Nostredamus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bir çok kişiden duydum. Herkesde duyduğunu söylüyor. Yada öyle birşeyin olduğunu. 2005-2006 yılı yapılan sorumlulukların kaldırıldığı falan gibi böyle birşey varmı duyan yada bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Rahşan Ecevit Affı ne affı bu kalıp kalmamamı yoksa büt sınavları için mi merak etme eylülde bi büt olursunuz.Kalan kalır ama geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 2 dersten kalma kaldırılmış sanırım bu senelik. Devamsızlıkların tamamı da silinecekmiş tüm kademelerde. Sebepte sınıfta kalan öğrencilerin aileye yük yapmasıymış, şimdi bir hareket yapacaktım,ayıp olur yapmayayım. Ben sene boyunca kasayım,çalışayım,her gün okuluma gideyim,ailem benim için çalışsın,beni dert etsin;diğeri gidip sokaklarda eğlensin,parklarda sigara içsin,kız peşinde koşsun,ailesine yük olsun ama gelsin bir sonraki sene benle aynı sıralarda otursun,aynı üniversiteye gitsin... Yazık lan,eğitimsizlikten bitecek bu ülke bu aflar yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182822 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 secım yatırımı barız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Her okuyan adam olmuyor ( kendimden biliyorum okul bayıyo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 benim durum biraz karışık şimdi :) 2005-2006 eğitim yılında (geçen sene işte) sayısaldım ve 4 zayıfla yılı tamamladım (fizik, fizik uygulama, kimya, analitik). ve sonra eşit ağırlık bölümüne geçtim, dolayısıyla fizik ve kimya gibi alan derslerinden sorumluluğum kalktı, onların yeride edebiyat, coğrafya, psikoloji geldi. yazın veremedim tabii bunları, bu senenin şubatına kalmıştı. şubatta 4 dersi (fizik uygulama, edebiyat, psikoloji, coğrafya) verdim ama analitiği veremedim, şimdi bu haziranda vermem gerekiyor yoksa mezun olamıyorum. şimdi hala benim bu analitiği vermem gerekiyor mu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bu ne ya oyuncak ettiler iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 dersden kalanlara af çokda anlamsız değil bence, gençken herkes hata yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Af kadar saçma bişi yok. Çalışanların günahı neydi diğerleri gezip tozarken? Tamamen milleti seçim zamanı tatile yollamak için plan başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 her sene oluyor ve bu yüzden her sene kimse okula gelmiyor dersleri ciddiye almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 etraf angut doluyor sonra bu kadar aptalca bi kararı bu mal hükümet verir her sene son diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 af yok ki şu an, meb.gov.tr'ye bakarsanız görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 derslere girmiyorsa, girenler hem ortalama olarak hem bilgi olarak 1 adım önde. adam çok zekiyse yada öğrenecek birşeyi yoksa girmesin derslere. öss, rekabet ortamı, rekabetten korkanların değil :) hoş ben rahatım öss gibi bir derdim olmadığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 teeey geçmişi hatırladım. zamanında ben de afla geçmiştim ^^ bu arada affı savunmuyorum ama.. said: Ben sene boyunca kasayım,çalışayım,her gün okuluma gideyim,ailem benim için çalışsın,beni dert etsin;diğeri gidip sokaklarda eğlensin,parklarda sigara içsin,kız peşinde koşsun,ailesine yük olsun ama gelsin bir sonraki sene benle aynı sıralarda otursun,aynı üniversiteye gitsin... böyle bir genelleme modeli de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 oha cidden ben de..Ben de lisemi aynen o ikinci şıkta yazdığın gibi okudum dersten kalmadım belki ama öyle okudum 2lerim falan vardı zar zor gelen..Ama sınıfımdaki tüm gün ailesine ve okuluna güven vermeye çalışan bir çok insanımsıdan daha iyi bir yerde okuyorum şu an..Ha belki o 4 senede bitirir üniversiteyi ama olduğu yere güven vereceğine kişilik yaratmaya çalışsa daha iyi olurdu gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kendinizi kandırmayın arkadaşlar. Oturup eşşek gibi okula hergün gelen ve sınıfını ikmalsiz geçen biri ilerde hayatta daha başarılı veya başarısız oluru tartışmıyoruz. Tartışılan konu tembel (tembel çünkü lise dersleri direk olarak çalışma ile orantılıdır) ve sorumluluk sahibi olmayan birinin (Ailen sana oku diyeokula yolluyor ve o yaşta hayattan tek sorumluluğun eğitim, başka bir ciddi sorumluluğun yok) bütün sene çalışmadan sene sonu affı ile derslerini başarılıymışcasına geçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tamam da söylenen şey o değil..ben her türlü affa karşıyım zaten;büyük küçük her affa..Ama yukarıda yazılanlarla bu aynı şey değil ki abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Kendinizi kandırmayın arkadaşlar. Oturup eşşek gibi okula hergün gelen ve sınıfını ikmalsiz geçen biri ilerde hayatta daha başarılı veya başarısız oluru tartışmıyoruz. Tartışılan konu tembel (tembel çünkü lise dersleri direk olarak çalışma ile orantılıdır) ve sorumluluk sahibi olmayan birinin (Ailen sana oku diyeokula yolluyor ve o yaşta hayattan tek sorumluluğun eğitim, başka bir ciddi sorumluluğun yok) bütün sene çalışmadan sene sonu affı ile derslerini başarılıymışcasına geçmesi. Kendini kandırma Abso. Türkiye'de eğitim sistemi çok yetersiz. Herşey öğrencinin elinde olacak kadar toz pembe değil hiçbir şey. Affı savunmadığımı belirttim zaten ama bu eğitim sistemi, mecbur kaldıkça okullardan öğrencileri postalamak için af çıkarmaya muhtaç olacak kadar berbat. Bunun farkında olmak lazım. Çok çalışan ile az çalışan durumu değil.. Kaldı ki bir de bunun dershaneye giden, gitmeyen versiyonu var.. İğrençliğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 pardenneu yanlış konu [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:29 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu af beni de kapsar mı? olmadı beni liseye alsınlar yine.. giyeyim ceketimi pantalonumu gömleğimi takayım tiril tiril gravatımı isteyenleri tekrardan liseye alsınlar paşam yauvvv olmuyor böyle canım!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 pardenneu yanlış konu [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:29 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar