Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Hirsiz: Anani Al Git.... Nufus Cuzdanim Bende Kalsin

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

said:
nufus kagici ehliyer pasaport gibi belgeler icin orenci belgesi dahil bunnara
gazeteye ilan vercen gecersizdir diye

Gazeteye ilan vermek yeterli midir bilmiyorum. Ama bir an önce çalındığını ve geçersiz olduğunu gerekli yerlere bildirmen gerekiyor cidden.

Biri nüfus cüzdanınla falan bi olaya karışsa, suç işlese falan başına bela açılır sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

polise nufus cüzdanı için haber vericeksin.

benim pasaportum çalınmıştı böyle bir olayda,polise haber vermiştim,allahtan vermişim,sonradan pasaportum fas'ta çıktı.

o olmasa baya uğraşacaktım,direk pasaport satıcılığı falanla suçlanıosun aksi takdirde,polise de bi uğra,geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ilan vermene gerek yok kalktı o olay..direk muhtarlığa gidip kağıt alacaksın..oradan da nüfus müdürlüğüne..kısa bi iş

Ben 6 sene önce kaybetmiştim cüzdanı ilan falan istemediler. Arkadaşın dediği gibi muhtardan ilmuhaber alıp valilikten çıkarttırmıştım 10 dk da ama o günün parası epey bir para almışlardı hatırladığım kadarıyla. YOKSA EHLİYET MİYDİ O PARAYI VERDİĞİM Gerek yok ama gazete ilanına.

EKLEME: Öğrenci kimliği için istemişlerdi ama

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:00 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@huun o para ehliyetindir ,nüfus kağıdı için o kadar para istenmiyor.Benimde cüzdanım kaybolmuştu polise gittiğimde git yenisini çıkar demişti bi tutanak falanda tutmadılar sanırım polisede gerek yok çünkü nüfus dairesinde yenisini alırken belirtiyolar kayıp vs vs.Ama aslı astarını tekrar bir araştır derim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...