Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Çok bomba bir çizgi film.Saat 20:30 veya 1:00 de izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 İyide nereden izleyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sen o saatte her hangi bi kanalı aç onlar yayınlar :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Ahah, o saatlerde rastgele bi kanal açın yayınlar onlar. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 adam programı söylemiş saatini vermiş e kanalı da sen buluver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 digi de mi bu kabloda mı bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Digiturkde , comedymaxde , çok başarılı , zaten Family Guy' ın yaratıcılarından çıkmış , belli de ediyor öyle olduğunu zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 30 subatta televizyonlarda ilk kez! der gibi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 family guy'dan sonra çok sönük geldi bana ya, daha iyi bi iş bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Artık Pazartesi Çarşambe ve Cuma günleri yayınlanıyor. Şahsen Family Guy'ı hiç sevmemiş biri olarak bana kendilerini geliştirmişler gibi geldi. Tabii bence Simpsons ların tırnağı bilr değiller ama yapacak daha iyibir şeyiniz yoksa izleyin, neşeli bir yapım. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:54 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Simpsons'un eline kimse su dökemez de, American Dad'de baya başarılı.Bu arada digitürkde arkadaşlar unutmuşum yazmayı :/ Comedy max. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:53 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 family guydan cok daha iyi, en azıdna yanı bayık esprileri üst üst 10000 kez yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Family Guy'in yapımcılarından galiba. Benzer ezgiler taşısa da çok daha başarılı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 eet family guy ın yapımcılarından, tek bayan tarafı hep aynı aile konseptinin işleniyo olması onun dışında family guyda yapamadıklarını burda yapmışlar gibi geldi bana, yani espriler daha bi ofensif, (bi bölümde patronun kızıyla yatması ve babanın da evet güzel bi kıçı var dimi demesi gibi yani) şahsen 2 diziyide yarılarak izliyorum ama gerçekten ne simpsons da ne baska hiç bişeyde şuna güldüğüm kadar gülmedim http://www.youtube.com/watch?v=0IUd8kMaa-8 ondan bence simpsonla yarışamaz diyen olabilir gayette önyargıyla yaklaşıp izlememezlik etmesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 alt yazılarını tamamen bulabileceğim bir yer varmı? bulamıyorum ırzını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Roger'ın esprileri çok iyi ya adamın her hareketinde gönderme var neredeyse. Simpsons'tan daha çok güldüğüm bölümleri olmuştur mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Benim favori cizgi dizim, bence Family Guy'dan daha basarili ama kime dediysem ROEH diyor, isin politik yanini falan da seviyorum cunku ben. Roger cidden inanilmaz, hele onun sey var 1000. vajina esprisinde boyle cekim duruyo kutluyolar falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Penthesilea said: Roger cidden inanilmaz, hele onun sey var 1000. vajina esprisinde boyle cekim duruyo kutluyolar falan ahah Ahahahah onu yazıcaktım unuttum ya. Gerçi o espriyi anlamamıştım am çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Penthesilea said: bence Family Guy'dan daha basarili ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Family Guy'dan bariz daha başarılı. En azından espri falan var. Family Guy gibi değil.. Of Family Guy diyince bile tüylerim diken diken olur benim, türe hakaret niteliğinde bir dizi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=1160351202750 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bana family guy daha içten geliyo ama niye bilmiyorum böyle daha arkadaşımmış gibi... ayrıca GwindonSurion said: alt yazılarını tamamen bulabileceğim bir yer varmı? bulamıyorum ırzını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 family guy for the win malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 varolan tum altyazilar divxplanet'de. turkce ve ingilizce baska hicbir altyazi yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar