafı indir" diye seçenek cıkıyor bütün fotoğraflarda. yüksek çözünürlüktekiler de ise yine yüksek çözünürlükte indir yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ayrıca places de gereksiz bişi kim uğraşıcak onunla ki açıcak bakıcak "kim lan benim bulundugum yerde acaba" vs dicek. yani olur da bizim ülkemizin insanlarındaki telefonların marka-model düzeyine bakarsak biraz etkisiz kalır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 foursquare'in 2010'da ne kadar patlama yaptığı düşünün, ve elinde hali hazırda kullanıcı altyapısı olan facebook'un bunu kullanmaya başladığını hayal edin. bence çok iş yapacaktır. bu platform için oluşturulacak reklam planlarını hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 şöyle bir şey var bir de, ilişki bitirecek türden: "Yigit and xxxx are now friends after both attending Likemind Istanbul Şubat (Final) Buluşması." buna bir de Places desteği verip, bir gece önce aynı yerde olan iki kişinin arkadaş olmasını bu şekilde yazarlarsa pek çok kalp kırılır, ilişki biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tamam da kanka zaten bizim ülkemizdeki "ilişkiler" ottan boktan sebeplerle bittiği için buna gerek kalmaz yani merak etme :) yani onun oraya gitmiş olması bile ki kız/erkek izin vermez, ilişkiyi bitirmeye yeter de artar bile. yani bizim toplumumuz hassas biraz. bu tarz bi uygulama cok güzel tabiki benim de düşününce hoşuma gitti ama insanlarımız bunu kötü yönde kullanır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Places çok uzun süredir aktif bu arada. En az bir 6 ayı falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Türkiye'de geçtiğimiz 6 ayda aktif olarak kullanılıyor mu emin değilim; ajanstakilerin telefonlarında yeni aktive oldu galiba, kampanya hazırlıyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bayaa türk arkadaşlarım vardı kullanan, bilmiyorum ayrıntısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bende açılmadı places. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: Son zamanlarda, kalabalık bir arkadaş gurubuna sahip olmanıza rağmen sürekli hep aynı kişilerin haberlerini ve paylaşımlarını gördüğünüzü farkettiniz mi? Ve aynı şekilde sizin gönderdiğiniz paylaşımlarınızı hep aynı kişilerin yorumlayıp cevap yazdığını? Sebebi yeni profile geçişte facebook tarafından bildirilmeden haber kaynağı seçeneklerinde otomatik olarak ayarlanmış "show only posts from friends you interact with mosts (sadece sık görüştüğün arkadaşlarından gelen duyuruları göster) seçeneği. Bütün arkadaşlarınızın attığı duyuru ve paylaşımlarını görmek istiyorsanız; 1.Haber kaynağı (Newsfeed) sayfasının sonuna kadar inin. 2. Seçenekleri düzenle (Add options) 'dan "Show post from" ayarında "All of your friend and pages" seçeneğini seçtikten sonra kayıt et tuşuna basın...artık bütün arkadaşlarınızın attığı duyurları görebileceksiniz. ve said: Facebook'un yeni fotoğraf gösterme sistemini beğenmediniz ve eskisi gibi görmek istiyorsanız kolay. fotoğrafın üzerine gelip F5 yapın, eskisi gibi görün. var, yazıldı mı bakmadım ama lazım olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Birincisi fark ettiğim ama düzeltemediğim bir şeydi. Mesela Digsby'den biri bişey yapınca görüyorum ve hberi geliyor ama facebook açınca orada gözükmüyor. O kişinin sayfasına gidip görebiliyorum. Engellemediğim de biri. Demek ki bu option yüzündenmiş. İyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 places kapalı ya hala :( Bi de foursquare'a yazık olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 facebook kafayı mı yedi yoksa benimkine özel bi dangalaklık mı bu news feed'de 2 gün öncesine ait şeyleri gösteriyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yukardan most recent i seçiyo musun? ayrıca bi önceki sayfada bi ayar var onu da yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 goldbären said: kaldırmıyosunuz ama şeyi buldum, albüme girdin, fotolardan birini yeni sekmede açarsan eski usul gezmeye devam ediyosun o yeni sekmede. almancaksında öffnen im neue sekmen falan diyebilir. aynen, orta tuş olayı hala devam ediyor en azından, slayt şov gibi göstermesinden nefret ettim resmen. kaldırmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu sayı muhabbeti nedir millet 12'5 falan yazıo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 o deil de arkadaşım olmayan insanları tekrardan spama bağladı bende bunları tanıyor olabilirsiniz diye yok mu abi kapatmak o yeri ya çok sinir oluyorum oraya -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aktiftablet said: places kapalı ya hala :( Açık abi places, ben kullanıyorum yani İstanbulda direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar