tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 1 ocak itibari ile, herkes yılbaşı eglencelerini bi albüm yapacak ve home kısmı taggler ve bilmem nerde yılbaşııı albüms ile dolcak gene yavaş açılcak sayfa gene yavaş açılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sen önce sözünü tut,sonra düşünürsün home page'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 dsuhdasfuhafudhasfuhdasufudhasuhaeuhads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk said: bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. alskdjalskjddlsakf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Of ashdshadhashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Way anam çok fena olmuş haahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burton bizde tanismyoruz ama mumkunse bu mesajdan sonra tanismak istiyorum eauheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 oha. pure pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk said: bonecrusher, sonu gelmeyen friend requestlerinden bıkıp (8 oldu bugünküyle birlikte, ignoredan anlamıyorsun seni gidi sosyal çocuk) seni blockladım. haberin olsun. seninle arkadaş değiliz ki? bir daha arkadaş olma girişiminde bulunmanı istemediğimi, aksi takdirde seni ifşa edeceğimi facebook status hedemde belirttim dün. iyi günler. Aslan be asdjhfgkdj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahaha +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk e hayran oldum. bildiğin hayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 zuahahah zuahzhhhahaefhaeufhauefhalfanfahfjlfa +rep x rep aefueahufhaef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 OHARŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 burtonesk lütfen tanışabülür müyüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 LoL yannız kız 1 tanesini attı başından 50 tane bulaştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHHH ellerinden öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 asd. diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 off ya muhteşem burtonesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 oahahah nihan naptın sen ya puashahf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 olayı yeni farkettim ama baya sağlam bir adjustment olmuş +rep, burtonesk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 AHAHAHAHAH NİANIM AHAHAH CRİT ASGAHSAG çocuk çok yalnız, gitmeyeydin üstüne:////7/7// auehauehueh of. helal. helalim. (k) burtonun profilinden. koymadan edemicem. insan şurdan anlar bari. agsfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar