karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Lan jack'i unuttuk. En kılı jack kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 namaste amcayada kılım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 1-Benjamin 2-Paulo 3-Ethan 3.sezon sonu spoileri [spo]jacop da gıcık elemanın önde gideni gibi duruyor.Onun için ayrıca bi kontenjanımı boş tutuyorum.[/spo] [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 17:18 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 LOST nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tabiki ben (1.2. sezonda nefret edilecek adam mi var ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 shannon kesinlikle...KOMPLE KOMPLE KOMPLE modunda direk ablamız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tabii ki locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gerizekalı micheal. ha bire oğluna kızıyor ne zaman locke ile takılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 micheal tabii ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 michael , tpini +^%^+&^ diesim gelio her gördüümde ... alık alık bakmıomu bide locke babaya dayılanmalar fln ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yanımda olsa girişicem adama o derece sinirlendim. :D hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sdfsd lost türk dizisi olsa micheal'i alışveriş merkezinde döverlerdi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 my final team (Desmond-Sayid-Locke) ve çok da hastası olmasam da arada ısındığım birkaç kişi (Boone-Eko-Jin-Sun) hariç tüm kazazedelerden sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sawyer ile bi ıraklımı arapmı ne cvardı adı aklıma gelmedi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sun sevilmez mi ya. en güzelleri o aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Michael ın ağzını yüzünü bi kırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 lost'un kendisinden nefret etmek var mi secenekler arasinda, herkes izliyor bi antipati olustu bende daha izlemeden : "ABI DUYDUN MU LOSTTA SAWYER UZAYLILARLA KONUSMUS" "ABI LOSTTA BILMEMNE" gibi diyaloglar ucusunca sagda solda "yeter be" moduna giriyorsunuz bi yerden sonra. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 leath konuşma şimdiden bence. :D bana da gına gelmişti de ondan söylüyorum. sonra 2 sezonu 4 günde izledim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Biz bu vakaya önyargı diyoruz ve en büyük ilacının, üstüne gitmek olduğunu düşüünoyurz. Her şeyin bokunu çıkaran olur, bunlara karşılık da asi önyargıcılar olur. Olayları biraz oluruna bırakmak lazım, çok umursamamak lazım. Herkes ondan söz ediyo, nereye gitsem onun muhabbeti geçiyo diye de Lost'tan soğunmamalı. Ben bunları MrLevie gibi biri olaraktan söylüyorum. Aynı mantıkla hem Lost'u hem de Heroes'u izlemiyodum zamanında; şimdi yeni sezonlarının gelmesini iple çekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Dün başladım ben de. Şimdi ilk sezonun 21.bölümündeyim. Bakalım neler olcak. [spo]bebek de doğru bu arada. :D anası gibi tatlı maşallah.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kate jack.filmde dikkat çekenleri hiç sevmemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Shannon da öküz. Bildiğin öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Helal olsun LOSTun senaristlerine.Dünyadaki milyonlarca kişiyi kendilerinin bile haberi olmaksızın Ku Klux Klan'cı yaptılar.Michael'e benzesem sokağa çıkmağa korkardım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 1.Hurley 2.Charlie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Michael,Walt ve Danielle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar