BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 baştan not : spoilerlara koyun karakter fotoğraflarını bazı arkadaşlarımız görmeye dayanamaz belki :) Evet korku filmlerinden size göre; insanın piskolojisini bozan ve korkutan karakter veya karakterler kimlerdir ? Benim ilk sırada Pennywise geliyor. Yok böle bir gülüş ve konuşma biçimi adam piskolojimi bozdu ya resmen. [spo] [/spo] Ondan sonra Chucky oyuncaklara bakış açım değişti kardeşim. [spo] [/spo] ve en son olarak halka dan samara. Filmi izledikten sonra tv ile aram bozuldu. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 6. his filminde bir cenaze evine gidiyorlardı, ölen bir çocuktu ve ölüleri gören çocuk merhumun odasındayken, ölü çocuk yatağın altından uzanıp ayağını elliyordu... öyy arada aklıma gelir gece yatağıma uzaktan atlarım yaklaşmaya tırsarım yatağıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ooo en güzellerini kapmışsın. hmmmmhmhmhmh. 13. cuma jason u bence korkunçtur. michael myers da bence korkunçtur. genel olarak maskeden korktuumu söyleyebiliriz sanırım :) ama şunun gibisi yok: [spo] [/spo] [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 22:25 tarihinde, horacegoesskiing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sympathy for Lady Vengeance daki apla, ben korktum acıkcası yok [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şeytanın günü adlı filmde, metro'daki sahnede bi psikopat vardı her an gülüp kıza yanaşıyordu falan. çok korkmuşumdur hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Batman'de ki Joker çok korkuturdu beni küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Aha bu şerreffffsizler beni gebertinç korkuturdu küçükken :p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 samarayı bir tek ben korkunç bulmuyorum sanırım. hatta güzel bir kız işte. ancak 90'lı yılların başında, ben ilkokuldayken, chucky ve gremlins (ikinci film değil de ilki) feci tırstırırdı bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Küçükken halam beni kel ve fodul bir palyaço ile hokkan geliyo hokkan diyerekden üstüme üstüme doğru gelirdi o zamandan beri istisnasız bütün filmlerdeki palyaçolar benim için korkunçtur hatta bulunduğum ortamda palyaço varsa uzaklaşırım ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya en yksindigim karakter acik ara O daki palyacodurda yane lk 3 gayet basarili ama 4 saattir konusuyoruz pinhead dememisiz unutmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 samara benide hiç korkutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 samara korkunç değilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 pinhead'in olayı ne yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 nasil olayi ne dunyanin en karizmatik kotu adamidir bi kere sen oldurmek icin bi nedene intikama felan ihtiyaci yok hata yaptin boku yedin felsefesiyle pure evildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dominic diyorum ama resmini arayamam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 samara nası korkunç degil yaw, resmi görmem yetti bana tırstım :S ben alien diyorum böyle salya saça saça dişlerini gösterişi falan, gerçi karakter deil alien ama olsun, resmini bulamadım düzgün zaten bilmeyeniniz yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şreydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 notre dame kamburu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: nasil olayi ne dunyanin en karizmatik kotu adamidir bi kere sen oldurmek icin bi nedene intikama felan ihtiyaci yok hata yaptin boku yedin felsefesiyle pure evildir ulen onu diyorum işte. bilmiyodum karakteri, merak ettim. sensin "nası olayı ne?"... [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:05 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ha hellraiser adli filmin ana kotu karakteridir filmde kisaca b kutu war acarsan cehenneme gidiyosun hellraiser gotunu kesiyo actin sictin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 pinhead'in yanındaki tipler de efsane. hatta bir tanesini şu el gibi olanlar silent hill'in oyununda falan da gördüm sanki. el dedim ama el gibi işte hehea şu en alttaki tipten bahsediyorum. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:58 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Oh be rahatladım, 10 dakkadır palyacodurda yı hatırlayamadım arkadaşlara sorup durdum adı neydı o ekose adamın dıye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 House of wax'daki piyano başında mumyalanmış arkadaşın yüzünün yarıya yakının düşmesiyle kas-et-iskelet 3lüsünün gözler önüne serilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Pennywise yüzünden ben yıllarca akşamları tek başıma tuvalete gidememiştim tey tey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesela spawndan Clownıda sevmem pek :D pennywisedan gelen bişi olsa gerek ama ürkütüyor insanı :D [spo] [/spo] he halloween da ki adamın hakkınıda yememek lazım :) . Birde chainsaw da ki. Ordan burdan fırlayıp kesiyorlar milleti. Bu filmlerden sonra evde tek gezerken en ufak çıtta korkuoyrdum bea kardeşim. [spo][/spo] [spo][/spo] [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 09:41 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar