Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eherreeey sevindim barışmanza =) ayrılmayın bi daha sudan sebeplerle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kocum tunca :D tbr isabella yakısıyorsunuz umarım mutlu olabileceğiniz kadar beraber olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 arada tuncanın o bir sürü erkekle çıplak fotoğrafını görünce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 mutluluklar dilerim. p.s: postu görende evlendi sanacaklar eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: arada tuncanın o bir sürü erkekle çıplak fotoğrafını görünce :P estel ayara musait mesaj atiyosun abi, uyariyorum simdilik. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ya maksat iki lokma neşe katmak mevzuya... :) ayara müsait tabi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: ginaly üye § 05 Temmuz 2007, Perşembe - 01:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ülen bi abla bana böle bişi hazırlıcak varya, sümük gibi yapışırım ona bırakmam hayatta. ne sapım lan. bağyanlara selam ederim 20/m/antalya püü rezil, öhm 20/m/ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ankara da olur farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 valla benim için bir kız bu videoyu yapsa, basardım nikahı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 durum çok fena :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 istanbulş/21/meyl/singıl bells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Şş Hormon Tunca, naaber? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ne ulan bu bbgye dondurdunuz siteyi underage diye basicak cocuk amirligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 izledim, tunca'nın yeşil saçlı halini gördüm. seneler önce koymuştu saçlarımı boyattım diye buraya. lan zaman çok çabuk geçiyor onu farkediyorum iyice pisleşti bu zaman kavramı. pat küt 2007 yarısını geçmişiz falan lan daha dün yılbaşıydı neler oluyor. allah bir yastıkta kocatsın ne diyeyim. bi slaytla tavladın cocuu isabella hadi bakalım =P heuahe şaka bi yana birlikte büyümüşsünüz nerdeyse resimlere bakılırsa. gayet net olarak da mutlu görünüyorsunuz ayrılmayın yani ne gereği var dicem de bu yaşta başlayıp evlilik falan zor bu devirde. bi gün kesin ayrılırsınız dicem kızıcaksınız şimdi bakmayın bana gece sıkıntıdan sardırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @mumu şad ap plz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ulan tunca 3 kere öldün, rezil insan. bi de hevesli hevesli öldün :P nese orda dediğim gibi :) kıymetini bil :)) edit: pardon tunca ölmedi, elf öldü. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 02:20 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 @isabella bak başlarken topice yazmışın işe yaramayacğını bilsemde diye belkide yarar bilemessin ama zaten yarasada yaramasada yaptığın takdiri çok çok hakediyo ama bide zarekin saçma postları olmasa daha iyi olcakmış ama neyse ulen seni görüncede kendimden utandım daha kız arklarıma bi gül almışlığım yok yuh bana neyse bb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Zarek, Youtube'da bari huzur ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yeni gördüm ben bunu, amet gösterdi, ne güzelsiniz lan. iyi ki barışmışsınız, çok tatlı bi çiftsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Tebrik etmesem gözlerim açık giderdi valla =) Şarkı, resimler süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 cok guzel olmuş beğendim ben de ve barıstığınıza sevındım cokk...ayrılmayın bıdaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 noldu olay ne kaçırdım...of be =) ... o deilde doumgünüm bugün kutlasanıza ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 kutluu mutluu.. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 tenks =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar