Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 nedir bunların artışlarının sebebi? eskiden bu tipler tek başlarına,ezik bir şekilde gezerlerken son yıllarda tofaşlarının içinde (ucuz bass dj karax tercihleri) ile etrafı taciz ederek rahat bir şekilde gezebiliyorlar.kendilerine uymayanlara omuz atmalar,görevleriymiş gibi ahlak bekçiliğine soyunmalar ama bir kız gördüklerinde ilk kendilerinin saldırmaları falan. kültürsüzlüğün kendi içinde yarattığı kültürün sancılarını çekiyoruz.kişilik yoksunu bu izbe tiplerin etrafımda olması hoşuma gitmiyor benim.ankaranın iyi denilebilecek bir yerinde yaşıyorum ve bazen burada bile ortamı geriyorlar.yetersizliğin verdiği bir şerefsizlik gözlemledim,yazık. özellikle sevgililere sataşmaları ne kadar yoksun büyüdüklerinin bir delili. full jölelenmiş ve estetik durmayan saçlar,uyumsuz kıyafetler,altına sıçmış tarzı eğik yürüyüş... [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:38 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 ANGARALI baba mert Koyu Yeşil şahinin siyah filmli camın üzerindeki yazı..
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Jöleli yarı uzun yarı kısa saç + beyaz pantolon + beyaz çizgili gömlek + güneş gözlüğü + şahin. İşte karizma.
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 bunu yazan kişinin nickinin apache olması da baya ilginç yalnız eheh :)
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Bi de bunların uzun saçlı kimseler yaptıkları vardır ki tadından yenmez
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Zontalar heryerde! izmir'de bile varlar diğer illere göre azlar ama varlar. Hertürlü taciz-laf atma artislik yapma gibi atraksiyonları kendilerine misyon edinmiş bu tiplerin birde paralı olanları vardır ki yanlarında gayet guzel kızlar bile gorebılırsınız. bu arada said: kültürsüzlüğün kendi içinde yarattığı kültürün sancılarını çekiyoruz. çok doğru
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 fedakin gelirse sorun koyden kente goc ketlerin koylesmesi istanbul en buyuk koy temali bi yazi yazsin size
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 artık bunların zengin modelleri var bi de. yine jöleli saç, yine beyaz gömlek (üstten 4 düğme açık), dizel pantol, audi a3 yada bmw 1 serisi, modifiye araç ve kız bazlı muhabbet, çayyolu civarı yerleşke. arkalarında genellikle devlet ile ilişki içerisinde üst düzey aileler olduğu için asarız keseriz döveriz modundadır bunlar da. apache'in (lan apaçi mi okunuyo apaçmı okunuyo bilemedim) dediklerini de, şu üstte yazdıklarımı da en kısa zamanda kışlalarda görmek dileğiyle (: askerlik yan gelip yatma yeri değildir (: edik: taypö [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:05 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 abi o değil burada bir tip var hergün görüyorum,adamın klasik tipi geriye yatık jöleli saç pembe gömlek kot pantolon beyaz kundura Beyaz Kundura özellikle efsane oldu bu bölge de...
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 "kültürsüzlüğün kendi içinde yarattığı kültürün sancılarını çekiyoruz" harika bir tespit olmuş. Ortalarına bir jant atsam sabaha kadar kitlenip muhabbetini edecek dayılar var bizim okulda, okulun çevresini hiç anlatmayayım zaten (okul Dolapdere'de, sanırım yeterli oldu eheh) En azından okul içindekiler zararsız, risk alıp okul dışının nabzını tutamadım. Evden pek çıkmayı planlamadığım için kendimce rahatım ama gerçekten ben de irite oluyorum. arkadan bakıp kız zannedip laf atacak ilk barzonun üzerine seri küfürlerle uçmayı dört gözle bekliyorum
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 aviator gözlüü de unutmayalım lütfen.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ohoo çok var onlardan. sakaryadan gecenin bir yarısı eve giderken, üzerimde uzun deri ceket varsa "naber lan matrikis" diyorlar ben de "iyiyim abi yahu napalım" diyip uzuyorum. kısa deri ceket varsa "kesin odtülüdür la buuu" diyorlar direk uzuyorum. deri ceket yoksa, t-shirt üme takıyorlar. tabi bu balici versiyonları senin dediklerinin.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 bunların bi ara klasik "he undala gassolinaaaa hantala gassoliiinaaa" şarkıları vardı şahinlerinde dinledikleri. oooy oy neydi o öyle
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 oh aman tenrim tahammül edemiyörum ah dayanamiyciim ne keddar estetiksiiizz ay
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Bakalım ne zaman birisi fırlayacak "amaaa onlar da bu ülkenin vatandaşı niye hor görüyosunnnnn blah blah shit" şeklinde..
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 itinayla linç edilir.... [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 16:07 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 konuştuklarınıza göre her dakka araba konuşan insanlara barzo demek gibi bişi dönmüş. bizim okulda böle böle falan diye. bu insanlar ilgilerini abartmış olabilirler ama en azından bişeyle ilgileniyolar ve dewamlı bunu konuşuyolar. eğer bu insanlar barzoysa kırmançoysa dewamlı oyun konuşan tipler de onlar kadar kırmançodur, barzodur. bi de bunun üzerinden tartışın
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 aket-akum koptum tespitine lol be. bu arada barzo lafını ilk defa duyuyorum, argo değişmiş ehehe. yaşlandık. hırbo'ya ne oldu da barzo çıktı? [ Mesaj 20 Mayıs 2007, Pazar - 17:34 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Zonta-Kro-Kırzo-Barzo şeklinde sıralayabiliriz kronolojik olaraktan. zonta tercihimdir. bkz: Grup Vitamin - Zonta şarkısı
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 abi barzo en eskilerinden aslında biz barzani diye biliyoruz... "abe yine barzani giyinmişin hehe"
Öne çıkan mesajlar