Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ney sesini çok severim.yanında söz olmicak ama sadece müzik
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bu da öyle zaten vokal yok sadece enstrümental ve ney ağırlıklı :)
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ulverin kveldssanger albümü, full akustik dinlendirici falan süper pain of salvation - dryad of the woods empyrium - many moons ago kesin edin =P queens of the stone age - mosquito song msg - never ending nightmare crowded house - four seasons in one day nightwish - once upon a troubador blackmore's night - fires at midnight richie blackmore - greensleeves richie blackmore - the trees they do grow maudlin of the well - sleep is a curse summoning - the passing of the grey company (bu biraz garip kaçabilir ama dene bence) blind guardian - a past and future secret fool's garden - lemon tree peter paul and mary - puff the magic dragon hepsini edin bunların süperdir =P [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 18:43 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 CocoRosie-Good Friday Gary Jules-Mad World Ayrıca Tuluyhan Uğurlu'nun da pek dinlendirici,enstrümental müzikleri mevcut.
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 michael andrews-mad world(donnie darko soundtack)
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 mercan dede. su ve nar yazılmış, ben nefes albümünü tavsiye ediyorum. yann tiersen ayrıca. bunlar harbi dinlendirir adamı, onun harici şunları yazayım : aimee mann morcheeba portishead massive attack hooverphonic norah jones regina spektor. kolay gelsin.plx (sinaaa akıllı ol sina :o)
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 juno reactor - angels and men kesinlikle bu da aradıklarından biridir.
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 indir istanbul kanatlarımın altında soundtracklerini, sinir stres bele etten yağı sıyırırcasına gider.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Satie dinle, Philip Glass dinle. Satie - Gnossienne No.1 Philip Glass - Window Of Appearances İkiside insanüstü şarkılardır. Metaformik yaşamları öldürürler.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: loreena mckennitt in bütün sarkılarını indir +1 Ayrıca "Goran Bregovic- Ederlezi" Tek geçeceğim parçalardandır çok başka yerlere götürür insanı...
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 imogen heap - hide and seek rainbow astor piazzola - oblivion (keman ağlıo resmen yaa) helloween - forever and one
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bi şunu dinle.. yawtıkla sen tıkla.. alla alla bana erhu alın lan!! [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:03 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mishka Adams Konuşması bile dinlendirir valla, her şarkısı diyeyim =P
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 şarkıların cogunu lime da bulamadım nerdeyse :)
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Antonio Vivaldi,Sigur Ros,Explosion in the sky,Mogwai,Godspeed you black emperor,Frederic Chopin
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 coc y villa - la noche tiesto remixide güzel oldukça sakin ve hoş bir şarkı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=181758
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mercan dede yi falan boşver ruh dinlendiren müzikler istiyorsan klasik neyzenleri dinle ney taksimlerine buradan ulaşabilirsin
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 said: michael andrews-mad world(donnie darko soundtack) bu şarkı benim ruhumu dinlendirmiyor tam tersine üzüntüye, yasa boğuluyorum :(
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bu tür fazla bilinmeyen müzikleri indirmek için de limewire kullanmayın, bulamazsınız genelde hüsrana uğrarsınız. Onun yerine Soulseek kullanmanızı öneririm, çok başarılı bir program.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Dream Theater - Finnally free Dream Theater - The Spirit Carries On
Öne çıkan mesajlar