RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bana şöle bi dizi önerebilir misiniz kafayı çok kasmasa da olur (hatta tercihimdir) Entourage'a baktım da o da üç sezon oynamış böle çok eski de olmasın istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Firefly [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 18:37 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 güzel bi topic..bana da lost yokluğunda lazım bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 smallville izleyebilirsiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Heroes'cular Heroes yokluğunda Lost Lostçular ise Heroes izlesin Aynısı Prison Break'ciler için de geçerli. 24 filan da katabiliriz buna. İlk bölümlerinden izleyelim bunları anca başlar yeni sezonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Anime seversen Death Note izle , action falan değil vurdu kırdı yok , inanılmaz bir kurgu ve ilerleyiş , bağlıyor fena , uzun süre idare eder . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ooooh siz bitiridiniz biz cnbce'den takip ediyoruz heyecanı kaçmadı :) oh olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 peki hem lostçu hem hirozcu hem prisonbreakçi hem de how i met your mothercı naapsın =( bütün yaz okulu boyunca nabıcam yurtta böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 the oc izle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 -Great Teacher Onizuka -Densha Otoko -Battlestar Galactica -Stargate SG-1 -ve tabii ki LOST (İzlemeyen kaldı mı ki , kaldıysa döve döve...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 smallville ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hepsini izledim bu yazdıklarınızın ahaha=) hay allah naapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hikmet, terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Stargate SG-1 Stargate Atlantis How Met Your Mother Lost Entourage****** Battlestar Galactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Battlestar Galactica kesinlikle ben ki Star Wars haric uzay sci-fi lerinden hoslanmam, bu imba bisey ama. Onun haricinde 6. 7. sezondan itibaren Friends oneririm, 1. sezon baya eski cunku espriler falan hitap etmiyor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 dattebayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Death Note'u merak ettim ilk bölümünü çekiyorum ona bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 house izleyin nip/tuck izleyin dexter izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Death Note 1. bölümden 33 e kadar izledim, birkaç bölüm harici hepsi hoşuma gitti. Değişik denenmemiş bir konusu var. Değer yargılarımızı özellikle adalet,hukuk ve asayiş kavramlarını ilginç bir şekilde seyirciye sunuyor. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:12 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ısrarla Firefly diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İzlemediysen Lost'a başla, veya Prison Break öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Nip/Tuck Dexter Dirt Arrested Development (imba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 dexter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar