NiGgA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 topic almış başını gitmiş... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 eheh komikmiş yannız son hikaye. guldum baya:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 haha iyimiş cidden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Marksman ayagin alissin diye rep veriyorum dayi ama biraz daha paylasim lutfen. 2. bulusmayi daha detayli yazabilirsen tum repler feda sana. Emegine saglik arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yiğit özgü karikatürü o hikaye evet. süperdir hatta haha. marks senin de olayın nedir anlamadım, kızla cyber takılıosunuz ama aynı yerde yaşıosunuz bunca zaman? enteresaaan. asosyal kumrular sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Aranızda Densha Otoko dizisini izlemiş olan varmı? Konu cidden ona benzedi , biri senaryo yapsın bu topicdeki diyalogları , ciddiyim dizi yapar feci para keseriz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yeniden merhaba arkadaşlar napmışınız ya xD black merak etme benim gibi warriora asassin bişey yapamaz nyse masakiri öyle bi ihtimal yok hem ortada çekineceğim bişeyde yok varsın okusun lucifel kardeşim fake durumu yok olaylar nasıl böyle gelişti bende anlayamadım neyse şikayetçi değilim afiş ettiniz resmen olsun sizlerle paylaşmak gerçekten güzel yorum yapan arkadaşlara tşklr bazı arkadaşların yorumları çok hoştu onun için bişeyler yazma gereği hissettim ilk buluşmayı yazarken zamanım kısıtlıydı ancak o kadar anlatabildim kızla aynı şehirde değildik dostum 23 haziranda geldim ben buraya toros dağlarında keyif yaparken benim dizüstü vahşi ortamda heder oldu gitti onun için internete girme olanağım çok kısıtlı nyse ilk buluşmadaki heyecan geçtikten bi kaç gün sonra kafede buluşma kararı aldık.tabi gece muhabbetleri tam gaz.söylediklerimiz hemen hemen aynıydı ama hala biraz çekingendik cesaret gösterip bazı şeyleri hala söyleyemiyorduk.buluşacağımız günü konuştuk yine kafeyi tarif etti bana neyse o tanıdık görür felan diye baya endişeliydi onuda hallettik sonra gittim kafe önünde beni bekliyordu ona doğru yaklaşırken ayaklarımın nasıl adım attığını hissetmiyordum oda bana doğru geldi sözleştiğimiz gibi sadece elini sıkacaktım ama o gözlere ve o tatlı haline dayanamayıp sokağın ortasında sarıldım tepki verir sanmıştım o ben den daha sıkı sarılıyordu.neyse kolkola geçtik kafeye şansımıza çok az kişi wardı kimsenin olmadığı bi yere geçtik içecekleri söyledik o hep vişne suyu içiyo zaten neyse artık en büyük problemimiz yani rahat konuşamamak buda hallolmuş gibiydi birbirimize aşıktık seviyorduk ama bu kadar tatlı muhabbet edeceğimizi hiç sanmıyordum her boyutuyla çok hoş bi ilişkiye dönüşmeye başladı beraber zaman geçirmekten çok zevk alıyorduk.kafede yine o uzun öpüşmelerimize başladık ama bi sorun wardı çekiniyordu sordum bana öpüşmeyi benim gibi bilmediğimi söyledi iyi öpüşüp öpüşmediğini sorun ediyordu şaşırdım dert ettiğin şeye bak dedim hem çok gzl öpüşüyosun felan neyse herşey çok güzeldil 3. 4. buluşmalar yine kafede oldu sohbet çok hoştu herşey çok güzeldi ama her güzel şeyin sonu biraz çabuk geliyo galiba çevresinden çok çabuk etkilenen bi insan çok gururlu ve çok aşırı kıskanç kuzenimim msjını görüp onu kıskandı bu konuda ufacık bi şakayı bile kaldıramıyo güzeldi ama aşırı olunca her iki tarafada biraz zarar veriyodu pembe bi rüya değildiki bu hayatın acı gerçekleriyle dolu ilk baştaki o tatlı büyü artık silinmeye başlıyordu bunu hep olabildiğince yavaşlatmaya çalıştım müsait değilim yarın konuşalım dediği gece sabah 5 e kadar biriyle konuşmuş ve en son istediğim şey yani yalan söylemeye başlamıştı bana bunun çok şaşıracak bişey olmadığını doğal olduğunu anlatıyordu ona hiç kızmadım biraz hepbenci bi kişiliğe sahip ama herşeye rağmen güzel gidiyor tartışsak bile bunu çok kolay tatlıya bağlayabiliyorum şuan anlatamayacağım çok karışık bi durum war kafam biraz karışık onun için yazamıyorum pek tek sorun onun herşeyi çok çabuk tüketmesiydi çok üzdü beni bi konuda onun kırgınlığıyla böyle tatsız şeyleri yazdım galiba bugun buluşacağız belki bütün bu tatsızlıkların yerini neşe alır hayatımda ilk defa berberde sakal traşı oldum :) neyse bugun biraz karışık gibi dostlar herşeyi zaman gösterecek okuduğunuz için teşekkürler arkadaşların tavsiyelerine açığım paylaşmak güzel oluyo kendinize dikkat edin aşk gözünüzü kör etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 dostum terazine abandım. kafe kısmına caps istioruzzz --------------------------------------------------------------------- "turkish h4xxor team" "kUrtLaRVaDiSİ fAn CluB" chat warez serial indir mp3 mynet sibel youtube canocano [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:15 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 allah iyiliğini versin nediim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahuahuahauh hikaye tam geyik yaa :D:D:D koptum yine okurken. Anlatım tarzı süper ztn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Erotik hikayer bölümü bir alttaydı yanlış yere atmış arkadaş XD Ya eğer bu yazdıkların ciddiyse şunu sorabilir miyim? İnsan bu kadar "özel"ini yazar mı kardeşim buraya? Hadi yazdın paylaşmak istedin diyelim. Mikili hikaye formatında yazar mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 AHAHAH HARIKA ABI, EPIK! Boyle boyle oldu... guldum. Boyle boyle oldu... kizmadim. Abi agladim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahahHAHAHA rekor kafe nereye kadar, madem tükenio herşey bu kadar çabuk başka yerlerde buluşun biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 abi harikasın ellerinden öpüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hocam next episodeları sabırsızlıkla bekliyoum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 "kafede yine o uzun öpüşmelerimize başladık" ahuahah nedir ya bu? benim ev boş abi lazım mı? sürünmeyin kafe köşelerinde. ahuahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ASIUFASIUHFPIASUHGAISUHGPIUASHGPIAUSHGPIAUSHGPAISUHGPIAUSHGPIAUHSGPIUshıahus DÜştüm lan düştüm cidden hemde AOISGHAOSIHGIUASHGIASUHGIUASHGIUASHGIUAHGIUASh KRAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hmmm evine geliyor direk ha :D bir kutu durex almayı unutma karışığından al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Tırtırlı kondom FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 en son buluşmadan önce bi kaç saat önce yazmıştım kusra bakmayın o zaman durum biraz karışıktı ondan saçmalamış olabilirim neyse : buluşma saatinden 10 dakka önce söz verdiği yerdeydim onu bekliyordum ne kadar kırgın olsakta mrb canım felan diyerek sarılıp öpüştük hayatımda ilk kez bi kıza çiçek alıyordum laf arasında gül den hoşlandığını söylemişti zaten her kız güllerden hoşlanır dimi ben doğal haliyle istemiştim ama çiçekçi kız baya sarıp sarmalamış dedi böyle daha hoş felan olur iyi o zaman felan dedim elimde güllerle yürürken insanların bana bi tuhaf baktığını hissettim yani gelen geçen elimdekileri görüp bana doğru bakmaları biraz tuhaftı abi nasıl bakmasın kızdan gül istedik katedral yapmış pff biraz çekingen olmuştuk sanki buluşma anımızda gülleri uzattığımda çok şaşırdı hiç beklemiyordu hele de böyle bi günde çok sevinmişti bu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim sarılıp saol deyip yanağımdan öptü böyle bi durum için hiç te fena bi başlangıç değildi neyse boş bi masaya oturduk karşılaşmamızdaki o sıcaklık biraz geçmiş gibiydi çünkü artık telefonda edilen sözlerin yüzyüze söylenme zamanı gelmişti böyle olacağımı hiç tahmin etmemiştim gözlerimize bile bakamıyorduk ben sustukça oda susuyordu halini hatrını felan sordum biraz sıkılgan konuşuyordu çünkü konuya nasıl gireceğimizi oda bilmiyordu ortam çok gergindi bişeyler söylemek istediğimde boğazımda düğümlenip kalıyordu kızgındım kırılmıştım ona sonunda - sorun ne ? diyebildim sorun yok senin sorunun ne dedi hemen telefonda söylediklerin nelerdi? diyorum asıl senin söyledilklerin ne anlama geliyo dedi ben sordukça oda bana soruyordu her konuşmasında yargılayıcı davranıyordu çok boş şeyler için tartıştığımız meydandaydı ama aptal gururuna esir olmuş saçma sapan konuşuyodu buraya bittiğini söylemek içinmi geldiğimi sanıyorsun dedim tabiki hayır ama bilmiyorum felan dedi yani 2 kelimemle bu iş biter öylemi dedim yani sen bitirirsen ben ne yapabilirimki dedi bi yandan haklıydı ama bu kadar çabuk vazgeçmek bu kdar kolaymıydı ? şuna bak dünden razı gibi konuşuyorsun dedim lütfen böyle söyleme böyle olmadğını biiyosun dedi artık susmuştum konuşacak bişey bulamıyordum bizim devamlı oturduğumuz bi yer vardı geldiğimizde orası doluydu garson kız gelip eğer istersek oraya geçebileceğimizi söyledi geçelimmi dedim olur dedi kanepeye oturdu ben de diğer köşeye yine susuyorduk ya aşkım felan deyip yanıma yaklaşıp elimi ellerinin arasına aldı bende en ufak hareket yoktu hiç bişey söyleyemiyordum aklımdan sorular dönüp duruyordu sadece kendisinin yaptıklarına karşılık vermiyordum ama onuda engellemiyordum başı göğsümde bişeyler söylüyordu gülerek boynumdan öptü yine bende bişey yok öpmemi istemiyomusun dedi bende sen bilirsin dedim bi süre başı göğsümde sarıldı bana benim sarılmadığımı görünce -çok özür dilerim aşkım ben seni çok seviyorum .ok pişmanım söylediklerim için dedi neden bana sarılmak istemiyosun artık canım deyip daha sıkı sarıldı başımı yukarı kaldırdı gözgöze geldik o güzel gözleri dolmuştu nerdeyse ağlıcaktı onu ilk defa böyle görüyordum içimde sıcak bişeyler aktı sanki içimden ona sarılıp seni seviyorum böyle aptalca şeyler aramıza giremez demek istiyo ama yapamıyordum ela gözleri dolmuş fısıltıyla adımı söylediğinde artık dayanamadım sıkıca sarıldım saçlarının kokusunu içime çektim bu anda bütün buzlar erimişti samimiyetle aramızda geçen kötü şeylerden bahsettik herşey çözülmüştü yine eskisi gibiydik hava güzeldi kolkola gezip dolaştık biraz yanında ne kadar rahat ve mutlu hissetiğimi anladım bunu onada söyledim zor ayrılmıştık o gün çok güzeldi gün istediğim gibi bitiyordu herşey tatlıya bağlanmıştı insan bazı kötü şeyleri atlattıktan sonra ilişkisi daha güzel oluyo sanki kaygılarımızı rahatlıkla birbirimize anlatıp konuşabiliyoruz artık kötüde olsa bişeyleri saklamıyoruz herşey daha güzel şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ekolsun hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 öeh bea one öle hikaye gibin [spo]belkide (ç)alıntıdır :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Arama'ya girip maksman yazıyoruz ve açtığı başlıkları aratıyoruz veeee mystery solved. Abi Knight Online'cıymış, bu bir çok şeyi açıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 100 içimden geldi plx :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:32 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar