Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yavastan prodüksiyon hazirliklarina basliyorum. terzi kendi sokugunu dikemezmis hesabi anca kendime sira geliyor. ilk etapta myspaces da eski calismalardan ikisi yer aliyor. yeni kayitlar tamamlandikca sayfaya ekleyecegim. hepinizi bekliyorum patilerim benim!!! Can Emre Tibet @ myspaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Vay be çok beğendim,tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hee bizim yok sanki.. hey allam ya =P Buyrunuz [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 00:59 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Seninkinden dıptıslı şarkı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Evet benimki Dıptıslısından.. hatunları çekme amaçlı.. sdfusdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 çok güzel ya :) çok hoşuma gitti :) helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 benimki gitmedimi ? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yahu seninkine bakmadım dur bakayım :) edit: güzel ya, müzik çok hoşuma gitti. üzülme beğenmedim sanıpta :P [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 03:26 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Çok güzel. Tebrikler. ps. yarışmaya katılsana, imzamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Summer Flame Eyes'ın intro çok güzeldi. Soloyu da çok beğendim. Tek söyleyebileceğim ritim gitarın biraz monoton kaldığı bazı yerlerde. Bu şarkıda kullandığın ekipmanı sorabilir miyim. Hatta sordum bile. Gitar sesi çok hoşuma gitti. Gitar, manyetik falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 aylecek severek izliyoruz..bende var bu kayıtlar yeniler plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Özge Fiskin friend listte vaay be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @bLackcha0s: özge yi ankardan tanirim eskiden @gerge: gerge o sarkida gitarlari alp adindan bi arkadasimiz calmisti yaklasik 6 sene önce. gitarini hatirlamiyorum ama ibanez di sanirim. processor olarak da digitech studyo quad4 ve yamaha guitar processor kullanmistik yanilmiyorsam. @sevgili pati adminleri: bu topic in muzik bolumune acilma sebebi bahsi gecen myspaces sayfasinin "beste"leri iceren bir "artistspace" olmasi ve sarki kritik etme ve tanitma amacli olmasi idi. yanlis yere actiksak affola ama internet dogru yeri mi tam emin olamadim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 değil bence de..ama olsun internet daha çok reğabet görüyor bu aralar..=) [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 10:41 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 [spo]Muzige de Internet e de uygun yani çok abuk durmuyor aslında. Ben taşımadım topici de geçen söyle bişi söylemiştim forumda Formül Basit: Forumda diger alanlara girmeyen belirli bir konu + o konuya bilgilendirme ve ilişkilendirme için verilen int site linkleri, vb... : Konu Dısı İnsanlar konuyu tartısır, verilen siteler de konu icindeki bilgilendirmelere destek saglar. Herhangi bir internet site adresi + o internet sitesinin tanıtımı, amacı ve ilgisini çekebilecek insanlara duyurusu : Internet Amaç konuyu tartısmak degildir. Site tanıtılır, insanlar site hakkında bilgilendirilir. [/spo] [spo]Şimdi Wendigo bir muzisyen ve onun kendini tanıtması için muzik bölümünü kullanması son derece dogal ama bir yandan da bu tamamen int sitesi odaklı bir tanıtım oldugu için burasıda normal. Bosverin burada kalsın yakında yapacagı muzik calısmaları için muzik bölümüne topic açtıgında dinlemek isteyen su adresten ulasabilir diye de not düşer yararlı olur.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Başarılar pati dostu..! =o= çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 dynamick in mesaji uzerine muzik kariyerime son verme karari almis bulunuyorum. usenmedin mi bre o kadar yazdin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Wendigo ateşler soğuktur harika olmuş yaf. 3-4 kere ard arda dinledim yani. eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 tesekkurler ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 kolay gelsin wen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Wendigo,sesin faleket valla Yaş kaçtı? Albüm falan çıkarsa bizi tanımamazlıktan gelme ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 said: Wendigo,sesin faleket valla felaket olmasında, faleket olmasında sorun yok malum muzisyen arkadasımız nası para kazancak sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Parçadaki üflemeli saz hangisi acaba? varsa tabi sanki var gibi geldi bi uğultu böyle. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 14:47 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 atesler soguktur un girisindeki nefesli yan flüt ama ana enstruman intro da nasi ugultu gibi gelmis ;)= @sensible: 13 gun sonra ne yazik ki 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 çok kötü bir yaş.. ayrıca 70'i %100 kabul edersek %47 loaded olmuşsun be wend.. [ Mesaj 07 Haziran 2007, Perşembe - 16:57 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar