Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Aramızda oynayan var mıdır ? Oyun ilk çıktığında alıp bir süre oynamıştım ancak daha sonra vakit ayıramayacağımı düşünüp dondurmuştum hesabımı,şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bir hafta-on gün içerisinde.aranızda hala oynayan varsa belki birlikte birşeyler yaparız diye düşündüm,ayrıca oyun hakkındaki son durumu , yorumlarınızı öğrenmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Aynen yorum bekliyorum bende başlamayı düşünüyorum çünkü.. WoW baydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ya ben oynadığım zamanlarda ara vermemin nedeni gerçekten çok eğlenceli ve ayrıntılıydı hayat offline olur diye korkup dondurmuştum.wow çıktıından beri oynadım her nekadar son bikaç aydır pek aktif oynamasam da.kanaatimce niyetin pve ise benim gibi,wow çok hikaye kalıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bence yetersiz bir oyun. MMO havası yok malesef. Instancing sucks. Anca böyle çok hardcore D&D hastası olucan, hayatın d20 olacak girip oynayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Sorum şu olacak.. şimdi ddo nun us ve eu olarak farklı serverları var.. eu versiyonunun key'ini netten alamıyorsun illa sipariş etmen lazım oyunu vs vs.. us versiyonu direk key alabiliyosun netten artık.. şimdi ben us de başlamayı düşünüyorum US serverlarına girsem lag, bağlantı sorunları vs vs olur mu oynayan arkadaşlar varsa bi yorumlarını alabilr miyim lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 orda pek sorun olmaz da oynayacak adam bulamazsın us serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Ben oynarken EU versiyonunda fransız/almandan geçilmiyordu, durmadan kendi dillerini kullandıklarından hiçbirşey anlamıyordunuz, amerikan serverlarında hiç olmazsa tek dil var =P EU dakini codemasters, US dekini Turbine adlı şirket yönetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 eu serverlarında oynayan insan var mıdır bugün accountu tekrar aktif ettim 1yıl sonra biraz bilgiye ihtiyacım olabilir.Geçen sürede ne oldu ne bitti bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ben de mi açsam tekrar..çok eğleniodum bi aralar..ama o kadar patch de yapılmazki şimdi kardeşim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 oyuna drowlar ve pvp eklenmiş hiç görmedim ama battlegroundlarda yapılıyomuş sanırsam :) 4ranger1fighger ım var şuan bi de eskiden bi arkadaş magical yağdırmıştı bana onlar bankamda tekrardan öğrenmeye çalışıyorum olayları :) ağustosta da yeni bi patchle baya bişey eklencekmiş yazıyodu ama hatırlayamıyorum hepsini :=) oyuna birkere girdim zaten şuana kadar gördüklerim bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ben oynamayı dusunuyorum tavsiyeleriniz ne yahu ? oynayan biri doru düzgün acıklarsa sevinirim Thanx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 oyunu aldim razorjimmyden 2 3 hafta once bi girdim 3 gun boyucna disconnectten tukendim admalar duzeltemedi bi turlu duzeldimi emin olun once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Valla Betada girip oynadım cok bisey degiştimi bilmiyorum ama soyle diyeyim misal Wow daki Stormwind gibi bir sehir düşün ( Wow oynadıgını düşünerek örnekliyorum, oynamayan yoktur gibi bisey :) ) o sehirde neredeyse her evin bodrumunda bir quest var o bodrumdan o bodruma dungeon havasında takılıyorsun. Şehir dışına çıkma diye bir olay yok. Bütün hayatın o şehirde geçiyor. Betadan sonra birseyler geldimi bilemem ama ben oynadıgımda boyle idi baydım bıraktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aoc'u beklerken wow'dan kusmuşken deneyelim bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aoc tadı alamassın çok da keyifli oyun değil. grafikleri güzel sadece o yeter. eberron zaten sux direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dungeons and Dragons Online alıp oynamaktansa EverQuest 2 alırım milyon kat daha iyi.. everquest 2 forever!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 wow baydı beni artık oynayacağımıda hiç mi hiç düşünmüyorum.AoC gelene kadar DnD takılcam gittim aldım cdyi şua nda fighter lvl 4 karakterim var.Server Devourer,isim Croull oynayan varsa eklesin beni. En azından uzun yıllardan beri bildiğim bi sistemde oynamak neyin neyi dengeleyeceğini bilmek ayrı bi zevk veriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 said: eberron zaten sux direk Bone neye göre söylüyorsun bunu? Bi kaç eberron kitabı okudum ve oyunu oynadım, bence özgün fikirleri olan ilginç bir d&d dünyası. Sen neyini beğenmedin? Bide anladığım kadarıyla oyunda massively havası pek yokmuş, wow da aslında o yüzden bayıyor bi süre sonra. 5vs5 yada 25vs1 oluyor endgame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Bone said: eberron zaten sux direk. PS den sonra en orijinal DnD settingine sux dedi adam ya helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Valla 1 ay civari oynadim ilk ciktigi zamanlarda cok pisman oldum sora evde kazak fln orsem daha faydaliymis kesinlikle baslamayin.. daha oyniipde 1 ay sora birakmayan yabanci turk hic tanimiyorum :) abartisiz soluyorum flash oyun oynayin daha iyi cok kotu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Kaede said: PS den sonra en orijinal DnD settingine sux dedi adam ya helal. orjinalliğini yesinler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 g2play de bunun collector edition 10 avro. nası bi oyun değer mi? kendisi de 5 avroymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bana da geldi bugün onun maili g2playden,5 euro iyi walla,acaba oyun iyi mi ki,var mı oynayan? hmm neyse,üstteki mesajlar pek olumlu gözükmüyo,bulaşmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 lol ben ilk ciktiginda alip oynamistim.. hayallerim vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar