Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: stand and fight valla stand and fight yapınca da, "anti-demokrat" ve "darbeci" yaftası yapıştırılıyor üstüne. cumhuriyet mitingine katılmış kişiler bile "halk"tan sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: şu "ben gidiyorum, çüüüüüüüz" diyenlere sormak lazım. seneler geçip, istediğiniz parti başa geçtiğinde, geri mi geleceksiniz? geri gelip "oley, ülkem, yurdum, döndüm" mü diyeceksiniz? bundan sonra gelmemek üzerine gidiyorum. zaten çocukluğumdan (ilkokul felan) hep hayallerimde isveç vardı. bazı şeyleri göstere göstere yapan bir kişiyi bu kadar seviyorsak, değer veriyorsak, ilerde başa hangi parti gelirse gelsin, bu topraklara geri dönmek hata olacaktır. dediğim gibi kendimi milletsiz hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Gangren üye [şikayet et] § 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:35 [ özel msj ] şu "ben gidiyorum, çüüüüüüüz" diyenlere sormak lazım. seneler geçip, istediğiniz parti başa geçtiğinde, geri mi geleceksiniz? geri gelip "oley, ülkem, yurdum, döndüm" mü diyeceksiniz? İstediğim parti yok. Atatürk gibi birisi gelip halkı tokatlarsa dönerim ki hiç zannetmiyorum. Zaten zamanında tokatladı, uyandırdı da ne oldu? Demek ki hiçbirşey demeyip Türkiye'nin batışını dışardan izleyeceğiz gidersek. Bone ve kendi adıma konuşayım. Anca tatile geliriz. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:39 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bizim ulke zaten bu kadar cahil, ayi, kro varken bu saatten sonra medeni ulkeler seviyesine cikamaz aksine daha da kotuye gider. Ama en azindan Ataturkculugumuzu, ulkenin ne zorluklardan bu gunlere geldigini unutmamis ve bunu destekleyenlerin basta olmasini isterdim. Kemikleri sizliyordur Atamin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 tabi hala yerindeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Bone beni de alın abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 İnsanin kendini bu yaştan sonra azınlık hissetmesi cok garip bi duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Vallahi ben de diyordum yok bırakmamak lazım Türkiye'yi bizler adam edeceğiz ama yok ya bu kadar akılsız olan bir toplumda yaşanmaz. Toplumsal yaşamda karşlılaştığım saçmalıklara dayanabilirim ama bu kadarı fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yahu "gidiyorum buralardan" olayı da iyiymiş :) Bi sakin olun derin nefes alın. Akp de bu ülkenin meşru partisidir ve halkın yarısı onları seçmiştir... Kıbrıs verilecekmiş... Sen Kıbrısa aldık gözüyle bakarsan şimdiki çözüm yolları senin deyişinle "vermek" tabi ki ağır gelir. Kıbrıs halkına düşüncelerini sor istersen... Hristiyanların öldürülmesi olayının hükumet yüzünden olduğunu ima ediyorsun galiba bu da komik... İçki sigara yasaklanmaz merak etmeyin yüzyıllarca Osmanlı'da bile serbest iken böyle birşey olmaz. Akp'ye karşı olanlar arasında ülkesini gerçekten sevmeyen insanları görmek çok üzücü (2 sene sonra ekonomik kriz olmasını isteyenler darbe olsun diyenler) Bir de diğer topicte darbe olacak darbe olsun diyenler falan olmuş, eğer darbe olursa artık 550 milletvekili ile iktidara aynı kişilerin geleceğini görmemek için kör olmak gerekir... [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:44 tarihinde, Milo tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:46 tarihinde, Milo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 abi çok iddialıysanız siyasete fln atılın..oturduğunuz yerden olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: 2 sene sonra ekenomik kriz olmasını isteyenler yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Zor durumda memleketi satanlara ihtiyaç yok zaten , bb . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Beyaz Türkçülük oynamayalım plx. Sizin sorduğunuz kişiler vermiştir. Siz bir grup şanslı azınlıksınız çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben memleketi değil memleket beni sattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kıbrıs hakkındaki şahsi fikrim : versinler efem bence bi işe yaramıyo hatta verirlerse ekonomiye de iyi gelir he ben daha 3yıl önce beğenmemiştim halimizi yurtdışına kaçtım bile hatta kaçarken oy bile attım ama sonuç " darqainu al ananı da git" oldu.Bi daha oy da atmıcam galiba çok fena döt olmuş hissediyorum kendimi tayyeape ettiğimiz laflardan sonra gene onun zafer elde etmesi sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben de amerikaya dönüyorum, hadi allasbyebye. zaten anam da orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 nasıl bu kadar oy aldı anlam veremedim, msn imde su an neredeyse online olanların hepsi akp karşıtı mesaj yazmış ama akp = %50 çok garip geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kesinlikle bu millet bazı şeyleri hakediyor yazık çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 1 seçimden sonra terkedicek kadar seviyosun bu vatanı yani. Şaka maka , abartı olsa bile yazdıkların çok çirkin. Mücadele vereyim yok, ben gidiyorum. Git nereye gidersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kıbrısı verelim, diyarbakır pkk nın başkenti olsun, arada canları sıkılınca bombalasınlar falan bizi. istanbulu da yunanistana verelim onların başı kel mi? biz de candaroğlulları kadar bi bölgede küçük iran tadı yaşayalım amerikanın vassalı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Verilcek bir mücadele yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben, Bone, Prawler falan el birliğiyle kaçıyoruz. Sizde katılın, sizde kaçın. Hep beraber, gönül gönüle biz beraberiiiiiiz hey hey hey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 be kadar cahil insanlarımız varya halen daha şoktayımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Aynı şeyi CHP'ye oy verenler için düşünüyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 kaçalı epey oldu benim mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar