Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

myspaces sayfam

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Summer Flame Eyes'ın intro çok güzeldi. Soloyu da çok beğendim. Tek söyleyebileceğim ritim gitarın biraz monoton kaldığı bazı yerlerde. Bu şarkıda kullandığın ekipmanı sorabilir miyim. Hatta sordum bile. Gitar sesi çok hoşuma gitti. Gitar, manyetik falan...
Sosyal ağlarda paylaş

@bLackcha0s: özge yi ankardan tanirim eskiden

@gerge: gerge o sarkida gitarlari alp adindan bi arkadasimiz calmisti yaklasik 6 sene önce. gitarini hatirlamiyorum ama ibanez di sanirim. processor olarak da digitech studyo quad4 ve yamaha guitar processor kullanmistik yanilmiyorsam.

@sevgili pati adminleri: bu topic in muzik bolumune acilma sebebi bahsi gecen myspaces sayfasinin "beste"leri iceren bir "artistspace" olmasi ve sarki kritik etme ve tanitma amacli olmasi idi. yanlis yere actiksak affola ama internet dogru yeri mi tam emin olamadim!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
[spo]Muzige de Internet e de uygun yani çok abuk durmuyor aslında. Ben taşımadım topici de geçen söyle bişi söylemiştim forumda

Formül Basit:

Forumda diger alanlara girmeyen belirli bir konu + o konuya bilgilendirme ve ilişkilendirme için verilen int site linkleri, vb... : Konu Dısı

İnsanlar konuyu tartısır, verilen siteler de konu icindeki bilgilendirmelere destek saglar.

Herhangi bir internet site adresi + o internet sitesinin tanıtımı, amacı ve ilgisini çekebilecek insanlara duyurusu : Internet

Amaç konuyu tartısmak degildir. Site tanıtılır, insanlar site hakkında bilgilendirilir.
[/spo]

[spo]Şimdi Wendigo bir muzisyen ve onun kendini tanıtması için muzik bölümünü kullanması son derece dogal ama bir yandan da bu tamamen int sitesi odaklı bir tanıtım oldugu için burasıda normal. Bosverin burada kalsın yakında yapacagı muzik calısmaları için muzik bölümüne topic açtıgında dinlemek isteyen su adresten ulasabilir diye de not düşer yararlı olur.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...