Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn de biriyle dalga geçicem de..

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

nası geçicem bilmiyorum. 2 tane gudik kız beni eklediler tahminen yaş 13 falan, nerden buldunuz diyorum cevap veremiyolar,biri ben kankamdanb buldum diyo, kankası neden bulmuşl beni bilmiyoruz, vampiriz.biz accopuntun var mı falan gibi saçma site isimleri söçylüyolar, neyse..
taşak geçmek istiyorum, nası yapayım, çok salaklar ama..
Sosyal ağlarda paylaş

kesin portekizlilerdir
abim ben o konuda uzmanım.
keza çok olaya şahit olup sübyancı diye hitap edildim.

dalga (!) geçiceksen al msn'de 4-5 tane elemanın yanına ,yaz seks meks,kaçarlar.

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 15:10 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm değişik smileyler varsa bilgisayarınıza virüs yükleniyor gibi falan diye. Onları gönder yeterince salaklarlarsa yerler (yani mesela 13 yaşındaysalar eheheh) d: yok bulamazsan, bir hafta bekle finaller bitince ben yaparım sana heheh (hatta yarın bile yaparım d:)

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 04:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet
üye [şikayet et]
§ 01 Haziran 2007, Cuma - 11:42 [ özel msj ]
nası geçicem bilmiyorum. 2 tane gudik kız beni eklediler tahminen yaş 13 falan, nerden buldunuz diyorum cevap veremiyolar,biri ben kankamdanb buldum diyo, kankası neden bulmuşl beni bilmiyoruz, vampiriz.biz accopuntun var mı falan gibi saçma site isimleri söçylüyolar, neyse..
taşak geçmek istiyorum, nası yapayım, çok salaklar ama..
aktif boşver uğraşmaya değmez ve sonunda sübyancı damgası yemek de var.

edit:aklıma bişi geldi bu postu yazarkene ya sen bunlarla dalga geçicem diye aşık olursan o zaman ne olur acaba :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...