Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Çok hoşlandığım bir kızı ilk buluşma olarak İstanbul Arena'daki "Tango Seduccion" gösterisine götürmeyi planlıyorum. Yemek düşünmüştüm fakat ilk buluşma adrenalini,susuşlar falan sıkıcı geçeceğini düşündüm. Yemeğe ikincisinde götüreyim diyorum. Hem karşıya geçerken vapurda falan konuşmak güzel olur. Ne dersiniz? Ha bu arada ben bir konu açmıştım burada bilenler bilir. Tavsiyelerinize uydum,tercihim C yönünde oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Gerek var mı yahu masrafa? Gidin taksime için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ehuh, gidin duvara yaslanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 afferm lan kizlar hoslanir bole tango felan cok guzel fikir cikista bisiler yiyin icin berbaer cok gec olmassa sonra evine birak kizi kafadan +10 puan sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ilk bulu$ma için gösteri? onun yerine rahat konu$abileceginiz bir yere gidin.vapurda falan konu$urum demi$sinde ilk bulu$ma bu, hem öyle gösteri falan entel kaçar biraz hem de fazla konu$amazsınız.saerozzz iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ilk bulusmada konusulmaz konustukca sicarsin ilk bulusma icin sesli ortam en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bi şekilde yalnız kalında. kızı evine bırakman da güzel bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cok iyiymis hakkaten. ben de begendim:) bir de ilk seferde o kadar fazla muhabbet etmeseler de olur, ikinci seferde de gayet edebilirler.yavas yavas gelismesi daha heyecanli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Tek sorun gösterinin saat 21:30'da başlaması. Acaba ailesi birşey der mi ya... Evine bırakacağım gerçi ama... Bu arada gösteri entel kaçmaz çünkü ikimiz de sanat meraklısıyız ve resim dersleri alıyoruz :) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:58 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 okuldan geç çıkabilip girebiliyorsa ,rastladıysan, konserdeyim der ailesine problem olmaz. seçimin de gerçekten güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: aktiftablet üye § 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:28 [ özel msj ] Gerek var mı yahu masrafa? Gidin taksime için. aktif, sonra da "üto ben neden yalnızım //_-" triplerine giriyosun :p o değil de, tango deyince aklıma salsa geldi, salsa deyince, ühühü. mükemmel seçim ilk buluşmaya ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 en güzeli alkollü ortam valla. içtikçe açılırsınız ikinizde. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İlk olarak alkole başvurmazdım şahsen, madem 2. buluşmanın olabileceğini düşünüyorsun, biraz ağırdan alıp, kızın beğenebileceği bir yere götürmen daha iyi olur sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 çok güzel bi seçim...bende kız arkadaşımı alıp gitmeyi düşündüm bak şmdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ehehe ne güzel çift olur bunnar be :) tangoya gidiolar biz daha mango dan ötesine gidemedik hatunlarla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 sevdim, çok sevdim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Dogaclama yapmak en ıyısı bence...al hatunu..napalım de..sonrası muze lokanta sınema konser bar vs olarak gider..onemlı olan hatunu guldurmen..gülün eglenın ıste daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hakkaten süper fikir tango tebrik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 long island ice tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Dogaclama yapmak en ıyısı bence...al hatunu..napalım de..sonrası muze lokanta sınema konser bar vs olarak gider..onemlı olan hatunu guldurmen..gülün eglenın ıste daha ne :) e tabi ilk buluşmalarda kitlenmeler de yaşanabilir o durumda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İlk buluşma için çok fazla gibi geldi bana sanki . Yani ilerde böyle biraz daha rahatlarsanız "eskiden tangoya neyin giderdik , şimdi halimize bak" muhabbetleri kaçınılmaz olacaktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ben o kızı hergün tangoya götürmeye razıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Xaenin uzun vade için ilginçç bi notaya parmak basmış. Ben hala gereksiz masraf diyorum, zaten 4 kızın arsından seçmişsin bunu, tek kız için 4 erkekle rekabet ediyo olsaydın tamam derdim de gerek yok. Bi de yavaş gelişme falan gelmez bize, modern futbolda sonuca çabuk gitmek lazım, atamayana atarlar. Yürrü bea, verdik gazı da arkadaş olarak... @uto: ne diyosun ya bırah bu işleri, bi de niye devamlı bana laf giydirme çabası içerisindesin çözemedim =) @ilk buluşmada konusulmaz diyenler: Yahu tamam ilk buluşmada konuşulcak pek bişey bulunmaz da, nereye kdar gürültülü ortamlara kaçıcaksınız, illaki konuşmanız gerekicek, gerekiyo hatta bi yerden sonra =)) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:20 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 16:24 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bir yer göster bundan önce ayarımı yediğin, bir yer göster? yahu geyik yaptım neden bu kadar sert çıktın ki. ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Çok emo gördüm seni :) offtopic savar: Bari tango atraksiyonundan sonra beraber bişeyler yapın, gittik geldik olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar