fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bugünkü patlamadan sonra yarın kuvvetle muhtemel Kuzey Irak'a askeri müdahalede bulunacağız. O olmazsa hükümet çok fena karışır, seçim öncesi hiç bir hükümet bunu kaldıramaz. Sorun bu müdahalenin çapının ne olacağı veya hükümetin bu tepkileri göğüslemeyi cesaret edip edemeyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Olayın içinde PKK varsa ki kuvvetle muhtemel var, dediğinin yapılması şart. Her büyük ülke bunu yapar. Böylesi bir patlama İsrailde olsaydı taş taş üstünde bırakmazlardı yine. Fakat ben RTE de o emri verecek yüreği göremiyorum. Ha aslında dini imanı oy olan biri için çok başarılı bir oy toplama yöntemi olur orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bence girmeyeceğiz ırağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bana da girmeyiz gibi geliyor. ABD var, o kadar bağrınıyo kaç zamandır K.Irak'dan uzak durun diye. Onla çatışmayı göze alamaz yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 K.ırak da zaten domates tarlası istediğin zaman girip istedigin zaman çıkabılılıyosun... lutfen gerçekçi olun biraz , binlerce şehit verdik bu güne kadar peki k.ırak'a giren oldu mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yetocuğum Türk ordusunun 3te1'i zamanında kuzey ıraktaydı. (OSman Pamukoğlunun kitabında yazıyordu sanırım) giren olmuş gibi sanki değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İyi de ben şunu anlamıyorum. Böyle bir patlama nerde olsa girerlerdi diyorsunuz da bundan çok daha büyük kaç tane patlama oldu PKK yüzünden, bir yere girmedik. Yine girmeyeceğiz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Yeto gerçekten de domates tarlasıydı zaten K.Irak son ABD işgaline kadar. Ve evet defalarca girdik çıktık. Binlerce sınır ötesi operasyon düzenledik. Sanırım hiç takip etmemişsin? Eski koşullar olsa ABD olmasa işin içinde yine yapardık da. Ama şu anda çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 pek birşey olcağını sanmıyorum. sürekli terörist bombalama eylemleri yapılır, ama karşılığında kuzey ırak'a felan girildiğini hiç hatırlamıyorum. gerçi şimdiki durum biraz daha değişik, yine de sanmıyorum öyle birşey olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Asıl şöyle bir komplo teorisi üretsek nasıl olur? Nasıl ki Kemal Derviş'in monte edildiği Ecevit hükumetine Apo hediye edildiyse, normalde Kuzey Irak'a müdaheleyi hoş karşılamayacak ABD, Akp'nin seçimlere kuvvetli girmesi için türk askeri-amerikan askeri koordineli bir harekat yapılmasına yeşil ışık yakmış, bu doğrultuda Edip Başer görevden alınabilmesine cürret edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 geçen sene adamlar kamyonla elçiliğin duvarına girip elçiliği havaya uçurmuştu.o zaman bile girilmedi,şimdide girilemez. girilmesini istemiyorum ben.pkk bokuna bile yıllardır binlerce şehit verildi,girildiği takdirde çok daha fazla düşman kazanılacak. bunlar türkiye'yi savaşa çekme oyunları.bokun icine batan amerikanın yandaş çekme hareketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ayrıca 'bugün napıyoruz?ırağa girelim yaa?' tarzında ırağa girilemeyeceğinide görmesi gerekli insanların.bunun getireceği mali yük var,bir sürü asker ölecek orada. ırak tan türkiyeye sıçrayacak anarşi ortamını hayal bile edemiyorum.zamanında iran-ırak savaşında voleybol oynar gibi birbirlerine füze yolladıkları düşünülürse zaten ankaradan kopmuş bir doğuya sahipken iç karışıklık isteyenlerinde ekmeklerine yağ sürülecek. savaş isteyen insanların içlerinde gizli barbarlık olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 PKK oldugunu nerden nasil biliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Olmadığını nereden biliyorsun? Başka kim olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 hizbullah ibda-c vs vs memlekette teror orgutu cok basbakan bu defa boku derin devlete atmadi hayretler icerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Kuzey iraga girilmesi zor bir ihtimal diye dusunuyorum ozellikle kuzey irakta ne kadar Turk sirketinin oldugunu hesaba katarsaniz. Ama artik bu teror isine bir sekilde cozum bulunmali 30 yildir cekiyoruz bundan 30 yildir teroru bitirememek acizlik olarak geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Pkk değilse ki bence pkk,İran kuzey ırağa girmemiz için yaptı diye bi teori sallayabilirim bende.Onunda başı ağrıyo pkkdan.E amerikayla sürtüşmemizde işine gelir. http://www.kanalturk.com.tr/17419/%DDran-g%F6z-a%E7t%FDrm%FDyor!.html Tabi bu durumda amerikayla düşman her ülke yaptı diye bi sonuca gider ki MİT zaten biliyodur diye düşünüyorum kimin yaptığını. Asker yaptı gibi iğrenç bi teori bekliyorum aslında özellikle ordu düşmanı akp-dtp taraftarı bikaç kişiden ama çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ben girilmesi gerektiğinden yanayım. Bunun esas sebebi, belirli sınırları geçerseniz sonuçları ne olursa olsun ben kendi çıkarlarımı savunurum mesajının verilmesidir. Sonuçta o işten tekil olarak kar zarar hesabı yapılmaz, zira uzun vadede sizinle oyun olmayacağını göstermiş olursunuz. Girmez isek bunun uzun vadede farketmediğimiz kayıpları çok ama çok daha büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Uzun vadede farketmediğimiz kayıpları, kaybedilecek yaşamlarla kıyaslar mısın lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesela Kürdistan resmi olarak kurulduktan sonra çıkacak bölgesel savaşta kaybedilecek can kaybı ile kıyaslıyabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 zaten devamli kaybediyoruz girer temizlersek en azindan herkes haddini bilir bu ne curet sen gelicen turkiye cumhuriyetinin baskentinde tamamen sivil bir carsida bomba patlatican insanlar olcuek ve yaralanicak ve hickimse tepki gostermiycek AKP iyi uyusturdu mileltce beyinlerimizi israil bi askeri kacirildi diye ortadoguyu atese verdi resmen filsitinden girdi suriyeden cikiyorlardi tek bir asker kacirildi dikkat edin kacirildi biz kac tane sehit verdik bu ay tik yok kaldiki irak a mudehale uluslararasi hukuka gore tamamen yasal keza amerika 11 eylulde ayni sekilde daldi afganistan a ve BM destegini aldi yasal hakkimizi kullanip derhal girmemiz lazim en azindan bir guc gosterisi oalrak ve ezilmiycegimizi gostererek tepkisiz kalirsak bu olaylar tirmanarak articak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 şuan çok erken ve zamanısz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 ne kadar kendinden emin bir duruş ve kararlılık. Peki zamanı ne zaman sence? Kürdistan kurulduktan sonra mı?Barzani bize oç dediği zaman mı?(bi o kaldı zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 zaman algisi biraz tuhaf isler bizim millette AKP ye hayir seriat sitemiyoruz dedik simdi zamani degil adamalrin nesini gordunzu dediler dunyada butun siyasi olaylar boyle asgaidan asagidan yavas yavas gelir zamaninda onunu kesmesseniz belli bir noktadan sonra artik buna ne yaparsaniz yapin dur diyemesseniz misal hitler misal iran devrimi misal turk kurtulus savasi misal 12 eylul misal sovyetlerin parcalanmasi misal amerikan icsavasi ornek cok cabucak onunu kesmesseniz buyur ve patlar kanser gibi dusunun erken teshisden sonra tedaviyi olgunlasmaya birakirsaniz onune gecemessiniz meretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 bizsiziarariz abi önünde senin seçim var sonra cumhurbaşkanlığı seçöimin var nereye yapıyorsun ki sen yaa bu kuzey ırağa girişi bu hükümetle nereye yani kim güveniyor akpye kötü oldu akp için bence çok kötü bi döneme girdik şimdi hepten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar