Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarının Haberler Başlıkları "Kuzey Irak'a Harekat"

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bugünkü patlamadan sonra yarın kuvvetle muhtemel Kuzey Irak'a askeri müdahalede bulunacağız. O olmazsa hükümet çok fena karışır, seçim öncesi hiç bir hükümet bunu kaldıramaz. Sorun bu müdahalenin çapının ne olacağı veya hükümetin bu tepkileri göğüslemeyi cesaret edip edemeyeceği.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayın içinde PKK varsa ki kuvvetle muhtemel var, dediğinin yapılması şart. Her büyük ülke bunu yapar. Böylesi bir patlama İsrailde olsaydı taş taş üstünde bırakmazlardı yine. Fakat ben RTE de o emri verecek yüreği göremiyorum. Ha aslında dini imanı oy olan biri için çok başarılı bir oy toplama yöntemi olur orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl şöyle bir komplo teorisi üretsek nasıl olur?
Nasıl ki Kemal Derviş'in monte edildiği Ecevit hükumetine Apo hediye edildiyse, normalde Kuzey Irak'a müdaheleyi hoş karşılamayacak ABD, Akp'nin seçimlere kuvvetli girmesi için türk askeri-amerikan askeri koordineli bir harekat yapılmasına yeşil ışık yakmış, bu doğrultuda Edip Başer görevden alınabilmesine cürret edilmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene adamlar kamyonla elçiliğin duvarına girip elçiliği havaya uçurmuştu.o zaman bile girilmedi,şimdide girilemez.

girilmesini istemiyorum ben.pkk bokuna bile yıllardır binlerce şehit verildi,girildiği takdirde çok daha fazla düşman kazanılacak.

bunlar türkiye'yi savaşa çekme oyunları.bokun icine batan amerikanın yandaş çekme hareketleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca 'bugün napıyoruz?ırağa girelim yaa?' tarzında ırağa girilemeyeceğinide görmesi gerekli insanların.bunun getireceği mali yük var,bir sürü asker ölecek orada.

ırak tan türkiyeye sıçrayacak anarşi ortamını hayal bile edemiyorum.zamanında iran-ırak savaşında voleybol oynar gibi birbirlerine füze yolladıkları düşünülürse zaten ankaradan kopmuş bir doğuya sahipken iç karışıklık isteyenlerinde ekmeklerine yağ sürülecek.

savaş isteyen insanların içlerinde gizli barbarlık olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Pkk değilse ki bence pkk,İran kuzey ırağa girmemiz için yaptı diye bi teori sallayabilirim bende.Onunda başı ağrıyo pkkdan.E amerikayla sürtüşmemizde işine gelir.
http://www.kanalturk.com.tr/17419/%DDran-g%F6z-a%E7t%FDrm%FDyor!.html

Tabi bu durumda amerikayla düşman her ülke yaptı diye bi sonuca gider ki MİT zaten biliyodur diye düşünüyorum kimin yaptığını.

Asker yaptı gibi iğrenç bi teori bekliyorum aslında özellikle ordu düşmanı akp-dtp taraftarı bikaç kişiden ama çıkmadı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben girilmesi gerektiğinden yanayım. Bunun esas sebebi, belirli sınırları geçerseniz sonuçları ne olursa olsun ben kendi çıkarlarımı savunurum mesajının verilmesidir. Sonuçta o işten tekil olarak kar zarar hesabı yapılmaz, zira uzun vadede sizinle oyun olmayacağını göstermiş olursunuz. Girmez isek bunun uzun vadede farketmediğimiz kayıpları çok ama çok daha büyük olur.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten devamli kaybediyoruz girer temizlersek en azindan herkes haddini bilir

bu ne curet sen gelicen turkiye cumhuriyetinin baskentinde tamamen sivil bir carsida bomba patlatican insanlar olcuek ve yaralanicak ve hickimse tepki gostermiycek

AKP iyi uyusturdu mileltce beyinlerimizi

israil bi askeri kacirildi diye ortadoguyu atese verdi resmen filsitinden girdi suriyeden cikiyorlardi
tek bir asker kacirildi dikkat edin kacirildi biz kac tane sehit verdik bu ay tik yok

kaldiki irak a mudehale uluslararasi hukuka gore tamamen yasal keza amerika 11 eylulde ayni sekilde daldi afganistan a ve BM destegini aldi
yasal hakkimizi kullanip derhal girmemiz lazim en azindan bir guc gosterisi oalrak ve ezilmiycegimizi gostererek
tepkisiz kalirsak bu olaylar tirmanarak articak
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar kendinden emin bir duruş ve kararlılık.
Peki zamanı ne zaman sence? Kürdistan kurulduktan sonra mı?Barzani bize oç dediği zaman mı?(bi o kaldı zaten)
Sosyal ağlarda paylaş

zaman algisi biraz tuhaf isler bizim millette

AKP ye hayir seriat sitemiyoruz dedik
simdi zamani degil adamalrin nesini gordunzu dediler

dunyada butun siyasi olaylar boyle asgaidan asagidan yavas yavas gelir
zamaninda onunu kesmesseniz belli bir noktadan sonra artik buna ne yaparsaniz yapin dur diyemesseniz

misal hitler
misal iran devrimi
misal turk kurtulus savasi
misal 12 eylul
misal sovyetlerin parcalanmasi
misal amerikan icsavasi

ornek cok
cabucak onunu kesmesseniz buyur ve patlar
kanser gibi dusunun
erken teshisden sonra tedaviyi olgunlasmaya birakirsaniz onune gecemessiniz meretin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...