Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
escape said:

ama abi ne biliyim ingilizceyi %100 bilmen gerekirki bişi olağanüstü bişi oldugunda yazan şeyi tam anlamıyla anlaman için.

of bu ne demek ya =) walluna yazanlar ingilizce yazmiyor, sadece facebook menuleri ingilizce oluyor.

yetemiyorsun galiba escape millete atar yapmissin.
Mesaj tarihi:
aquila said:

olaganustu bisey ne lan, core meltdown alarm mi cikicak.

ahahahahha aynı şeyi düşünüyodum.
"dünya yok olucak bu tuşa basarsan ama öyle karmaşık yazdık ki yannışlıkla basıcan tuşa muhaha"
Mesaj tarihi:
adamlar bi ara sesli chat i deniyorlardı ama noldu bilmiyorum.
onu devreye aldıklarında cep telefonundan bedava görüşmeye başlar artık insanlar facebook sayesinde. bi de mail hizmetini devreye sokuyorlar zaten.
Mesaj tarihi:
escape said:

abi sorun o değil gerçekten. koca koca adamlarsınız hadi 15 16 yaşlarınızda olsanız "cocuktur özenir arkadaşları yapmıştır geri kalmamak için o da ingilizceye çevirmiştir" deriz. ama abi hiç yakışıyo mu size ya

he abi he bunca adam özentilikten kullandı, ingilizce biliyoz boşa gitmesin

başkasının yanında açınca cool dursun

sen bilir misin ki firefox'un türkçesinde refresh kelimesi kaç sene TAZELE olarak kaldı? her gördüğümde gülerdim.

windowsu türkçe yüklüyorum misal, ama onda bile "ağ yapılandırma yöneticisi içe dönük redükleyici" diye çevrilmiş şey aslında daha basit bişey olabiliyor.

bu internet yerine "dünya çapında ağ" demen gibi bişey.

facebook ilk çıktığında türkçesi yoktu, ing alıştıktan sonra türkçesini yadırgıyosun, linklerde komutlarda.

illa özenti arıyorsan bilgisayarında "oyunlar" yerine "games" diye klasör açanlardır...
Mesaj tarihi:
goldbären said:

illa özenti arıyorsan bilgisayarında "oyunlar" yerine "games" diye klasör açanlardır...

abov, windowsum da ingilizce olduğundan oyunları kurduğum klasörün adını da sözde "uyumlu" olsun diye games yapmıştım. kimse görmüyo ama onu, belki ucundan yırtarım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...