Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat biçimini değiştirmek..

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Babamla el ele verip hayat biçimlerimizi değiştiriyoruz.. Ailemiz biraz sorunluydu .. Annemde biraz ruhsal sorunlar olduğundan dolayı yıllardır içimize kapalı kendi odalarımızda yaşayan insanlar olduk evde.. Ancak en sonunda ben sıkıldım - biraz büyüdüm - babam da yaşlanıyor artık.. Ve konuştuk onunla.. hayatlarımızı değiştirmeye karar verdik..

Fransaya gitmeye karar verdik yaşamak için. Ben yeniden okula başlayacağım - okulu bıraktım çünkü iki defa üstüste dayanamayıp - .. Sigarayı bırakacağız ikimizde. İçimize kapanmak yerine birbirimize vakit ayırmaya başlayacağız. - ki başladık bile - Huzurlu bir ev ortamı yaratacağız. Sabahları koşmaya başlıyoruz yarın sabahtan ittibaren. Babam her gün işe gidiyor dolayısıyla çok erken kalkıcaz. Ben geldikten sonra uyumaya devam edeceğim. Sabahları sağlıklı olsun diye kahvaltı etmeye başlayacağız.(her gün sadece akşam yemeği yiyorum ben.. babam da sadece öğle ve akşam yemeği..)

Geceleri o işten gelince beraber yemek yapıyoruz . Beraber yiyoruz -ki bunu hiç yapmazdık önceden herkes kendi odasında yerdi - sonra oturuyoruz film izliyoruz. Muhabet ediyoruz eğer canımız film izlemek istemiyorsa. Ben Fransızca çalışıyorum o yanımda işini yapıyor. Ben piano çalışıyorum o yanımda kitap okuyor vs vs..

Hayatım düzeliyor.. Hayatım değişiyor.. Daha disiplinli daha zor ancak çok daha keyifli bir hale geliyor. Fransaya taşındığımızda sadece birbirimize kalacağız ve hep beraber zaman geçireceğiz. Annemle ablam da türkiyede kalacak. Özlemeyecek miyim? Özleyeceğim. Ancak huzurlu olacağım bundan sonra. Bunları neden yazdığıma gelirsek insanın monoton hayatının bir kararla nasıl değişebileceğini göstermek+paylaşmak..

Mutluyum.. umarım hep böyle kalırım...
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler, çok zor bir şey yapıyorsunuz

Hatta imrenilecek şeyler.

Ve hatta yapmak kısmını aşıp başarmışsınız. Tekrar ve tekrar tebrikler.

Şahsen kendi rutinimden (o kadar aklımda olmasına rağmen) hiçbirşeyi değiştiremedim bu güne kadar.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 01:35 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...