Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldo topici

Fistan

Öne çıkan mesajlar

şimdi ne dediğini anlamadım.hakan gol atamıyomu diyon,yoksa gol atıyo görmüyonmu demeye getiriyon.milli maç gs maçları filan hepsini kararsak 2 senede 20 maç başına 1 golmü ne düşüyo artık.eğer gol atıyo ya işte demeye getiriyosan tartışmayalım gari ordanda fb vs gs olayına döner filan
Sosyal ağlarda paylaş

Bakma burada galatsaraylılığım tuttu Hakan'ı savundum ama ben de artık ilk 11'den kesilmesi bu sene sonunda aktif futbolu bırakması taraftarıyım.
Bu arada Hakan 2 senede Galatasaray'la 18 gol attı ki bu sene formu düşüklüğ ve sakatlıkları oldu; yedek kulübesinde oturdu. Milli takımla da resmi 5 golü var fakat Fatih Terim gelmeden önce kadro dışı olduğunu belirtmem gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar cimbom forumlarına bakıyom arada orda bile millet nerdeyse şu son seneler için bela okuyo adama...2 senede işe yarar 18 golda iddaaya varım atmamıştır.ben burda hazırlık maçı tırt maçından bahsetmiyorum.cimbom için ligde(milli takımda yine attı ama ligde 1 tane hatırlamıyorum doğru dürüst)son 2 senede 10 gol atmamıştır
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldo 13 macta 10 gol atmis italyada bu sene.
yahu bu adam RONALDO neyini tartisiyorsunuz haha.

yaslanmasi onemli degil adamin zaten ayi gibi fizigi var ve dunyanin en iyi bitirici forvetlerinden topa cok iyi vuruyor eskisi kadar hizli olmayabilir tabiiki ama cok akilli biri sadece sakatlik problemi var..

henry de agustosta 30una girecek..barcelona aldi
bence cok buyuk hata yapti adam gelmis 30 yasina yatacak ispanya liginde aldigi paraya bakicak ROFL

$aka gibi $aka...ronaldo gelirmi gelmezmi bilmem ama gelirse roberto carlos kadar buyuk bir transfer olur.tabi adrianoyu tercih ederim sahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...