Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 az önce içimde bir his doğdu, bu oyunun cıkışı kesin SC2 veya Diablo 3 le cakışcak... offf of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aralık 2008 demislerdi. gerci daha oncede 100 kere ertelenmisti, bakalım nolcak insallah cakısmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 aralıkta cıkmaz zaten. aralıkta hiç biri cıkmaz bu 3 oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 micha said: Ne mağlum bu oyundada amele olmayacağı bence oyuncular doyumsuz = ) aylık ücret isteyen oyunlarda amele sayısı minimumdur ki darkfall öyle bangır bangır HÖEEY BEN GELİYORUM HOLAYNN diye bağıran bir oyun değil WoW gibi, takipçilerini fazlasıyla heyecanlandırıyor ama pek çok kimsenin haberi yoktur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Xenocide said: micha said: Ne mağlum bu oyundada amele olmayacağı bence oyuncular doyumsuz = ) aylık ücret isteyen oyunlarda amele sayısı minimumdur ki darkfall öyle bangır bangır HÖEEY BEN GELİYORUM HOLAYNN diye bağıran bir oyun değil WoW gibi, takipçilerini fazlasıyla heyecanlandırıyor ama pek çok kimsenin haberi yoktur tahminimce. aynen katılıyorum. mesela benim bu sene haberim oldu ilk defa oda sanstan paticigin MMO bolumunde gormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben bu oyundan pek ümitli değilim açıkcası. Şimdiye kadar oynadığımız bütün MMO lardan bişeyler katmışlar hoş güzel ama sizce yapımcı firma bütün bu özellikleri sorunsuz şekilde bizlere verebilirmi ? Şimdiye kadar çıkan veya yeni çıkmış oyunların arkasında büyük yapımcı firmalar olmasına rağmen bekleneni veremediler. Darkfall o nedenle bana biraz düşündürücü geliyor. Oyun çıkar,satılırda ama oynanabilirlik nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gönül ister ki güzel oyun olsun. Ama işte bütçeye çok bakan birşey bu. Wotlk, SC2, D3. Bunlar bütçesi olmayan oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 said: Darkfall Gameplay Trailer and Beta Registration - Friday August 29 2008 Posted by Darkfall News on August 29, 2008 23:44 We've released an extensive Darkfall Online gameplay trailer which shows a multitude of Darkfall's unique features in action. The trailer consists of 100% in-game footage and features real-time massive naval and land combat, battle tactics, city sieges, mounts, siege weapons, vehicles, adventure areas, clan cities, spell mechanics, highlights of the grand scale of the Darkfall world, and much more. The trailer is made of playtesting footage with no scripting, no simulations, or post- processing. It's the Darkfall team playing the game as the players would. You can download the Darkfall Trailer here A beta registration link is included at the end of the video, and beta registrations are now open. Meraklısına duyurulur gameplay 600+ MB kasmadım indirmeye şuan da betaya başvurdum bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 İndirmediysen diğer topiclerde var youtubelinkleri high quality izleyince yeterince iyi oluyo 600mb indiremem dersen. izlemek lazım eğer oyun hakkında bişiler merak ediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 İşin aslı oyunu burada duydum ayrıca zamanının bir uo çılgını olaraktan heyecanlandırmadı dersem büyük bir yalan olur =) Kısa zamanda izlerim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bu arada hardware configuration beta testi başladı invitelar geliyor değişik pc configlerine sahip insanlarda. Hello, this is a small update on our current activities: said: Since September the 22nd we've been running tests to make sure that Darkfall runs properly on a variety of hardware configurations. Any external people are being selected strictly by their hardware configuration and are selected and let in gradually. Absolutely no other criteria come into play other than hardware. Also, we are not playtesting. If you are selected for this hardware test you will be notified by email to the address associated with your Darkfall community forum account. Once we've concluded this phase, we will gradually allow more people in based on various other criteria associated with the testing needs. We may not announce the start of every phase. All the testing up to the open beta phase is protected by NDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 janis said: Ben bu oyundan pek ümitli değilim açıkcası. Şimdiye kadar oynadığımız bütün MMO lardan bişeyler katmışlar hoş güzel ama sizce yapımcı firma bütün bu özellikleri sorunsuz şekilde bizlere verebilirmi ? Şimdiye kadar çıkan veya yeni çıkmış oyunların arkasında büyük yapımcı firmalar olmasına rağmen bekleneni veremediler. Darkfall o nedenle bana biraz düşündürücü geliyor. Oyun çıkar,satılırda ama oynanabilirlik nasıl olur ? bence veremez cok ciddi sorunlar olacak oyun cikmayi basarabilirse, oynanabilirlik uzunca bir sure yerlerde surunecek ote yandan, eger cikarsa direk almayi planliyorum ben, ve o iskenceyi seve seve cekecegim. bir sure sonra bu vaadlerinin yarisini iptal edip oynanabilir hale getirdiklerinde de keyifle oynamaya devam edecegim diye umuyorum =] su anda oyuncu sayisi yuksek trammel (hatta uo dinazoru edasiyla 'candyland' diyeyim) oncesi bir uo serveri bile gayet cekici geliyor bana, ve zaten saniyorum oyunun hedef kitlesi de bu dusuncedeki insanlar. blizzle yarisma sansi yok haliyle, bir wowun yerini tutmasi olasi degil hicbir zaman bu tarz bir yapimin. bunun bilincinde olup oyuncu sayisina degil sabit oyuncu kitlesine yatirim yapacaklarini dusunuyorum umutlu degilim ben de, ama hevesliyim. celiski gibi oldu ama degil yani, 'dediklerini yapamayacaklar, ama yaptiklari bana yetecek' diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Zaten hedef kitleleri, wow war aoc oynıyan mmorpg ler değil. DAha cult olup kendine bağlı bir oyuncu kitlesi oluşturmayı amaclıyorlar, eve online gibi. Oyun'un hayatta kaldığı sürece kendini geliştirecek cok alanı var, her tarafı acık dolayısıyla her tarafına birşeyler eklenebilir bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bence bu oyunu oynayan herkes default olarak kral adamlar ilan edilsin. Çok karizma oyun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ya dielim skiller doğru düzgün çalışmıo combat da buglar var dengesizlikler var. e biz uo free serverlarından da bu şekilde oynayarak çok zevkli anlar yaşadık. sonuçta playerlara bağlı. Ha öle bi sisteme sahip bi de levellı pve li grindli bi oyun olsa hiç oynanmaz da burda arkadaşlarınla birleşip etrafi genkleyip lootlayıp bi yeri ele geçirmen bile eğlenmek için yeterli. Playerlarla oyun şekilleneceği için her türlü eğleneilir gibi gelio. yani combat sistemi rune gibi karambol olsa bile harika yani. ki öle olacaktır. daha düzgününü bekleyemeyiz, spamlicez alıp elimize silahı. ama o sırada arkadaşı falan da biçecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yanı, 8 sene oncesinin freeshardlarından daha cok beklentimiz var oyundan orası doğru, ama katılıyorum dediğine. Combatlar için, hanı buyulerin ne kadar utility olucağını bilmeden cok bişey söyliyemiyorum ben ama evet melee için ranged için special attacklardan cok bildiğin rune gibi bicmece usulu olucak combatlar. Sonucta 1v1'i 2v2 si bole bir türlü skill kullandığın ettiğin bir oyun olmıycak. Yalnız soyle bir durum var, Oyun şu acıdan eve'e benziyor guncel mmoprgler arasından. Olunce herşeyini kaybediyorsun yanı ortada cok ciddi bir adrenalin durumu var, e üstüne choice your fight durumu oldukca onemli bir oyun olucak darkfall eve gibi. Sonucta oyunda ceşit ceşit skill var, ve karşındakının ne skillere sahip olduğunu bilmen gormen pek soz konusu değil. Tabi iş buyuk savaşlara gelince işin rengi cok değişiyor, zaten oyun bu savaşlar düşünülerek tasarlanmış. Buyuk savaşları yaparken her şekilde kafayı yiyicez ondan eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 E beta açılmış yok mu bizden girip gören? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bizim hardware'ları sıradan bulmuslar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 3 tane başvuru yaptım, 2 masaüstü mkainayla 1 laptopla bana da gelmemiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ufak bı beta sanırım bu, asıl beta değil zaten. İşte ceşi ceşit Hardware secip uyumluluk falan test ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Valla birini betaya sokmamız lazım rezalet şu durum. ve inanılmaz merak ediyorum yani şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 kesinlikle, patiden bır kişi girse, nda var falan ama, adam gibi bişiler sölese yeter. su adna cok belirsiz durum cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kafam girsin diyorsun yani nda'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 open beta to be complete by start of december :S fena heyecanlandırdı bu haber şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 said: Ok I guess you’ve all waited long enough for a little something. Not enough time for more right now but a video and some more pics will be made available as soon as I can unload it all from my dv camera… The event was great, about 120 people watched the presentation although at first Tasos feared there would not be many people because of the day an hour it took place. The game was there, running live, over the internet and not some offline version. Performance is great although I don't know what kind of machine they were running it on and it was running for a good hour I think without crashing, glitching or showing any other problems. Right at the end of the presentation the game seemed to crash to the desktop and everyone when uh-oh. But the message that poped up was that the connection to the server had been lost… Greek internet connections ftw. The big news that I was told I can share with the community is that OPEN beta will be FINISHED by the start of December and release will follow soon after. So… stay on your toes. http://www.shimmergloom.org/shaar/100_1631.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar