ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Babamla el ele verip hayat biçimlerimizi değiştiriyoruz.. Ailemiz biraz sorunluydu .. Annemde biraz ruhsal sorunlar olduğundan dolayı yıllardır içimize kapalı kendi odalarımızda yaşayan insanlar olduk evde.. Ancak en sonunda ben sıkıldım - biraz büyüdüm - babam da yaşlanıyor artık.. Ve konuştuk onunla.. hayatlarımızı değiştirmeye karar verdik.. Fransaya gitmeye karar verdik yaşamak için. Ben yeniden okula başlayacağım - okulu bıraktım çünkü iki defa üstüste dayanamayıp - .. Sigarayı bırakacağız ikimizde. İçimize kapanmak yerine birbirimize vakit ayırmaya başlayacağız. - ki başladık bile - Huzurlu bir ev ortamı yaratacağız. Sabahları koşmaya başlıyoruz yarın sabahtan ittibaren. Babam her gün işe gidiyor dolayısıyla çok erken kalkıcaz. Ben geldikten sonra uyumaya devam edeceğim. Sabahları sağlıklı olsun diye kahvaltı etmeye başlayacağız.(her gün sadece akşam yemeği yiyorum ben.. babam da sadece öğle ve akşam yemeği..) Geceleri o işten gelince beraber yemek yapıyoruz . Beraber yiyoruz -ki bunu hiç yapmazdık önceden herkes kendi odasında yerdi - sonra oturuyoruz film izliyoruz. Muhabet ediyoruz eğer canımız film izlemek istemiyorsa. Ben Fransızca çalışıyorum o yanımda işini yapıyor. Ben piano çalışıyorum o yanımda kitap okuyor vs vs.. Hayatım düzeliyor.. Hayatım değişiyor.. Daha disiplinli daha zor ancak çok daha keyifli bir hale geliyor. Fransaya taşındığımızda sadece birbirimize kalacağız ve hep beraber zaman geçireceğiz. Annemle ablam da türkiyede kalacak. Özlemeyecek miyim? Özleyeceğim. Ancak huzurlu olacağım bundan sonra. Bunları neden yazdığıma gelirsek insanın monoton hayatının bir kararla nasıl değişebileceğini göstermek+paylaşmak.. Mutluyum.. umarım hep böyle kalırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Herşeyden önce Semih abimi üzmeyin. Adam olun. Canımı yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sıcacık bir yazı. öncelikle çok sevindim yola giren olaylar için. her şey gönlünce olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @Alcadras ... çok teşekkür ederim.... Minnet duydum bu yaklaşımına =) gerçekten huzurlu bir dönem beni bekliyor gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 uyanmak güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bu kadar sorun olmazki emrahın patideki kız versiyonusun vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tebrikler, umarım daha da düzelir durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 anneni bırakıp gidicen ha? ok gg.. edit: ekleme yeni hayata başlıosanız söyle babana o doğursun [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:16 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yok ya annemi bırakıp gidiyor değilim sık sık geleceğim ama aynı evde huzurlu olamıyoruz ikimizde.. zaten anneanneme taşındı o ben gidene kadar ^^ karşılıklı yani... ama böyle çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 çok güzel hayatınızı değiştirmek ama anneni bırakmak... Bilmiyorum ya annenin psikolojik sorunları varsa bence ona yardımcı olmalısınız babanla. Ne biliim ya bence annenlede konusmalsın ve o da yeni bi hayata başlamalı sizle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hayırlısı olsun mademki =) bize bukadar demek düşer heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bıçak 4eva her daim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 okudum ama yazıdan çok afedersin hiç bir halt anlamadım annen ile baban ayrı mı ki babanla fransa'ya gitme kararı alıyorsunuz kendi başınıza ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @Horrible o da yeni bir hayata başlıyor zaten... yani o mutsuzdu bu şekilde.. mutlu olacak ve düzelecek .. @khalad : =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 herşey yolundaysa sorun yok...yeni hayatında mutluluklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gerçekten çok şanslısın ki babanla konuşup yeni kararlar alabilmişsin, hayatını düzene sokabilmişsin. kıymetini bil bunun. kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaşim için sagol. Ancak, hangi kararin dogru, hangisinin yanliş oldugunu en iyi zaman gösterir. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Tebrikler, çok zor bir şey yapıyorsunuz Hatta imrenilecek şeyler. Ve hatta yapmak kısmını aşıp başarmışsınız. Tekrar ve tekrar tebrikler. Şahsen kendi rutinimden (o kadar aklımda olmasına rağmen) hiçbirşeyi değiştiremedim bu güne kadar. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 01:35 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 eh sevindim senin adına umarım istediğin gibi gelişir her şey heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hayatınızı bılmıyorum ancak gucsuze destek olmak,ona arka cıkmaktır guzel olan. ustelık bu anneyse ınsan canını bıle verebılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 fistan haklı. not: pardon ya fistan mesaj atmamış ki buraya. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 04:37 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Varmı yanınızda yeni hayat için extra spot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Hayatınızı değiştirecek kararlar alacak cesarete sahip olduğunuz için imrendim size. Ben beceremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 külliyen yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar