sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Başlıkta pek doğru anlatamadım, yakında düğünüm var ve gelinle damat içeri girerken KOMPARSİTA çalmasını istemiyorum. Düşündüm ve Bu parçayı istedim. Sevgili patiler siz ne düşünürsünüz? Şarkı Hair filminin müziklerinden birisi. "Let the Sunshine In" Klasik batı müziği tarzı bir ezgi ile başlar, sonuna doğru pop-rock tarzı coşkulu bir final yapar. Bilmeyenler için rapid linki: budur indirebilirsiniz. Parça CD'den çalınmayacak, canlı grup çalacak. Daha önce gruptan defalarca dinledim yorumları çok sağlam. Ne dersiniz arkadaşlar? Alternatif öneriniz var mı? (smoke on the water ve pembe panter müziğini de düşündüm ama eledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 walla fedaykinin dugununde wow muzigi caliyodu yane ben wow olduguna emindimde bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bryan adams - have you ever really loved a woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Frank Sinatra - Love and Marriage bence güzel olur eğer katılanların espri anlayışı varsa. Ama esprisiz olsun diyorsan seçtiğin şarkı iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bach'ın düğün müzükleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Love and Marriage süper olurmuş hakkaten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 pink martini-let's never stop falling in love da güzel gider d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 nat king cole- l o v e öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Louis Armstrong - What A Wonderful World Eric Clapton - Wonderful Tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Love and marriage evli ve çocuklunun başında çalan müzikmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 evet o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 louis armstrong-a kiss to build a dream on diyorum hem fallout tribute seklinde bi düğün konsepti olursa ne ala :P tebrikler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Temalı düğün olsun, teması Middle Earth olsun, BG çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 charles aznavour for me formidable.. bence cuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mutluluklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bg çalcam ben şahsen.. kafa kız bulursam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 icewind dale theme daha hoş olur bg'den. :p ekleme: tabii blind guardian olarak anlamadım ben onu heh [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:44 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 blind guardian sam... :D anlamlı olması için and the story ends çalardım diye düşünüyorum da ağır kaçar sanki.. sdfdsf düğünde bg mi çalınır lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tango çalın güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Benim seçtiğim parçayı seven yok mu hiç aranızda yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Eee sen kaşındın :), böylesi özel bir an için herkes farklı bi şey düşünür tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ben müziği bir düğün için beğenmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bence queen çalsın, we are the champions gibi gaz bişeyler :)) şaka bi yana love & marriage bence de çok iyi bi seçim olurdu, let the sun shine in pek duruma uygun gözükmüyo bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 age of aquarıus çalın bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 blind guardian -majesty olabilir girişle kandırırsın insanları, ordan headbange gecersin:P mutluluklar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar