Diablo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Şimdi hakan şükür ve finansbank sağlam kaynaklar olabilir ama burada benim akrabam diyenler ne kadar güvenilir o da var... Bir de kiralık oyuncuya 9 milyon dolar ? O paraya 2 tane çok kaliteli tranafer yapılır yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 kiralık derken? kiralanmayacak ki milan'dan transfer edilecek. o yüzden 9 milyon euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 senede 4 milyon euro vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 said: Şimdi hakan şükür ve finansbank sağlam kaynaklar olabilir ama burada benim akrabam diyenler ne kadar güvenilir o da var... Bir de kiralık oyuncuya 9 milyon dolar ? O paraya 2 tane çok kaliteli tranafer yapılır yahu? Sanırım Adriano konusuyla karıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Ha evet kiralık kısmı karışmış galbia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yaşlandığı bir gerçek. Ama süper bir forvet olduğuda bir gerçek :=) Genç mi dicez kendisine :=P Gelecek vaad eden genç yetenek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 tebrık ederım fener alıyor yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yaw adamlar geçen sene bu kadar kassa uefa kupasını almıştık demek. gerizekalılar elemelerden sonra adam transfer ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 valla fener ronaldo adriano türü bi adam alırsa benim sempatim artar fenere karşı. keşke diğer takımlar da böyle büyük hamleler yapabilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bence ronaldo fener'e hata olur; daha istekli, koşacak, parçalayacak bir adam alsalar daha isabetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ronaldo fenere gelirse ; karşı takım kimse psikolojik baskı.ronaldoyu 2 kişi tutar.tamam işte bizede bu yeter gol atmasa bile fsdfsd [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 18:57 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hakan sukuru de 2 kisi tutuyo da noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 tek yaradığı iş o zaten bu saatten sonra.teknik direktör niye oynatıyo sanıyosnuz.son 2 senedir doğru dürüst golmü atıyo.he ama psikolojik.boş bıraktınmı atar hesabı tutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 hakan bu aralar bir maçta dört gol birden atmıştı sanki, bir de son bosna maçında ilk golü atmıştı; keşke bir de gol atabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 şimdi ne dediğini anlamadım.hakan gol atamıyomu diyon,yoksa gol atıyo görmüyonmu demeye getiriyon.milli maç gs maçları filan hepsini kararsak 2 senede 20 maç başına 1 golmü ne düşüyo artık.eğer gol atıyo ya işte demeye getiriyosan tartışmayalım gari ordanda fb vs gs olayına döner filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ronaldoyu bilmem de rewendor abi said: Brezilyanın en ünlü 10 numaraları Türkiye liglerinde. Alex, milli takıma çağırılmayan bir adamdan bahsediyoruz..yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Bakma burada galatsaraylılığım tuttu Hakan'ı savundum ama ben de artık ilk 11'den kesilmesi bu sene sonunda aktif futbolu bırakması taraftarıyım. Bu arada Hakan 2 senede Galatasaray'la 18 gol attı ki bu sene formu düşüklüğ ve sakatlıkları oldu; yedek kulübesinde oturdu. Milli takımla da resmi 5 golü var fakat Fatih Terim gelmeden önce kadro dışı olduğunu belirtmem gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 nası sadece adam eksiltiyo ya? nası gol atamıyo ya? işkembeden sallamayalım. ronaldo hala en iyi golcüler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 eldar cimbom forumlarına bakıyom arada orda bile millet nerdeyse şu son seneler için bela okuyo adama...2 senede işe yarar 18 golda iddaaya varım atmamıştır.ben burda hazırlık maçı tırt maçından bahsetmiyorum.cimbom için ligde(milli takımda yine attı ama ligde 1 tane hatırlamıyorum doğru dürüst)son 2 senede 10 gol atmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 baki daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ronaldo 13 macta 10 gol atmis italyada bu sene. yahu bu adam RONALDO neyini tartisiyorsunuz haha. yaslanmasi onemli degil adamin zaten ayi gibi fizigi var ve dunyanin en iyi bitirici forvetlerinden topa cok iyi vuruyor eskisi kadar hizli olmayabilir tabiiki ama cok akilli biri sadece sakatlik problemi var.. henry de agustosta 30una girecek..barcelona aldi bence cok buyuk hata yapti adam gelmis 30 yasina yatacak ispanya liginde aldigi paraya bakicak ROFL $aka gibi $aka...ronaldo gelirmi gelmezmi bilmem ama gelirse roberto carlos kadar buyuk bir transfer olur.tabi adrianoyu tercih ederim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ayı gibi fiziği olduğu kesin :D Kış uykusuna da yatamadığından göbek erimiyor :P Ayrıca evet anca Carlos kadar büyük transfer olur çünkü yaşlı yada şişko adamlar. Adriano gelirse olay olur ama o konuda da şanssızlık bu ya Arsenal devreye girecekmiş Henry gidince. Yoksa tek tercihi Fener'di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: Ayrıca evet anca Carlos kadar büyük transfer olur çünkü yaşlı yada şişko adamlar. Fanatizm gözü karartıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Çok kaliteli adamlar ona lafım yok ama yaşlı ve veya şişko olmasalar Türkiye'ye ancak CL maçları için zorla gelirler. Bir de belki tatile. Yani.. [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 20:13 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar