Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 omg bu adam yaratırken bilmiyomuydu????????????????????????? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:29 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi nevi sizi bir asansöre sokuyor. ancak hangi kata çıkacağınızı siz seçiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o zaman bilmiyor ne olacağını ? yetersiz tanrı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ama hangi kata cikacaginiz belli cunku adam onceden biliyor hangi kata cikacagini ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Sintisyzer üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:28 [ özel msj ] biliyo demek seni yapmaya zorluyo demek degil, 20 posttur bunu anlatıyorum. sen ozgur iradenle yanlıs(!) kararlar vermiş bulunuyosunabi sunu 2 saattir anlatmaya çalışıyoruz sonunda söledin ya helal be onun bilmesi seni yapmaya zorlamaz dediği gibi bu da irade ile aynı orantıdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Polisin hırsınız önüne cüzdan koyup izlemesi gibi bişi yani çalarsan aha çaldın suçlusun, çalmazsan yırttın. Özgür iradene bağlı ama ilginç olan burda Allahın senin zaten neyi seçecek olanı biliyor olması yani baştan cezanı verse veya mükafatlandırsa daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 "onun bilmesi seni yapmaya zorlamaz" ne demek ya? ne yapıcağın belli sonuçta zorunluluktan da öte birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Absolut peki nerden biliyorsun bizim cezamız verildide pratiğe döküyoruz burada belkide [spo]öeh ironin gralı be :)[/spo] [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:36 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu topic'e fon müziği olarak "a la menthe nikkfurie" iyi gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Hayır. Hangi kata çıkarsanız çıkın her katta ne olacağını biliyor. diyolar [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:37 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 LAN TOPİĞİMİ NE HALE GETİRMİŞSİNİZ.... gidin lan burdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yani bu hayat cehennem ise çok da kötü değil. Yok cennet ise gayet başarısız bi mükafat. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eğer tanrı varsa ve herşeyi biliyosa benim ne yapıcağımı da bilmesi lazım. ayrıca irademi de ne şekilde kullanıcağımı da bilmesi lazım.yani son anda abc yi değil de yi seçicekken tekrar a ya dönüceğimi de bilmesi lazım.yoksa herşeyi biliyo olamaz... eğer biliyosa, beni niye yaratıyo? hadi yarattın, neden zaten sonucunu bildiğin bi sınava sokuyosun?hadi soktun, neden cezalandırıyosun? sadistmi bu tanrı?ya da ne biliyim manyakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şöle düşün abso bizim herseyimiz belli ya bizim günahlarımız da belli olacak doğal olarak burası cehennem cezamızı çekiyoruz öbür taraf cennet dersin bu topice bakarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ehuhe unac kovma abi gel cayimizi ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sizin anlamadığınız TAnRI da zaman kavramı yoktur. seçimlerinizi zaten biliyodur derken zaten görüyodur anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Calculater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi random variableın neler arasından gelebilecegini biz belirliyoruz, ama random variable yaratmadan onun kaç vericegini bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ben de bebek hakkında 10 sf yazılmıs sandım sasırdım bastan, 4.sf dan itibaren almıs basını yürümüs alakasız mevzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 tanri a) secebilecegimiz seyleri (olasi random variableleri) b) sececegimiz seyi (hangi random variablenin gelecegini) biliyor. o zaman ne mantigi var "al secebilecegin seyler bunlar" demenin? yani hangi secenegi sececegimiz belli, cunku tanri biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 boşa geyik bence öldükten sonra göreceğiz tanrı'nın olup olmadığını başka hiçbir şekilde bilimde de dinde de mantıksal hatalar bulunabilir çok kafa yorulursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eet ama bilimadamlari zaten herseyi modellerler hicbirzaman "aha bu kesin %100 aynen su sekilde boyle" demezler. din ise tam tersi "allah boyle demis boyledir" diyor. yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 allah böyle demiş böyledir diyenlere yobaz deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 allah icin zamanın olmadıgını varsayarsak ( öle yazıyodur belki kitaplarda bilmiyorum ) bizi direk cehenneme veya cennete yollaya da bilirdi yarattıktan sonra, hoş gerci yapıcaklarımızı bilmek icin yaratmasına gerek de olmicak..., bizim suanda yasıyo olmamızın sebebi belki de allahın bizim yasamamızı istemesidir? baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eet kabak tadi verdi. bu arada baktim siteye duzgun fotosu yok cocugun. gormek istedim merak ettim ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar