Zopik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ne yapacağım belli ama gelecek tepkileri merak ediyorum. Çoğu kendisi yüzünden biriken yaklaşır 1 milyarlık aidat + elektrik borcunu, şerefsizlik yaparak -sırf g.t olduğu için- 10 gün içinde evimden çık diyen şerefsiz ev arkadaşına kitlemek bu dingile müstehak mıdır ? Bana kalırsa üstüne bir de dayak bile atmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dayak at ama namusluca borcunuda öde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dayak atma parayıda ödeme ödesin öyle at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Valla 10 gün içinde çık diyosa fatura tarihi gelmeden çık işte, kendisi istemiş çıkmanı. Gerçi taraflı bir anlatımla çok yorum yapılamaz. Bi de onun tarafından dinlemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Evden cıkmanı gerektirecek önemli neden nedir ki? Ciddi anlasmazlık falan ise neyse de aynı evde kaldıgın insanla zaman gelir tartısırsın zaman gelir ters düşersin ama bunlar olagan seyler yani sudan sebeple evden cık git diyemez. Derse de okadar basit değil bazı şeyler. Sende evden cıkıp baska yere tasınma vb için yapacagın masrafa ve zamana sayıp borcun bir kısmını ordan düşersin :) (eğer cidden geçerli bir sebebi yok ise tabi) yoksa öde borcunu eyvallah de git boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 değildir, ayıptır borç yiğidin kamçısıdır, kendi payını öde sonra döversin: ) [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 13:52 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bence odeme cunku 10 gun icinde cik ne demektir yahu 1 ay dese neyse bide cik denmez oturup adam akillica konusulur odeme niye odeme sen o kada rmasraf yapcaksin emlakcidan tutarsan o masraf biraz daha artcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bence dayağı bi bas önce. sonra borcunu ödemeden çık git. dayak atmazsan borcunu ödemediğin için peşinden koşturacak, kafanı ağrıtacaktır. dayağı yiyince borcunu isteyemez senden, korkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 istersede yine döversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 olmaz öyle bir kere dövücen, oyuncak mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 dayak yiyip gasp oluyormuş bir de =) [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 16:36 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tövbe de, çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aman bırak allahın zopiği ne tövbe çekicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 müstahaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kendi kısmını öde sonra döv en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Git adama dayak mı borç mu de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Dayak at Adamı evden kov Borcuda kendin ödersin. En azından başını sokacak sıcak bir yuvan olur sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Giderken "hediye" bırakmayı unutma da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 ne pis insanlarsınız lan dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Dayak at , adamın cüzdanını al , içindeki paraları çıkar suratına at , "benim borcum bu kadardı zaten" de , sonra kredi kartını al adamın "yetmezse falan biraz da burdan çek" de , sonra git . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Saçını kes bana bak aklını başına al atar yapma çocuk de evini de yak git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 hiç bi şey yapmadan çek git. borcu verme. zaten dayak durumu sonraya kalır olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Selam, Evden çıkmak üzereydim, konuyu açtım çıktım. Anlatayım biraz daha. Ev arkadaşım gayet tembel ve bir o kadar sorumsuz bir vatandaş. Hepimiz de vardır tembellik, üşengeçlik ya da bazı konularda sorumsuzluk ama bu eleman işin bokunu çıkarmış durumdaydı. Öyle ki benim sınav notlarımı çantasına atıp okula gitmesine, sınav notu istediğimde akşam için söz verip sınava 10 saat kala gecenin bir yarısı getirmesine kadar bir çok olay. Son zamanlarda evdeki yiyecek içecek hesabı tamamen ayrıldı. Evin bütün alışverişini yapmaktan eve getirmesine kadar benim üstüme kalıyordu herşey. Bununla birlikte ay içinde sadece 1 kere kira + aidat parasını alıp yatırması gereken bu vatandaş kimi zaman aidat parasını geri getirdi yatıramadım diye, kimi zaman bahanesi benim param yok senin aidat sen de kalsın ben bi ara yatırırım dedi, kimi zaman da benden de aldığı aidatı sonra veririm diyerek bir güzel yedi. Toplam da 700 lira aidat borcu birikti ki bunun epeyce bir kısmı da faiz. Burada oturduğumuz sitede 300 liraya 50 lira faiz bindiriyorlar direk. Böyle böyle 700-800 lira birikmiş durumda. Neymiş bunun 450 lirası onunmuş gerisi benimmiş. Kendi bindirdiği faize de ortak ediyor beni dingil kendi aklınca. Neyse özetle bugüne kadar ne kiramı aksattım ne de aidatımı. Evin ihtiyaçlarını -g.tlerini sildikleri tuvalet kağıdına kadar- ben alıyordum. Hamallığı benim üstümdeydi. Buna rağmen kendime aldığım herşey yenildi içildi, yerine geri konmadı, bulaşıklar yıkanmadı, uyardım anlattım dinlenmedi, tuvaletinden banyosuna kadar pis bırakıldı. İşin aslı çok bile sabrettim. En sonunda tepem atıp patladığımda ise arkadaşın zoruna gitti, kalkıp çık evimden o zaman 10 gün içinde dedi. Evden çıkmak gibi bir zorunluluğum yok fakat kaldığım takdirde başıma benim yapmadığım bir borç binmesi muhtemel. Kira kontratı dahil hiç bir şeyde adım olmadığı için de başımı ağrıtabilmesi gibi bir kozu var. Bilindik düzen işte. Şerefsiz olan o, haklı olan ben, başı ağrıyıp zor durumda kalan yine ben. Yaşayanınız var mı bilmiyorum ama ev bulmak, yerleşmek ve benzeri şeyler hem çok zaman hem de yüklüce bir para gerektirmekte. Cebimde 5 kuruş param yokken en iyi ihtimalle kalkıp 1000 YTL'lik bir borç binecek tepeme. O da şanslıysam ve bulabilirsem. Bu sebepledir ki -kalkıp şerefsiz dedim yine bişey demedi sünepe- dövemiyorum ama evden çıkmam gerekiyor. Ben de çıkarken beni altına sokacağı borç kadarını kendine kitlemek istiyorum ki dediğim gibi çoğu zaten benim borcum değil. Görsün bakalım düşünmeden etmeden 10 gün içinde çık evimden deyince neler oluyormuş. İşin en acı ve bana en koyan tarafı da kardeşimin ziyaretime gelip, yanımda kalacak olması yönünde plan yapmamız ve bu şerefsiz yüzünden gelip kalabilme ihtimalinin çok ama çok düşmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 yurda çık,illa ev illa ev diye tutturma,devlet yurduna çık. verme bu adama da borcunu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Çıkamıyorum devlet yurduna. Babam sağolsun(!) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar