Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

görüşemediğiniz,açılamadağınız.. ama çok sevdiğiniz kız size telefonda ağlarsa..

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Seni bunca zaman arkadaşın olarak görmüş ve senden dolayısıyla bu yönde bir karşılık bekliyor.Şu saatten sonra açılman iyicene zorlaşmıştır yani.Ona artık arkadaş şefkatiyle yaklaşacan öbür türlü aşk-meşk olaylarına gidersen direk öküzlük oluyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ulaşılabilinecek bir mesafedeyse dur bekle geliyorum denir atlanılır gidilir (dostane biçimde) teselli etmeye çalışılınır.

Yok ulaşılamayacak bir noktadaysa telefonda (gene dostane biçimde) teselli etmeye çalışılır.

Açılınıp kızı direkt Dr. Dumur'a sevk edip kumar oynalınmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Önce konuştur sana açılmasını sağla, bi süre sonra ben seni seviyorum de. Kız aa çok şaşırdım ben hiç beklemiyorum seni arkadaş görüyorum vs. diyecektir. Ki öyle zaten, eğer sana karşı bi ilgisi olsa intahar mevzuunu sana açmaz. Sevildiğini bilmek psikolojisini biraz düzeltir. Üzgünüm ama çoktan kaybetmişsin gibi görünüyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

1- ben ölmek istiyorum diyen birinin öncelikle kendine gelmesini, düşündüğü şeyin ne kadar saçma olduğunu anlamasını sağlarsın. (derdini dinleyerek, mümkün olduğunca az tavsiyede bulunarak)

2- kendisini bu raddeye getiren olaylar sevgili, aile vb şeylerden kaynaklanıyorsa kendisine açılmazsın, beklersin ki 2. bir şok daha yaşamasın. (sadist biriysen, kendi ruhsal durumunu düzenleyemeyenlere karşı bir nefretin varsa durma, tam zamanıdır.) [spo](şakaydı)[/spo]

3- çok açılmak istiyorsan, bunu hehe ben seni seviyorum ehe eki eki diye yapmazsın ki karşındaki korkmasın. (davranışlarını tarafsız bir şekilde yorumlayabiliyorsan zaten sana karşı bir şey hissedip hissedemeyeceğini anlamış olman gerekir, sen de ona göre davranırsın.)

4- erkek olsun bayan olsun, karşı cinsiyetle ilişkilerde samimiyeti aşırıya kaçıranlar olabiliyor ve bu davranış motifi yanlış yorumlanabiliyor, dikkat edersin. (tek taraflı hoşlanma durumunda iki tarafın da birbirine canımssss diye davranması)

5- sonuncu olarak, bu gibi durumlarda 3. yol yok. ya o olacak ya bu. 1 ya da 2. kız ölür ya da yaşar. sen açılırsın, reddedilirsin ya da kabul edilirsin vb. her birine üzülüp sevinip emo ruh hallerine girilmez, çözüm yolu bulabilmelisin. bıdı bıdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben burdayım lafları falan seni herhangi bir sonuca ulaştırmaz. Ben yaşadım, daha fazla şaşırmasın diye açılmadım, istediğin zaman burdayım dedim. İlgi ihtiyacı karşılanınca kendiliğinden çekildi. Sanırım kontrol ediyordu beni. Ne düşünüyorum onun hakkında gibilerinden.
Bu durumda ne desem boş. Gerçekten hassas ise ilgini açıklaman hoş olmaz. Hele ailevi bir sorunsa ama ilgi bekliyorsa tamamen karşı tarafın keyfine kalmış bir durum. Yanında olup destek vermeyi teklif edebilirsin bence. Eğer ilgi beklentisi, bir niyeti varsa yüz yüze daha açık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Okuyunca çok garip oldum. Bir anda kendimi senle özleştirdim. Ben de çok platonik aşk yaşadım. Bu tür durumlara özel bir hassaslığım vardır. Kız intihar etme kıvamında değil isyan durumunda yani onu hayata döndürecek tatmin edecek bir çözüm bekliyor. Kızı hayata döndür , zaten aranızda hoşlantı başlıyacaktır ( hoşlantı tek taraflı olmaz. aşk tek taraflıdır) sonra da işler gelişir. Yok hoşlantı başlamadıysa ağzınla kuş tutsan yine kızı bağlayamazsın.Tavsiye= Kıza inceden ayar ver. Teselli ederken duygulardan, insan ruhundan , sevgiden bahset sonra kızın ruhsal durumuyla özdeşleştiğini kıza hissettir , onu anladığını düşünsün
Sosyal ağlarda paylaş

buluşurum kızla fırsattan istifade bak ben seni çok seviyorum lütfen böle düşünme falan die yanında olurum =P Soora yavaş yavaş açılırım duygularımı söylerim. Ha bi de hayat ne güzel bak falan derim klasik laflar. Nolursa olsun onun yanında olacağını onu kimse sevmese bile senin seveceğini söle ;)
Sosyal ağlarda paylaş

bana kim ölmek istiyorum derse terslerim. hani ayrıca açılamadığım kız beni arayıp böyle en yakın dostu gibi bu tip birşey yapıosa, ya bende bi öküzlük var demektir, ya da kız inadına falan yapıyodur anlayıp. yani orda denecek 3-5 teselliden sonra istiosan bi buluşalım yüz yüze anlat falandır. bi bakıma fırsat işte açılmak için. ölmek isteyen kıza tutunacak bi dal vermek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...