Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 YA ABİ NEDEN NEDEN NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN YA SU ALTINDA LIGHTSABER NASIL ÇALIŞABİLİR BİRİ BUNU BANA ANLATABİLİR Mİ hadi animated series de vardı yine kit fistonun kılıcı ama o özel dedik böyle dalgalı bişeydi, lucas paşam bu bölümde hiç üşenmemiş herkese kılıç sallatmış, ya metali kaymak gibi kesen bişey o ısıyla su altında nasıl çalışabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bifurcating cyclical-ignition pulse A bifurcating cyclical-ignition pulse was a pulse that enabled a lightsaber to activate underwater with the help of two crystals. Kit Fisto had one in his lightsaber. He would later record in a Jedi Holocron an explanation of how the pulse worked, and instructions on how to modify lightsabers to add the feature. The ancient lightsaber that Anja Gallandro had bought and formerly owned was waterproof, so was Cilghal's. Luke Skywalker would discover that Anakin Skywalker's lightsaber was waterproof. Ahsoka Tano's lightsaber and shoto were both able to function underwater. By 24 ABY, Luke's Jedi Praxeum students had already created lightsabers with the pulse as part of their regular design, rather than as an optional choice. http://cache.ohinternet.com/images/thumb/2/28/Transparent_Trollface2.png/120px-Transparent_Trollface2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://www.thehdroom.com/images/news/9536a.jpg lightsaberın su altında çalışması hadi neyse ama BU NEDİR LAN!?!?!?! yani çok güldüm bunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 adam lightsabera inanmis, su altinda calisicana inanmiyo, la bi yuru git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 mani said: su altı questleri gibi eziyet çektim izlerken ilk 2 bölümü. ahuahu vashjir landing flashbackleri yasayip titredim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi ne güzeldi ilk sezon falan. clone trooperlara odaklıydı. resmen yeni recruitmentların gelişimlerini falan gösteriyolardı. şahana ötesiydi...... sonra padme zeyna oldu anakin hep padmeyi kurtarmaya gitti. ashoka aşşa ashoka yukarı kus kus bi hal oldum değişen bişey varsa söyleyin bi heyecan yine başlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Aynı tantana derken yukardaki mesajı kasettim. General Grievous olan bölümler eğlenceli geliyodu ama 2 sezonda diplomatik bölümler padmeli bölümler çok sıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yine bir rezalet bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Dizinin en negatif yönü olayların başının ve sonunun belli olması. Belki hiç starwars izlemeyen yada 3 ten sonrası izlemeyenler için çok sorun çıkarmaz. Ama izleyenler için kimin ne halt yediğini ne karıştırdığını anlıyoruz. Ayrıca dizide gerçekleşen olaylar ana konuda bi değişiklik yapmıyo. Atıyorum 3 bölüm önemli bi bilgi yada artifact in peşinden koşuyolar tamam ele geçiriyolar ama onun etkisi hiç bi zaman yansıtılmıyor. YAda senatoda bi yasa geçiyo çok önemli ıvır zıvır bi bölüm çekiyolar. Yasa geçtikten sonra etkisi görünmüyor. Sanırım Clone Wars ın ilk animated serisi tutsaydı daha iyi olucaktı olayların zamanlama açısından tabi oda pek izlenir bişey değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Köpekbalığı ırkı çok kötüydü cidden xD Naboo bölümünde kahramanlık yapıp ölen amcamda tamamiyle pisi pisine öldü. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hala izliyorum bu kadar kötü bi diziyi ya, kendime saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben sadece padawanin lead oldugu bolumlerï ịzlįyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 savaş esnasında captain ackbardan "its a trap" nidası bekliyordum çıkmadı öyle birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 su altı, gunganlar derken son eziyet olarak C-3PO çıktı karşımıza. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 daha sırada darth maul var, oda gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://images.4chan.org/tv/src/1318761458232.jpg why.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahaha demiştim ben! >=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ztn comic book ta geçiyodu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Son 3 bolumu şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 visionaries'de de gelmişti darth maul geri. başka arc'larda da vardır zaten. bokunu çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 son bölümler çok çok iyi ya. hep clone lu bölümler olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çok gereksiz olmuş krell mevzuu, boş yere yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 8. ve 9. bölümler efsane güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Abi suz ciddi mısınız? Clone odaklı bölümler varsa tekrar izlemeye başlayabilirim. Vichie outpostla ilgili bir bölüm vardi hani. Shiny faln diyodu rex acemilere. Onun gibi bölümler varsa haleluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Piskoz general olayını çok kötü bağladılar bence. O şekilde olacağına görüş farkı olan normal bir jedi olarak yansıtmaya devam etselerdi çok daha efsane olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar