burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 http://www.siniroldum.com/sayfa.php?mod=sinirsel&sid=15332 bu linki bana beybin gönderdi, yazılan şeye ve verilen linke bakarsanız akpnin yaptığı sahtekarlığı ve ysknın da bunu sitesine koymamayı unuttuğunu görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 direkt link http://www.ysk.gov.tr/ysk/Sonuc/nevsehir.htm toplam oy 159205 ama geçerli oy pusulalarının toplamı 55606 yorumsuz [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:34 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 çok kolay çözülür. "aa sitede hata yapmışız, düzeltelim" der düzeltirler :) hile mi? aa. hiç olur mu öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Excel tablosunda toplamayı yanlış seçmiştir. Hatasız kul olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hmm başına 1 yazmayı unutmuşlar desek yine tutmuyo. O değilde koskoca Nevşehir'de nasıl 68.828 seçmen oluyor? Burası da kafamı karıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ŞEREFSİZLERHİLE YAPMIŞLAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet zaten yapılan hileyi web sitesine yazacaklar olduğu gibi hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: evet zaten yapılan hileyi web sitesine yazacaklar olduğu gibi hahahaha valla türkiye'de herşeyi beklerim ben abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kazanan genç parti olsa neysede akp o kdr oy toplar ztn hni vardır bir insan evladının hatası çok da büyütülcek bişi dgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yazmışlar işte daha ne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hoop! vatan hainliği yapma! akpden beklenir evet ama türk sayılmaz o şerefsizler!!1biiiribiribiribribir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hilesiz seçim olmaz zaten de bari kanıtlarını afişe etme hıyar demesi lazım birilerinin oraya giriş yapana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 keh keh keh ne komikmişsiniz len siz=) yazmışlar işte,ysknın sitesi orası paticik değil. kesin sonuçları yazıyrlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 horacegoesskiing kimse AKPye oy verenin turk kimliğine laf etmiyor zaten en azından oyle bişi diyeni ben ciddiye almam. PS: horacegoesskiing c/p yapmadan yazılmıyor bu arada [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:40 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hehah horace'da sonunda bizden oldu. Demek ki doğru yoldayız. Durmak yok, Yola devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Türkiye tarihinde yapılmamış bir olay değil :p ps: horace ne bu gaz? :p [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 işte seçimde yapılan hilenin örtbas edilme yöntemleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 karsilikli ayar verme cabalari ilginc tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 saat olmuş 2 eğleniyorum yasak mı. forumda kimse birbirinden bişi öğrenmediğine, birbirine bişi anlatamadığına göre. takılıyorum işte. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 O da bir bakış açısı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: horacegoesskiing üye [şikayet et] § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:51 [ özel msj ] saat olmuş 2 eğleniyorum yasak mı. forumda kimse birbirinden bişi öğrenmediğine, birbirine bişi anlatamadığına göre. takılıyorum işte. ehe. peki bişey demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hehe ortada gercekten ilginc bir durum var da, bu iki arkadasin neden bu kadar super alingan bir sekilde tepki gosterdiklerini anlayamadim. kim kiskirtti bunlari simdi? isin yoksa gun boyunca butun yazilanlari oku. naaptiniz lan cocuklara bu kadar, birisi ozet gecsin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: Hehah horace'da sonunda bizden oldu. Demek ki doğru yoldayız. Durmak yok, Yola devam! horace'ın gücünü aldıysak zeval gelmez bize. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:58 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi daaki seçimde chp %58.9 akp zaten kapatılacak. benim dediğim çıkar, nefesim kuvvetlidir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar