Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Buluşma için...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Çok hoşlandığım bir kızı ilk buluşma olarak İstanbul Arena'daki "Tango Seduccion" gösterisine götürmeyi planlıyorum.
Yemek düşünmüştüm fakat ilk buluşma adrenalini,susuşlar falan sıkıcı geçeceğini düşündüm. Yemeğe ikincisinde götüreyim diyorum. Hem karşıya geçerken vapurda falan konuşmak güzel olur.
Ne dersiniz?

Ha bu arada ben bir konu açmıştım burada bilenler bilir. Tavsiyelerinize uydum,tercihim C yönünde oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tek sorun gösterinin saat 21:30'da başlaması. Acaba ailesi birşey der mi ya... Evine bırakacağım gerçi ama...
Bu arada gösteri entel kaçmaz çünkü ikimiz de sanat meraklısıyız ve resim dersleri alıyoruz :)

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:58 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet
üye § 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:28 [ özel msj ]
Gerek var mı yahu masrafa? Gidin taksime için.

aktif, sonra da "üto ben neden yalnızım //_-" triplerine giriyosun :p

o değil de, tango deyince aklıma salsa geldi, salsa deyince, ühühü.

mükemmel seçim ilk buluşmaya ya:)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin uzun vade için ilginçç bi notaya parmak basmış.

Ben hala gereksiz masraf diyorum, zaten 4 kızın arsından seçmişsin bunu, tek kız için 4 erkekle rekabet ediyo olsaydın tamam derdim de gerek yok. Bi de yavaş gelişme falan gelmez bize, modern futbolda sonuca çabuk gitmek lazım, atamayana atarlar. Yürrü bea, verdik gazı da arkadaş olarak...

@uto: ne diyosun ya bırah bu işleri, bi de niye devamlı bana laf giydirme çabası içerisindesin çözemedim =)

@ilk buluşmada konusulmaz diyenler: Yahu tamam ilk buluşmada konuşulcak pek bişey bulunmaz da, nereye kdar gürültülü ortamlara kaçıcaksınız, illaki konuşmanız gerekicek, gerekiyo hatta bi yerden sonra =))

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:20 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:24 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...