SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Aradım ve bulamadım ki bu film hakkında bir başlık nasıl açılmamış şaşırdım. son zamanlarda izlediğim en beni benden alan film diyebilirim. film 2006 yapımı bir film Will Ferrell Maggie Gyllenhaal gibi oyuncular oynuyor. hikayesi hakkında pek bi bilgi verip tadını kaçırmak istemiyorum ama konu itibari ile drama komedi bir film. hani eskiden forest gump adlı bir film vardı ki tahmin edebiliyorum herkesin beyninde harika tatlar bırakmış bir filmdir. bu filmide onunla aynı katagoriye koyuyorum ve çok beğendiğimi söylemek istiyorum. izlediyseniz yorumlarınızı, izlemediyseniz zamanınızı alıp filmi izlemenizi istiyorum... : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 İndireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bence çok orjinal ve güzel bir film, will ferrell abimizi kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 mükemmel bir film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben beğenmemiştim hakikaten:) her adımı tahmin ettim ve sıkıldım, uyuyordum sinemada. öbür filme girseydim keşke demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ahaha nasıl her hareketini tahmin ettin ütop işkembeden sallama şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 benim hayatimi anlatiyor o adam. gerci henuz kiz bulamadik, strat da alamadik(pahali) ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Senaristin canı sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: ahaha nasıl her hareketini tahmin ettin ütop işkembeden sallama şimdi :) konu ilginçti ilk bakışta ama klişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben cok sevmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 izlediğim en iyi filmlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 izlediğim filmlerden en iyi senaryo ödülünü ona verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Güzel film. Komedi sayılacak bir yanını göremedim. said: I didn't find Maggie actractive at all until I saw this movie.diye bir board var imdb'de, katılmamak içten değil. Bir de listesini yapmış bir eleman: Scarlet Johansson - Lost in Translation, Natalie Portman - Garden State diye. Harbiden bende de aynı etkiyi bıraktı bunlar. Gerçi listede bir de Kate Winslet - Eternal Sunshine of the Spotless Mind var ama o bana uymadı o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Birkaç ay önce digiturk'te paralı sinema kanallarında oynadığını fragmanlardan birinde gördüm. Fragman baya ilgimi çekmişti. Ancak o paralı kanallardan film izleyemediğim için, standart kanallara düşer belki diye bekledim. Dün şans eseri Megavizyon'da DVD'sini gördüm, aldım. Akşam oturdum izledim. Oldukça keyifli bir 2 saat geçirdim. Filmin içinde çok ilginç sürprizler bulunmakta. Donnie Darko kadar ağır bir şekilde olmasa da, hayat hakkında düşünmeye itiyor. Komedi filmi ama klişe Romantik Komedi'lerden daha farklı. Romantik Komedi sevmeyen beni bile içine aldı götürdü uçurdu sürükledi. Son zamanlarda izlediğim en dahice filmlerden biri. Hafiften de Douglas Adams'ın Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabı okurmuş gibi hissettim. Süper film, hastası oldum, 10/10 vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Çok güzel filmdi sadece filmin ilkyarısı biraz yavan geçti ve açıkcası sıktı beni. Daha sonrası ise çok güzeldi böyle bir sonda beklemiyordum. Gerçekten çok güzel senaryosu var. Ayrıca; Dustin Hoffman çook komik atlıyor suya Harold un gittiği psikiyatrist İncredibles da ki aileye elbise tasarlayanın gerçek hali =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 son 2 sölediin aynen ya huahhah o psikiyatrist aynıydı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Harika film olmuş. Özellikle anlatım çok güzel. İzleyiciyi filmin içindeymiş, oyuncu ile bütünleşmiş hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şimdi seyrettim de çok tatlı bi film olmuş.maggie nin zaten hastasıyım.emma thompson da çok güzel oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Total film dvdsini vermişti. Sıkıcı filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nasıl yani? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Her film herkese göre değil ya. Ben hiç sıkılmadan zevkle izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben epey beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 film başarılıydı, ben de çok sevdim, yine de epic olmayı türünde çok daha başarılı örnekler olduğu için, kaçırıyor. filmi,oyun içinde oyun olarak düşünürseniz, o tarzda çok daha efsane filmler var. e romantik komedi deseniz daha temele inip, onda da zirveyi zorlayamıyor. 10/10 luk bir film değil ancak sıradışı kurgusuyla kesinlikle izlenilesi bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar