Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Hirsiz: Anani Al Git.... Nufus Cuzdanim Bende Kalsin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adam zaten üzgün, cüzdanı çalınmış, sinirli bide üstüne gidip yok soru eki mi ayrı yazılır, yok soru cümlesinin sonuna 3 nokta mı konur falan, yok cümle devrik ne gerek var şimdi değil mi? geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
said:
nufus kagici ehliyer pasaport gibi belgeler icin orenci belgesi dahil bunnara
gazeteye ilan vercen gecersizdir diye

Gazeteye ilan vermek yeterli midir bilmiyorum. Ama bir an önce çalındığını ve geçersiz olduğunu gerekli yerlere bildirmen gerekiyor cidden.

Biri nüfus cüzdanınla falan bi olaya karışsa, suç işlese falan başına bela açılır sonra.
Mesaj tarihi:
polise nufus cüzdanı için haber vericeksin.

benim pasaportum çalınmıştı böyle bir olayda,polise haber vermiştim,allahtan vermişim,sonradan pasaportum fas'ta çıktı.

o olmasa baya uğraşacaktım,direk pasaport satıcılığı falanla suçlanıosun aksi takdirde,polise de bi uğra,geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
dün "organize işler"in başını izledim.
orda "keşke belediye hırsız kutuları olsa, cüzdanını çaldıktan sonra kimliğini oraya bıraksalar" diyorlardı.

senin durumunu görünce aklıma o geldi.
Mesaj tarihi:
said:
ilan vermene gerek yok kalktı o olay..direk muhtarlığa gidip kağıt alacaksın..oradan da nüfus müdürlüğüne..kısa bi iş

Ben 6 sene önce kaybetmiştim cüzdanı ilan falan istemediler. Arkadaşın dediği gibi muhtardan ilmuhaber alıp valilikten çıkarttırmıştım 10 dk da ama o günün parası epey bir para almışlardı hatırladığım kadarıyla. YOKSA EHLİYET MİYDİ O PARAYI VERDİĞİM Gerek yok ama gazete ilanına.

EKLEME: Öğrenci kimliği için istemişlerdi ama

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:00 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yenisini çıkarmak için gerek olması değil önemli olan. daha ziyade birisi senin nüfus cüzdanından sahte cüzdan yaptığında hesap verme durumu endişelendirmeli..

yani ilan verme olayı kalkmadı, sadece ilan olmadan da yenisini çıkartabiliyorsun. ama ilan veriniz efendim, sonradan üzülürsünüz..
Mesaj tarihi:
said:
Absolut
üye [şikayet et]
§ 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 12:48 [ özel msj ]
Bone birde derdini Türkçe anlatabilsen :)
çok heyecanlı bi şekilde yazmış postu ilk ben mesaj atacam o topice ben 1. olacam ilkleri ben yapacam gibilerinden :P
Mesaj tarihi:
@huun o para ehliyetindir ,nüfus kağıdı için o kadar para istenmiyor.Benimde cüzdanım kaybolmuştu polise gittiğimde git yenisini çıkar demişti bi tutanak falanda tutmadılar sanırım polisede gerek yok çünkü nüfus dairesinde yenisini alırken belirtiyolar kayıp vs vs.Ama aslı astarını tekrar bir araştır derim
  • Yeni Oluştur...