karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Bir süredir oyun dünyasından uzağım, malum yaz geliyor, oyun oynayayım biraz diyorum. Ama çok fazla olmayan zamanımı da dandik oyunlarla harcamak istemiyorum. Son 2-3 senede çıkmış ve gerçekten iyi olan oyunlar (her tarzda) nelerdir? Benim aklıma şimdilik şunlar geldi oynayabileceğim. Battlefiel 2 ve Battle for middle earth, gördüğünüz üzere içinde battle geçmeyen herhangi bir oyun aklıma gelmiyor, şöyle kısa bir beyin fırtınası yaparsak çok sevirinim. Öpüyorum.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 lemonade tycoon2 Beni 2 gün boyunca çok pis oyaladi,hırs manyağı olmuştum.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Abi öyle değil de böyle daha taşaklı, grafikleri iyi oyun falan lazım. Doom3ü alcam bi de o geldi aklıma. :)
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 condemed ( yanlış yazmış olabilirim ) senoryasu güzel oyun çok sürükleyici adrenelin dolu.. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 12:20 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 stalker cıkmadımı yahu? o iyi değilmi?
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Baya oynadım kendini çok tekrar ediyor oyun, özellik mapin bir ucundan base koşmak işkence...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 doom 3 ve stalker pek tavsiye etmem de, 2-3 senelik (2007-3=2004 diye düşünürsek) şunları tavsiye edebilirim ben. Civilization IV Unreal Tournament 2004 The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay Half-Life 2 Company of Heroes Command & Conquer 3 Tiberium Wars Warhammer 40,000: Dawn of War (ve ek paketleri) Vampire: The Masquerade - Bloodlines Jade Empire Medieval II: Total War Star Wars: Empire at War Supreme Commander Star Wars Republic Commando Europa Universalis III Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Fable: The Lost Chapters Darwinia Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Painkiller (singleplayer'ı sevmesem de multisi müthiş) Indigo Prophecy (biraz fazla konsol oyunu olmuş ama iyi adventure) Psychonauts X-Men Legends II: Rise of Apocalypse DEFCON: Everybody Dies bunlara bir bak. seversin belki. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 16:08 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 size bir doz quake 4 yazıyorum. *fiti fiti*
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 condemned [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 18:40 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 oynamadıysan mutlaka mount and blade dene (googledan arat siteden alıyorsun). almadan önce try and see demo da mevcut mis gibi d:
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 doom 3'ü de oyna, uzaktan yakından ce eeeeee! oluyor insan.. :p neverwinter nights 2 ve ufo: afterlight son aylarda oynayıp keyif aldığım iki oyun. bone'un listesinin de çoğu güzel tabii, bak bak seç. bazısını bilmiyorum (defcon vs) ve bazısını pek beğenmedim (empire at war, fable) gerçi.. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 18:58 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Doom 3 oynarken zevk almaktan çok işkence çekmiştim ben valla. Korkutcaz illa diye kasmışlar, kasıla kasıla oynun mu oynanırmış peh.. E tabi korku filmi sevmeyen biri olarak doom 3 sevmemem de normal herhalde.
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 x3 reunion: Oyunun nasil oynandigini ogrenmek cok kasiyor fakat nasil oynanilacagini ogrenebilirsen seni cok rahat 1 sene idare edebilecek bir oyun, eger hardcore oynarsan zaten 6 ay gibi bir surede bitiyor. S.T.A.L.K.E.R: Guzel bir fps ama oynanis suresi cok kisa X-3'u her oyuncuya hitap eden bir yapim degil ama s.t.a.l.k.e.r'dan zevk alacagini dusunuyorum. Aslinda tavsiye edebilecegim pek cok oyun var ama cogunu Bone listesinde belirtmis zaten o yuzden sadece bu ikisini yaziyorum [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 19:53 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 doom3te her karanlığa ateş ederek oyunu rahatça bitirebilirsiniz d: ehehe
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 sam fable'ı nasıl beğenmezsin deli manyak bi oyundu ya çok zevkliydi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 *yutkunur yalanır* peki 256ramle çalışıcak bi oyun var mı :/
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 c&c 3 , nwn2 ,homm5 , w40k:DC , EU3 , Condemned ,sımdılık aklıma gelenler... 256 ram varsa.. jagged alliance 2 , ınterplay oyunları , starcraft , emperor battle for dune vs...
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 buradaki herkesi gta san andreas oynamış varsayıyorum. aksi takdirde yazılmamış olması tarihe geçecek kara lekelerden biridir, asla unutulmayacaktır bıdıbıdı. chaos o ram'le ne güzel san andreas oynanır.
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Dave vardı. PC-Speakerın muhteşem 3d efektleriyle oynanan. Sana gelen ateşin üstünden zıplayıp, düşerken ateş ederdin, yaratık ölmeden önce ateş ederdi, sonra ölürdü, ateşten korunmak için tekrar zıplardın. Böyle bir kısır döngüydü, onu oyna. Bazı bölümlerde gizli bölmeler vardı, haritanın altında ya da üstünde. Ağaçlar iyi saklanma yerleri, unutma. Sonra goose vardı. Uzay gemisi ile ilerlerken önüne çıkanları vururdun. Daveden bir sonraki nesil oyunlardan. European Cup 92 vardı sonra. cd ec92 diye giriliyordu sdfsdf. Hava topu atıldığında, topun hizasında yerden kayınca top önüne düşerdi. Böyle güzel bir bugu vardı. Ama çok zevkliydi. Kick box vardı. Bayağı güzel antrenmanlar yapıyordun. Çapraz ip atlama filan vardı, eğlenceliydi bu da. Birçok kişi bilir supaplex vardı. Hex editörden açıp, tüm bölümleri aktif hale getirirdik. Aksi halde hilesiz bitirilmesi imkânsıza yakın bir oyundu. bkz: (görmeden inanmam) Dyna blaster vardı sonra. "Hudsonsoft" yani oyunun yapımcısının adını yazınca bomban en uzun seviyeye gelirdi ve 8 bomba filan bırakabilirdin. 8. chapter 8. level vardı en son. 4 tane farklı renkli elemanı yenerdin. Terlikten balona bir sürü sevimli yaratık vardı oyunda, multisi çok zevkli olurdu. Bunlar çocukluğumda oynadığım bazı oyunlar, birçoğu aklıma gelmedi ismen. Oynamayan varsa hemen oynasın bunları, oyun çağının mihenk taşıdır bunlar.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 2-3 sene demiş. olmadı pong'a dönelim istersen :)
Aragorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 256 Ram demiş, dönmemizin bir mahsuru yok sdfsdf
Öne çıkan mesajlar