Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yilan seklinde bebek


unac

Öne çıkan mesajlar

Bilim bir konuda açıklama yapamıyorsa ben mutlaklığından şüphe ederim. Aynı olgu kutsal kitaplar için de geçerlidir. Neden salakça buldun ? İlginç... ; ve üslubun beni rahatsız etti , burda herkes herkesin kankası değil.

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:22 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=zV8IpBw72SU

Su linkte soyle bi yorum var :

said:
it' real. mother's name hasiba kavarci. they live in suudi arabia, cidde. it's said that mother said "i have six girl and seventh snake is coming" before the birth because she and her husband wants a boy


Neden bu tip olaylar hep Suudi Arabistan ya da benzer ulkelerde ortaya cikiyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet vardır ama ; bilim değil . Konuyu uzatmıyalım size en az 10 tane yaşanmış örnek sunarım ama ; anlıyamazsınız çünkü akıl ile kurduğunuz özet bağlantılar inanç haline gelmiş, benim de kabul etmem kolay olmadı. Bilim olayın nasıl olduğunu açıklar ama neden olduğunu, neyin tetiklediğini söylüyebiliyor mu ?? Sonuç değil nedeni açıklasın

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:31 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:32 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:33 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harlequin iktiyozis, (HI) ciddi ve genellikle ölümcül seyreden herediter cilt hastalığıdır. Etkilenmiş bebeklerde doğumda vücut yüzeyinde yoğun keratin plaklarının birikimine bağlı görünüm ve bu plakların arasında derin fissürler mevcuttur. Beraberinde kalınlaşmış cilt yapısının konjuktiva ve dudak bölgesinde yumuşak dokuyu çekmesine bağlı ciddi eklabium ve ektropion gibi anomalilerin yanısıra kulak ve burun anomalileri görülür. Klinik özellikleri iyi tanımlanmasına rağmen HI'li bebeklerin yaşamlarının ilk haftalarında kaybedilmelerinden dolayı hastalığın patogenezi, tedavi yaklaşımı ve prognozu hakkındaki bilgiler azdır.
Perinatoloji Dergisi 2002

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:36 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mu cevap vericek ? Ben bildiğim herşeyi ispat edebilirim peh. The God delusionmuş. Kuantum fiziği bile maddenin en küçük parçasının enerji olduğu ve her birim zaman da tekrar yokolup tekrar ''yaratıldığını '' ama bu işlem çok hızlı olduğu için farketmediğimizi açıklıyor.

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:43 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee yani??

İnsan bilmek için var. Yeni şeyleri bildikçe, başka bilmek istediği şeyler çıkar karşısına. bunları da bildikçe, yine yeni şeyer çıkar. Bu böyle sürer. Sonuçta bilmediği her şeyi araştırır, sonunda nedenini bilir hale gelir. (inananlar için) tanrı ve insan arasındaki fark budur, tanrı için bilinmeyen yoktur. (inanıyorum inanmıyorum muhabbetine çevirmeye gerek yok bunu, kasmayın şimdi)

Ama ilk gördüğün farklılığın altındaki nedenleri bilmeden, ve bunu araştırmadan, "aha tanrının işi" demek düşenmemekten başka bişey olmaz...


edit : başta mantıklı bi cevap vericektim ama, benden önce davranıp asıl duyman gerekeni söylemişler :)

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:50 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL
üye [şikayet et]
§ 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:45 [ güncelle ] [ özel msj ]
saçmalama pls
herşey bir ironiden ibarettir.
bu lafı sölerken attığı postlara yada dediği laflara değildi konuyu öle bi yerden aldıki çok farklı bir yere gitti.ona bakarsanız öle bi durum olurki kimse açıklayamaz ama bunlar istisna seylerdir.ama begeğin durumunun açıklaması var sonuçta belki tatmin etmedi arkadası ama genede bi açıklaması var di mi?

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:52 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...