tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 1 ocak itibari ile, herkes yılbaşı eglencelerini bi albüm yapacak ve home kısmı taggler ve bilmem nerde yılbaşııı albüms ile dolcak gene yavaş açılcak sayfa gene yavaş açılcak.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sen önce sözünü tut,sonra düşünürsün home page'i.
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 dsuhdasfuhafudhasfuhdasufudhasuhaeuhads
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk said: bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. alskdjalskjddlsakf
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burton bizde tanismyoruz ama mumkunse bu mesajdan sonra tanismak istiyorum eauheauh
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk said: bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. Aslan be asdjhfgkdj.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk e hayran oldum. bildiğin hayran.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 zuahahah zuahzhhhahaefhaeufhauefhalfanfahfjlfa +rep x rep aefueahufhaef:D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 LoL yannız kız 1 tanesini attı başından 50 tane bulaştı :D
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHHH ellerinden öptüm
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 olayı yeni farkettim ama baya sağlam bir adjustment olmuş +rep, burtonesk
utopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 AHAHAHAHAH NİANIM AHAHAH CRİT ASGAHSAG çocuk çok yalnız, gitmeyeydin üstüne:////7/7// auehauehueh of. helal. helalim. (k) burtonun profilinden. koymadan edemicem. insan şurdan anlar bari. agsfag.
Öne çıkan mesajlar