Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 ocak itibari ile, herkes yılbaşı eglencelerini bi albüm yapacak ve home kısmı taggler ve bilmem nerde yılbaşııı albüms ile dolcak gene yavaş açılcak sayfa gene yavaş açılcak.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bonecrusher,
sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün.
iyi günler.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
bonecrusher,
sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün.
iyi günler.

alskdjalskjddlsakf
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
bonecrusher,
iyi günler.

Aslan be asdjhfgkdj.
Mesaj tarihi:

AHAHAHAHAH NİANIM

AHAHAH CRİT

ASGAHSAG

çocuk çok yalnız, gitmeyeydin üstüne:////7/7//

auehauehueh of. helal. helalim. (k)

burtonun profilinden. koymadan edemicem. insan şurdan anlar bari. agsfag.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...