Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Yaff efi soydular cuzdan gitti telefonun ustunde yattigimdan bisi olmadi allahtanda ne gibi bi prosedur bekliyo beni... :D Cok urascammi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 butun kredi kartlairni iptal ettir nufus kagici ehliyer pasaport gibi belgeler icin orenci belgesi dahil bunnara gazeteye ilan vercen gecersizdir diye sorna yenisini cikarttircan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Telefonunda üstünde yatma kanser olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Noktalama işaretlerini de çalmış heralde hırsız, Türkçeninde üstüne yatsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Adam zaten üzgün, cüzdanı çalınmış, sinirli bide üstüne gidip yok soru eki mi ayrı yazılır, yok soru cümlesinin sonuna 3 nokta mı konur falan, yok cümle devrik ne gerek var şimdi değil mi? geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 dilbilgisi dersi vermeye calisanlardan extra tiksinen bi isnain sana ne benm turkcemden lan ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 fistan ben de kime laf soktun diye bakıyodum. :) çok güldüm ya kendi kendine çelişmişin ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: nufus kagici ehliyer pasaport gibi belgeler icin orenci belgesi dahil bunnara gazeteye ilan vercen gecersizdir diye Gazeteye ilan vermek yeterli midir bilmiyorum. Ama bir an önce çalındığını ve geçersiz olduğunu gerekli yerlere bildirmen gerekiyor cidden. Biri nüfus cüzdanınla falan bi olaya karışsa, suç işlese falan başına bela açılır sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bone birde derdini Türkçe anlatabilsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 polise nufus cüzdanı için haber vericeksin. benim pasaportum çalınmıştı böyle bir olayda,polise haber vermiştim,allahtan vermişim,sonradan pasaportum fas'ta çıktı. o olmasa baya uğraşacaktım,direk pasaport satıcılığı falanla suçlanıosun aksi takdirde,polise de bi uğra,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ilan vermene gerek yok kalktı o olay..direk muhtarlığa gidip kağıt alacaksın..oradan da nüfus müdürlüğüne..kısa bi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 "kalktı o olay" durumu çok önemli.. nerede, nasıl yayınlandı kalktığı? ben yurtdışındayken değişti mi bilmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 En akıllıcası telefonu al eline 118den karakolunuzun telefonunu öğren ve arayıp sor sonra bizleri de aydınlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 118 11811 oldu bu arada aklınızda olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 dün "organize işler"in başını izledim. orda "keşke belediye hırsız kutuları olsa, cüzdanını çaldıktan sonra kimliğini oraya bıraksalar" diyorlardı. senin durumunu görünce aklıma o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: ilan vermene gerek yok kalktı o olay..direk muhtarlığa gidip kağıt alacaksın..oradan da nüfus müdürlüğüne..kısa bi iş Ben 6 sene önce kaybetmiştim cüzdanı ilan falan istemediler. Arkadaşın dediği gibi muhtardan ilmuhaber alıp valilikten çıkarttırmıştım 10 dk da ama o günün parası epey bir para almışlardı hatırladığım kadarıyla. YOKSA EHLİYET MİYDİ O PARAYI VERDİĞİM Gerek yok ama gazete ilanına. EKLEME: Öğrenci kimliği için istemişlerdi ama [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:00 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 allah kimseyi nüfus il müdürlüğüne düşürmesin Dün gittim vukuatlı nüfus kağıdı almaya dedim benim vukuatlar ne bi bakiyim. Öyle bi sıra varki köyden şehire yol olur. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yenisini çıkarmak için gerek olması değil önemli olan. daha ziyade birisi senin nüfus cüzdanından sahte cüzdan yaptığında hesap verme durumu endişelendirmeli.. yani ilan verme olayı kalkmadı, sadece ilan olmadan da yenisini çıkartabiliyorsun. ama ilan veriniz efendim, sonradan üzülürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Absolut üye [şikayet et] § 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 12:48 [ özel msj ] Bone birde derdini Türkçe anlatabilsen :)çok heyecanlı bi şekilde yazmış postu ilk ben mesaj atacam o topice ben 1. olacam ilkleri ben yapacam gibilerinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bone hep öle yazıyorda ben onun değil topici acan arkadaşın türkçesini eleştirmiştim.herneyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yok bizde bone ye takılıyoduk öle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hırsız mı? kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 @huun o para ehliyetindir ,nüfus kağıdı için o kadar para istenmiyor.Benimde cüzdanım kaybolmuştu polise gittiğimde git yenisini çıkar demişti bi tutanak falanda tutmadılar sanırım polisede gerek yok çünkü nüfus dairesinde yenisini alırken belirtiyolar kayıp vs vs.Ama aslı astarını tekrar bir araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar