Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 varya of sınav sırasında bi heycan oluyo orda varyaaaa. camdan atlayanlarmı dersin oof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 yapma çooocuum yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 [spo]ooo ne dediiiğ[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 önce seni alsak pencereden aşaı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 hayır önce ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Öss'ye 8 gün...... [spo]12 yi geçti olm saat....bak....[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 benim bi arkadaşın gözüne kuş kaçmış sınav olurken : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 olm çok deli stres lan oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bu da gelir bu da gecer. bak bundan 1 yil sonra - benim gibi - bu oss konularini acip sadece "gecicek" diceksin. finallerin bitmiş olucak, oh mis keyf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 yazık össye girenlere :( (ben de giricem lan 2 sene sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hey bitch, our ages are equal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hehe 50ml'lik içki şişeleri aldım çözerken her yanlış için bir yudum içiyorum.Güzel oluyor böyle çalışmak deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: PrudenT üye [şikayet et] § 09 Haziran 2007, Cumartesi - 10:41 [ özel msj ] yazık össye girenlere :( (ben de giricem lan 2 sene sonra)ahaha ne kadar rahat konuşuyorsun pru ama allah kimseye öss stresi yaşatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 [spo]hey bitch, our ages are equal.[/spo] değil lan equal ben senden 1 yaş büyüğüm app akjdsfhas. pwp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Gençler heyecan nasıl keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 OSS ye girecek herkese 1-2 ki$i haric ba$arilar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 son deneme sınavından gelen notlar, Türkçe -18 net Sosyal 1- 27 net Fen 1 -2 net Edebiyat-18 net Sosyal 2 -27 net Ben stres yapmayayım da kim yapsın :( Gerçi Türkçe ilk defa bu kadar kötü geçti normalde 23-24 net çıkardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 said: benim bi arkadaşın gözüne kuş kaçmış sınav olurken : (( iyi allahtan gözüne kaçmış kuş... bence paniğe gerek yok artık. tatili programlamaya başlayın siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 DarKRideR sen mat. yapmıomusun? üçgen falan çiziolardı oraya onları yap bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 lan bi hafta kaldı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 öss türkiyeye geliyomuş 17sinde.giden varmı [spo] espri deildi..veya espriydi.ne farkeder dimi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 xayt,hehe onları bile beceremiyorum :) Arada problem yapıyorum 2-3 net oradan geliyor yoksa 0 gibi bir şey benim matematik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 7 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bakalım çalışmadan başarabilecekmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 hehe bende 3 gündür çalışıyorum,3 günlük çalışma bile etkisini gösterdi. Bence zaman varken kısa,kolay ve kritik konulara çalışın.(sözeller için :) ) Bir kaç tane örnek vermek gerekirse; -21 Haziran-21 Aralık zarti zurtu,ekinoks tarihleri.Mutlak 1 soru gelir. -divan edebiyati şairleri ve yazı türleri -milli edebiyat dönemi yazarlarımız -tanzimat 1. ve 2. dönemin Türk Edebiyatı'nda etkileri -Ilıman okyanus,muson ve ekvatoral iklimin etkileri,görüldükleri yerler,özellikleri vs. hem sözel 1 coğrafyadan hemde ülkeler coğrafyasından bu üçü hakkında bir soru kesinlikle gelir. -Anlatım bozuklukları üzerine biraz çalışma -edebiyat akımlarına bağlı sanatçılar,özellikle batı'daki temsilcileri mutlaka çıkar. -batı edebiyatında mutlaka çıkacak olan kilit isimler,bunlar zaten her sınavda mutlaka çıkar.-emile zola,Stendhal,Balzac,Flaubert,Victor Hugo,Tolstoy- en çok bunlar soruluyor.Ama arada Dumas,Cervantes vs. de sorulabilir,kısacası tüm yazarlara bakın batı'da :) Aslında böyle konu açsak,çıkması muhtemel soruları,bilgi verecek şekilde bir nevi kısa notlar şeklinde bir konuda toplasak aramızdaki herkes için iyi olur.3 gündür sürekli kısa notlar tuta tuta çalışıyorum ben çok işime yarıyor,istenirse buraya yazayım hem benim için tekrar olur hemde bilgi paylaşımı olur herkes için. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 00:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar