Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eherreeey sevindim barışmanza =) ayrılmayın bi daha sudan sebeplerle =)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kocum tunca :D tbr isabella yakısıyorsunuz umarım mutlu olabileceğiniz kadar beraber olursunuz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 arada tuncanın o bir sürü erkekle çıplak fotoğrafını görünce :P
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 mutluluklar dilerim. p.s: postu görende evlendi sanacaklar eha.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: arada tuncanın o bir sürü erkekle çıplak fotoğrafını görünce :P estel ayara musait mesaj atiyosun abi, uyariyorum simdilik. =P
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya maksat iki lokma neşe katmak mevzuya... :) ayara müsait tabi... :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: ginaly üye § 05 Temmuz 2007, Perşembe - 01:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ülen bi abla bana böle bişi hazırlıcak varya, sümük gibi yapışırım ona bırakmam hayatta. ne sapım lan. bağyanlara selam ederim 20/m/antalya püü rezil, öhm 20/m/ankara
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 valla benim için bir kız bu videoyu yapsa, basardım nikahı. :D
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ne ulan bu bbgye dondurdunuz siteyi underage diye basicak cocuk amirligi
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 izledim, tunca'nın yeşil saçlı halini gördüm. seneler önce koymuştu saçlarımı boyattım diye buraya. lan zaman çok çabuk geçiyor onu farkediyorum iyice pisleşti bu zaman kavramı. pat küt 2007 yarısını geçmişiz falan lan daha dün yılbaşıydı neler oluyor. allah bir yastıkta kocatsın ne diyeyim. bi slaytla tavladın cocuu isabella hadi bakalım =P heuahe şaka bi yana birlikte büyümüşsünüz nerdeyse resimlere bakılırsa. gayet net olarak da mutlu görünüyorsunuz ayrılmayın yani ne gereği var dicem de bu yaşta başlayıp evlilik falan zor bu devirde. bi gün kesin ayrılırsınız dicem kızıcaksınız şimdi bakmayın bana gece sıkıntıdan sardırdım yani.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ulan tunca 3 kere öldün, rezil insan. bi de hevesli hevesli öldün :P nese orda dediğim gibi :) kıymetini bil :)) edit: pardon tunca ölmedi, elf öldü. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:20 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 @isabella bak başlarken topice yazmışın işe yaramayacğını bilsemde diye belkide yarar bilemessin ama zaten yarasada yaramasada yaptığın takdiri çok çok hakediyo ama bide zarekin saçma postları olmasa daha iyi olcakmış ama neyse ulen seni görüncede kendimden utandım daha kız arklarıma bi gül almışlığım yok yuh bana neyse bb :)
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Zarek, Youtube'da bari huzur ver.
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yeni gördüm ben bunu, amet gösterdi, ne güzelsiniz lan. iyi ki barışmışsınız, çok tatlı bi çiftsiniz :)
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Tebrik etmesem gözlerim açık giderdi valla =) Şarkı, resimler süper.
Famy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 cok guzel olmuş beğendim ben de ve barıstığınıza sevındım cokk...ayrılmayın bıdaha...
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 noldu olay ne kaçırdım...of be =) ... o deilde doumgünüm bugün kutlasanıza ya
Öne çıkan mesajlar