Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

said:
ginaly
üye § 05 Temmuz 2007, Perşembe - 01:19 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

ülen bi abla bana böle bişi hazırlıcak varya,
sümük gibi yapışırım ona bırakmam hayatta.
ne sapım lan.
bağyanlara selam ederim 20/m/antalya

püü rezil, öhm

20/m/ankara
Sosyal ağlarda paylaş

izledim, tunca'nın yeşil saçlı halini gördüm. seneler önce koymuştu saçlarımı boyattım diye buraya.

lan zaman çok çabuk geçiyor onu farkediyorum iyice pisleşti bu zaman kavramı. pat küt 2007 yarısını geçmişiz falan lan daha dün yılbaşıydı neler oluyor.

allah bir yastıkta kocatsın ne diyeyim. bi slaytla tavladın cocuu isabella hadi bakalım =P

heuahe şaka bi yana birlikte büyümüşsünüz nerdeyse resimlere bakılırsa. gayet net olarak da mutlu görünüyorsunuz ayrılmayın yani ne gereği var dicem de bu yaşta başlayıp evlilik falan zor bu devirde. bi gün kesin ayrılırsınız dicem kızıcaksınız şimdi bakmayın bana gece sıkıntıdan sardırdım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@isabella bak başlarken topice yazmışın işe yaramayacğını bilsemde diye belkide yarar bilemessin ama zaten yarasada yaramasada yaptığın takdiri çok çok hakediyo ama bide zarekin saçma postları olmasa daha iyi olcakmış ama neyse ulen seni görüncede kendimden utandım daha kız arklarıma bi gül almışlığım yok yuh bana neyse bb :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...