Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ben ümitliyim ya, yani bi sarsılıp kendilerine geldiler zaten bu ara. Eve de güzel işler yapıolar, e vidyolardan bakınca dust 514 gayet hoş görünüo. Bide tabi fikir de güzel. Ufak bi firma da olsa, güzel işler yapıo adamlar. Hani wod çıktığında belki max 50000 sub olur ama oynamaya değer klon olmayan bi mmorpg olur elimizin altında. dust fikri çok güzel bu arada, ha bence platform konusunda hatalılar, yani playstation kullanan kitleyle o mantalite uyuşucak mı bilemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 insallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 cocuklarımız anca oynar bu oyunu. umitlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 suark level sistemi olmıycak demiş de zaten level sisteminin adının bile geçmemesi lazım. bi de mümkünse questingi content sanan zihniyet buna bulaşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 2 yil skill kasarsiniz gene oyunu oynicam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 pk olabilcez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 WOD dünyasında player killer olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 neymiş bu wod dünyası ya yollayın gelsin bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Uzun yillar vampire: the masquerade, werewolf:the apocalypse ve mage:the ascension oyunlari oynadim ve DM olarak mage oyunlari oynattim. En baba D&D ci bile WOD oyunlarinda baslarda ciddi bocalar. Mekanigi karisik oldugundan sadece matematik oynayanlar hikayede basladiklari odadan bile cikamazlar. Eski sistemde resmen bir avuc zari masaya birakirdiniz. Oynayanlar bilir. Esnek dm ve esnek oyuncular ve agir roleplay becerisi gerektirir. Icerik olarak ayni zenginlige sadce AD&D donemi Planescape varir herhalde TSR oyunlarinda. Nasil adapte ettiklerini cok merak ediyorum wod u br mmorpg olarak. Heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Namessar said: Uzun yillar vampire: the masquerade, werewolf:the apocalypse ve mage:the ascension oyunlari oynadim ve DM olarak mage oyunlari oynattim. En baba D&D ci bile WOD oyunlarinda baslarda ciddi bocalar. Mekanigi karisik oldugundan sadece matematik oynayanlar hikayede basladiklari odadan bile cikamazlar. Eski sistemde resmen bir avuc zari masaya birakirdiniz. Oynayanlar bilir. Esnek dm ve esnek oyuncular ve agir roleplay becerisi gerektirir. Icerik olarak ayni zenginlige sadce AD&D donemi Planescape varir herhalde TSR oyunlarinda. Nasil adapte ettiklerini cok merak ediyorum wod u br mmorpg olarak. Heyecanla bekliyorum. Abi ne bocalıcak dnd ci anamadım ki? Saydıgın oyunnarın hepsini bende oynadım. Wow dediğin DnD ye gore daha basit bi sistem. GEreken skill+statr toplayıp o kadar zar atıyosun. Exalteda kadar difficulty arttırıp azaltıpğ kolaylastırıyodun işi. Exaltedda success sayısına göre oynanıyo. WoD MMORPG de sorun su olucak bence. Herkes vampire werewolf olursa normal insanı kim oynucak npc mi olcak butun insannar. Yannıs hatırlamıyosam masquaradeye göre kural 100bin kisiye bi vampir miydi. Öle bişidi istanbulda 160 tane vampir olması gerekiyo yane normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ya zaten herkes human olarak baslıcak oyuna anladıgım kadarıyla. zaten vampir olmak zor olacak oyunda, ha 100bine 1 olmaz tabid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Werewolf olunmucak o zaman yada mage? İkiside doğulan seyler cunku olunan değil WoD da. Bide aceba hersey olcak mı wraith yada mummy fae demon felanda olursa baya entresan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şey yazıo featlerde, release de werewolf ve mage yok. Ama sonradan eklenebilir deniyor. Zaetn werewolf olmak baya kasar diye düşünüorm, dönüşebilio mu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 herkes human niye başlasın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 said: Everyone starts as a mortal, becoming kindred is optional and can not be forced on you. You can play he entire game as a mortal only. dioo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ankarada 549 tane var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Suark said: şey yazıo featlerde, release de werewolf ve mage yok. Ama sonradan eklenebilir deniyor. Zaetn werewolf olmak baya kasar diye düşünüorm, dönüşebilio mu onlar? WOD WEREWOLFLERİ DOGUMDAN WEREwolf ergenlikte ortaya cıkıyo 5 formları war kurt vosvos boyutunda bi kurt 3 metre boyunda klasişk kurtadam işte savas formu bu cirkin kıllı +str -charisma insanımsı normal insan istedikleri gibi donusuyolar crinosun yane war formun stat dısıdna bide gorenleri delirtip unutturma flena diye bi olayı war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 heralde sadece camarilla clanları olacak... merka ettim şimdi tremere i filan nasıl yapacaklarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 BonePART said: Werewolf olunmucak o zaman yada mage? İkiside doğulan seyler cunku olunan değil WoD da. Bide aceba hersey olcak mı wraith yada mummy fae demon felanda olursa baya entresan olur. Mage'in olayı tam olarak olarak doğuştan değil yanlış hatırlamıyorsam, hayatının bir noktasında awaken olabiliyor her insan. Awaken doğanlar da oluyor tabii. Werewolf'ler de bayağı tumturaklıydı yine, uydururlar bir şeyler ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Abi bi werewolf bi vampiri rahatlıkla eziyo diye biliyorum, 3 metre lan, acaba boss vs. mi yapacaklar werewolfları? Edit: Sadece Camarilla olmasın ya. Bi Tzimisce, bi Followers of Set, bi Cappadocian bunları çok merak ediyorum ben. Ha bi de Brujah ve Tremere gibi clanları öyle olmasalar da Camarilla'ya katmışlardı sanırım. Böyle bi şey de olmasın :P Edit 2: Ha bi de antritribu da olabilirsek işte o zaman orgasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ya werewolf wow'daki DK gibi bir şey olur işte dsgh, WOD'daki aşağı yukarı her şeyi tokatlıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 denge olacagını dusunmuyorum, baktığımızda eve de de bi denge yok mesela, farklılıklar var. Öyle zaten 1 vs 1 zevkine pvp yapabileceğin bi dünya değil diye biliyorum, yanlışsam düzeltin. Yani adam ihtiyacı olduğu için öldürecek , ne bilim vampirler zaten ısırma durumu var ventrue ise hele ( gerçi npc ler olur bunun için ayrıca ). E werewolflar beslenicek yanlış hatırlamıosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 deadwoll said: BonePART said: Werewolf olunmucak o zaman yada mage? İkiside doğulan seyler cunku olunan değil WoD da. Bide aceba hersey olcak mı wraith yada mummy fae demon felanda olursa baya entresan olur. Mage'in olayı tam olarak olarak doğuştan değil yanlış hatırlamıyorsam, hayatının bir noktasında awaken olabiliyor her insan. Awaken doğanlar da oluyor tabii. Werewolf'ler de bayağı tumturaklıydı yine, uydururlar bir şeyler ona da. Awaken olmak için bi soulun olması gerkeiyo soul mu avatar mı ole bişi. Werewolfde kurttan doğabiliyo yada insandan. Normal cocuk yada kurt olarak büyüyo. Sona işte bi anda ergenlikte azıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Benim bildiğim mage awaken olduğunda avatarı oluşuyor. Ha ama çok net hatıramıorum; ascensionı kurcalamayı bırakalı bayağı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bende eahuhuea bide 4th edition mu ne hic haberim yok bu olaydan bence haşa 13 vampir klanı war mesela 5 neymöiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar