Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons Online


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Aramızda oynayan var mıdır ? Oyun ilk çıktığında alıp bir süre oynamıştım ancak daha sonra vakit ayıramayacağımı düşünüp dondurmuştum hesabımı,şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bir hafta-on gün içerisinde.aranızda hala oynayan varsa belki birlikte birşeyler yaparız diye düşündüm,ayrıca oyun hakkındaki son durumu , yorumlarınızı öğrenmek istedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorum şu olacak.. şimdi ddo nun us ve eu olarak farklı serverları var.. eu versiyonunun key'ini netten alamıyorsun illa sipariş etmen lazım oyunu vs vs.. us versiyonu direk key alabiliyosun netten artık.. şimdi ben us de başlamayı düşünüyorum US serverlarına girsem lag, bağlantı sorunları vs vs olur mu oynayan arkadaşlar varsa bi yorumlarını alabilr miyim lütfen?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
oyuna drowlar ve pvp eklenmiş hiç görmedim ama battlegroundlarda yapılıyomuş sanırsam :) 4ranger1fighger ım var şuan bi de eskiden bi arkadaş magical yağdırmıştı bana onlar bankamda tekrardan öğrenmeye çalışıyorum olayları :) ağustosta da yeni bi patchle baya bişey eklencekmiş yazıyodu ama hatırlayamıyorum hepsini :=)
oyuna birkere girdim zaten şuana kadar gördüklerim bu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Valla Betada girip oynadım cok bisey degiştimi bilmiyorum ama soyle diyeyim misal Wow daki Stormwind gibi bir sehir düşün ( Wow oynadıgını düşünerek örnekliyorum, oynamayan yoktur gibi bisey :) ) o sehirde neredeyse her evin bodrumunda bir quest var o bodrumdan o bodruma dungeon havasında takılıyorsun. Şehir dışına çıkma diye bir olay yok. Bütün hayatın o şehirde geçiyor.

Betadan sonra birseyler geldimi bilemem ama ben oynadıgımda boyle idi baydım bıraktım zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
wow baydı beni artık oynayacağımıda hiç mi hiç düşünmüyorum.AoC gelene kadar DnD takılcam gittim aldım cdyi şua nda fighter lvl 4 karakterim var.Server Devourer,isim Croull oynayan varsa eklesin beni.
En azından uzun yıllardan beri bildiğim bi sistemde oynamak neyin neyi dengeleyeceğini bilmek ayrı bi zevk veriyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eberron zaten sux direk


Bone neye göre söylüyorsun bunu? Bi kaç eberron kitabı okudum ve oyunu oynadım, bence özgün fikirleri olan ilginç bir d&d dünyası. Sen neyini beğenmedin?

Bide anladığım kadarıyla oyunda massively havası pek yokmuş, wow da aslında o yüzden bayıyor bi süre sonra. 5vs5 yada 25vs1 oluyor endgame.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...