Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Railroad Tycoon ilk oynadığım Tycoon idi. Hala da olsa oynarım, ötesini de tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 railroad tycoon, en gerçekçi tycoonlardan biri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sim copter tarihteki en efsane oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 railroad benim de ilkimdi efsanedir zaten. ama rollercoaster tycoonun eline hiç biri su dökemez tabii. ama railroadın çok anısı var bende çok değişik anıları var ooofff off nasıl böyle vücudum endorfin salgılıyor oyun gözümün önüne gelince ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dasaaa said: güzel bir tycoon oyunu bulmak neredeyse inanılmaz zor hale geldi.. şimdi elimde neler var: OPEN TTD; idare ediyor işte.. biraz sıkıcı çünkü hep aynı şey! 2-3 saat max oynanıyor. Simutrans: OPEN TTD gibi ancak biraz daha geliştirilmişi, şehir falan da kurulup geliştirilebiliyor (hafiften.. bi sim city beklemeyin yani!) ama araçlara rota (route?) atamak çok kastırıyor.. gereksiz bi kasış! ona bas önce sonra buna bas, sonra şuraya tıkla.. niye ki? yani OPEN TTD'deki sistem iyiydi.. Fairy Godmother Tycoon: İksir işine giriyoruz! Wo-hooooo! iksir üret, kaynakları idare et ve max. karı elde et oyunu kısaca. AMa çok zevkli. arada masal kahramaları çıkageliyor, kadı gibi bunları dinleyip sorunu çözüyoruz. Misal 3küçük domuzcukun ev problemi, tavşan-kaplumbağa yarışında aslında neler olduğu gibi.. Ama oyunu yapan firma EA'in bi yan kolu(imiş) ver EA oyununda olduğu gibi bu ufacık tefecik oyun da yüzlerce K mem yiyecek! Haberiniz olsun şaşırmayın hiç!! Car Tycoon: Tycoon gibi olmayan bi Tycoon! yani biraz boş bi oyun, tıkla tıkla bekle.. tıkla tıkla bekle.. Oyunu kazanmak mı istiyorsunuz? Kimse aile otomobili, ucuz otomobil istemiyor.. Hersek Convertible alıyor, convertible yapın satın ve kazanın.. Zaten her yerde convertible görüyorum ben günlük yaşamda.. Sıkıcı bu oyun ya.. Real E$tate Empire: Al sat.. Flash oyunu gibi gözüküyor.. Tavsiye etmiyorum hiç.. Evi al onar sat.. senin onardığın sattığın evi, başka bir emlakçı alsın ve bi kaç ay sonra aynı aynı evleri al sat! çünkü mekan sınırlı! Berbat bişi Ice Cream Tycoon: Berbat! Kasmayın hiç.. kötü.. Mudcraft: Hmm... aslında... şeker! şeker bişi.. evet.. bööle çamurdan adamlarımız var, bi taraftan toprak kazdırıyoruz, diğer taraftan su taşıttırıyoruz birleşince çamur oluyor, çamurdan adamlar çıkıyor! 3çamurdan adamı üstüste koyunca bi klübe oluyorlar!!!! Ses efekleri falan çok.. şeker! Tatlı bi oyun hepsi bu. Kaynak yönetimini tycoon sayarsanız tabii. yoksa para falan yok. sadece kaynak yönetimi. Virtual Villagers 2: Bu güzel, tycoon değil tam olarak. Sen şunu tamir et, sen yemek topla, sen ateş yak tarzı bir kaynak yönetimi. Gerçek zamanlı yani siz oyundan çıktıktan sonra, sizin dediklerinizii daimi yapıyor (yapmaya devam ediyor) köylülerimiz ve oyuna girince yaptıklarının sonucunu görebiliyoruz. Başarılı. devam ederim başka bi zaman.. acelem var şimdi.. kaçarm! ahah hemen hemen hepsini annem oynadı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 lan milletin anası aya çıkmış bizimkiler daha cep telefonu kullanmıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 vay annesini!!! o_O' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 benimki mail yazabiliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 virtual villagers 3'ü çektim ayol ço kyavaş ilerliyor bu oyun backgrounda duracak,ben 2-3 saatte bir bakacam? bayar beni şahsen ben böyle restoran tycoon'u istiyorum empire'lısını laplopum kaldırmıyor daha minimal grafikli birşey lazım varmı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 game dev tycoondan başka var mı son zamanlarda çıkmış tycoon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 prison tycoon vardı sanırım ama nasıl olduğunu bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Doğru dürüst geniş bir tycoon yapamadılar gitti. Restorant yapmakla başlayayım, 7-8 şube açtıktan sonra gidip otel açıp farklı sektöre geçeyim falan filan. Hiç böyle kafada geniş ve eğlenceli bir şey çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 DoGMeaT said: virtual villagers 3'ü çektim ayol ço kyavaş ilerliyor bu oyun backgrounda duracak,ben 2-3 saatte bir bakacam? Bilgisayarın saatini ileri al. Fazla alırsan ölürler ama yaşlanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Swords and Potions'ın 2.si çıkmış. İlkine göre daha başarılı olmuş. http://www.kongregate.com/games/EdgebeeStudios/swords-and-potions-2# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Su ustteki feci kotuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bana bunları tekrar yaşatın http://www.classicgamingpresents.com/catalog/Images/pizza3.gif http://www.abandonia.com/files/games/240/Transport%20Tycoon%20Deluxe%20for%20Windows_7.jpg http://www.aeriesguard.com/var/crypte/storage/images/media/images/theme-hospital-vs-hospital-tycoon-un-hopital-qui-tourne/146377-1-fre-FR/Theme-Hospital-VS-Hospital-Tycoon-Un-hopital-qui-tourne.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 nasıl mazoşist başlıktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Xaty 4 yıl öncesine cevap vermiş takdir ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://code.google.com/p/corsix-th/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Virtual City. Şehrin kaynak yönetimi ile uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Tycoon oyunlarının zirve noktası Rollercoaster Tycoon 3'tür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Pizza tycoon'da olay bitmistir. Benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 rolır kostır'da rayları eksik koyup insanları uçurmayı, kuş bakışına geçip insanları ensesinden tutup aşağı atmayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Nwalka said: Swords and Potions'ın 2.si çıkmış. İlkine göre daha başarılı olmuş. http://www.kongregate.com/games/EdgebeeStudios/swords-and-potions-2# Şuna bir bakim dedim yapıştı ya, böyle oyunlar vermeyin kardeşim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 vaperon said: Virtual City. Şehrin kaynak yönetimi ile uğraşıyorsun. PC'ye var mı bu? ben IOS'te oynadım para kazanmak inanılmaz kolay ancak bazı şeyler için gerçek para karşılığında alabileceğin birşeyler istiyodu dolayısıyla para harcamak istemediğim için bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar