Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 facebookta türkçe menüler batar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kullanmıyorum. .org, .edu zamanlarında iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 "çok eskilerden beri biliyorum ama şu an kullanmayacak kadar coolum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 escape said: ama abi ne biliyim ingilizceyi %100 bilmen gerekirki bişi olağanüstü bişi oldugunda yazan şeyi tam anlamıyla anlaman için. of bu ne demek ya =) walluna yazanlar ingilizce yazmiyor, sadece facebook menuleri ingilizce oluyor. yetemiyorsun galiba escape millete atar yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 olaganustu bisey ne lan, core meltdown alarm mi cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Eralp said: "çok eskilerden beri biliyorum ama şu an kullanmayacak kadar coolum." Aynen. Hiç arkadaşım da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 facebook telefondan sonra en iyi icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 aquila said: olaganustu bisey ne lan, core meltdown alarm mi cikicak. ahahahahha aynı şeyi düşünüyodum. "dünya yok olucak bu tuşa basarsan ama öyle karmaşık yazdık ki yannışlıkla basıcan tuşa muhaha" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 toggie said: ben ingiliz oldugum icin ingilizce kullanıyorum. biz ingiliz olarak bilmiyoduk seni başka biliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 adamlar bi ara sesli chat i deniyorlardı ama noldu bilmiyorum. onu devreye aldıklarında cep telefonundan bedava görüşmeye başlar artık insanlar facebook sayesinde. bi de mail hizmetini devreye sokuyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 "Cin Ruhi" said: facebook telefondan sonra en iyi icat yürü git ruhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o kadar coolumki facebook kullanma ihtiyacı hissetmiyorum ok bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 15 martta kapanıyormuş bu habere göre, ki fake'e benzemiyor, http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 15 marttan sonra paralı olucakmış facebookun dışındaki beyaz F mavi backgrounddaki mavi de yeşil olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 -Deno- said: 15 martta kapanıyormuş bu habere göre, ki fake'e benzemiyor, http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 açmayın zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 asdf troll'lenmeyeli olmuştu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 escape said: abi sorun o değil gerçekten. koca koca adamlarsınız hadi 15 16 yaşlarınızda olsanız "cocuktur özenir arkadaşları yapmıştır geri kalmamak için o da ingilizceye çevirmiştir" deriz. ama abi hiç yakışıyo mu size ya he abi he bunca adam özentilikten kullandı, ingilizce biliyoz boşa gitmesin başkasının yanında açınca cool dursun sen bilir misin ki firefox'un türkçesinde refresh kelimesi kaç sene TAZELE olarak kaldı? her gördüğümde gülerdim. windowsu türkçe yüklüyorum misal, ama onda bile "ağ yapılandırma yöneticisi içe dönük redükleyici" diye çevrilmiş şey aslında daha basit bişey olabiliyor. bu internet yerine "dünya çapında ağ" demen gibi bişey. facebook ilk çıktığında türkçesi yoktu, ing alıştıktan sonra türkçesini yadırgıyosun, linklerde komutlarda. illa özenti arıyorsan bilgisayarında "oyunlar" yerine "games" diye klasör açanlardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bende ingilizce kullanıyorum, ingilizce bildiğimden değil. bilmediğim için kelimelere aşina olup belki bişiler öğrenirim diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 olmaz. %100 ingilizce bilmiyorsan kullanamazsın. peki acaba bir ingiliz, amerikalı %100 ingilizce biliyor mu? oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 allahın bi kulu "vurmayın adam öldü" dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu mesajı 10 kişiye paylaştırmassanız facebook kapanacakmış asdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 goldbären said: illa özenti arıyorsan bilgisayarında "oyunlar" yerine "games" diye klasör açanlardır... abov, windowsum da ingilizce olduğundan oyunları kurduğum klasörün adını da sözde "uyumlu" olsun diye games yapmıştım. kimse görmüyo ama onu, belki ucundan yırtarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bi adet silinen mesaj var onu nasıl görebiliriz var mıdır bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar