dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Biraz daha zorlarsan giremeyeceksin bu mesajı yazdığın hicbir bolume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 tsw yi kıskanmayın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 valla rift falan bilmem de oyun TORtanic ke bin basar şu haliyle bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Devil's Pact guildi ile birlikte oynamak isteyen arkadaşlar aranan vasıflara sahipler ise oyun içinden QQAlarma, Asabi, Nochagoth ile iletişime geçebilirler. Server: Daemon Faction: Dragon Not: Başka serverlardan oyuncularda guilde(Cabal) girebiliyorlar ama Fusang için aynı serverda olmak gerekiyor. Sizin tercihiniz hangi serverda olmak ama iyi bir eğlence için Daemon serverında olmanızı öneriyoruz. Server "FULL" gözüksede zorlayınca char açılabiliniyor. Recruit için aranan kriterler: - 22 yaş üstü veya 22 yaş üstü olgunluk seviyesine ulaşmış bir oyuncu olmak - Daha önce Massive PvP Contente sahip bir oyunda Endgame görmüş olmak ve Massive PvP tecrübesini edinmiş olmak. (Örnek: AoC, Warhammer, Daoc) - Takım oyunu içinde uyumlu, grupla birlikte hareket edebilecek bir oyun anlayaşına sahip olmak - Online süresi haftada en az 30 saat olabilmek - Prime time da her gün en az 2 saat online olabilmek - Oyun içi ve Vent kurallarına uymak - Ventrilo kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mert,Tor'u bıraktınız galiba.Bir failcom vakaası daha yaşamak istemiyorum,oyun nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 swtordan ayrılalı epey oldu. diablo ile oyalandık. funcomdan ötürü tsw den epey bi uzak durdum ama adamlar yapmışlar yine, ben epey bi beğendim. zaten güzel oyun yapıyorlarda abuk subuk şeyleri idare edemiyorlar, bu oyunda naparlar bilmiyorum inş sütten ağızları yanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Biraz konu dışı olucakta;GW düşünüyor musunuz?Sıkıldım tek tabanca mmo oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ben de cevabı bekliyorum büyük merakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 alkansas said: Mert,Tor'u bıraktınız galiba.Bir failcom vakaası daha yaşamak istemiyorum,oyun nasıl? SWTOR'un aynısı işte, sadece writing ona 10 basıyor o kadar. End-game yine fail her themepark oyunda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 skill sistemi bile "swtor'un aynısı" yapmaktan çok uzaklaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Abi oyuna 3-4 saat falan dayanabildim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 iyi, en azından benim wow ve swtor'a dayandığımdan daha fazla dayanmışsın bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 skill sistemi neymiş çok merak ettim şimdi, end game tank and spank dediler geçen sayfalarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 60 lira oyun ama alsam mı karar veremiyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 alkansas said: Biraz konu dışı olucakta;GW düşünüyor musunuz?Sıkıldım tek tabanca mmo oynamaktan. konu dışı olsada madem drea da merak etmiş söyleyelim :) biz Devil's Pact olarak şuanda yaklaşık tam rakam bilemesemde 160 kişi filanız. Daha henüz zaten tüm guildi aynı oyunda toplayabilecek bir oyun gelmedi. Halen daha Rift, AoC, Aion oynayanlar var. Mutlaka GW2 oynayanda epey bir üyemiz olacaktır. Ve mutlaka hadi hadi diye bana oyunu yine aldırtıp, guildi de kurdururlar. Ama guildin resmi basamağında GW2den ziyade World of Darkness var. WOD şayet çıkarsa, tüm gücümüzle gelicez o oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GERGE said: 60 lira oyun ama alsam mı karar veremiyorum bir türlü. abi valla şöyle söyleyeyim eğer SWTOR aldıysan 120 liraydı.bu oyun 60 lira ama alacağın keyif iki katı en azından bende böyle oldu... birkere oyun WoW clonu değil keinlikle kendine özgü özellikleri var çok sayıda.benim için tek negatif yanları oyuniçi animasyonlar(karekterler hareketleri falan kütük yutmuş gibi) ve interface (ki en azından combat ekranı var tortanic de yoktu ki swtorun interface ni alışan adam bunada alışır bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Oynarmıyım onu bilmiyorum ben. Dota 2 ve Diablo III oynuyorum zaten, bir de buna vakit ayırmak zor. Artık o kadar vaktim yok MMORPG için ayıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 aynen abi işden zati yorgun argın 8 de çıkıyorum eve gitmek 8.30 yemek duş falan 9:15 makinanın başındayım.insan o kısıtlı zamanda da daha hareketli şeyler oynamak istiyor.FPS yadaH&S tarzı bişeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 GERGE said: Oynarmıyım onu bilmiyorum ben. Dota 2 ve Diablo III oynuyorum zaten, bir de buna vakit ayırmak zor. Artık o kadar vaktim yok MMORPG için ayıracak. Mount and Blade al oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Gittim Fritz 13 aldım The Secret World'e ayırdığım parayla. Gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 oyunu nerelerden aldınız? tr de var mı kutulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 konuda 1-2 link var içinde gördüm oyunu ama key atıyor sanırım. gerçi eleman patiye üye dediler rica edersin kutsunu postalar belki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 d&r da gördüm 110 tl idi kutulu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 valla questlerine gün geçtikçe hayran kalıyorum.klasik toplama ve grind quetlerinden ziyade main questler ve investigation ve benim bombalama dediğim görevler var..örnek vermek gerekirse song of sirenli bi görev vardı main quest..birde bi görev yaparken cep çaldı açıyoruz falan bi templar ajanı seni izliyoruz devamlı gözümüz üzerinde vs.seni devamlı gözlerini açık tutma.hikayesi ile merak da bırakma eğilimin de... seslendirmelerde en az swtor kadar başarılı hele d3 deki kütük,mimikten heyecandan yoksun konuşmalardan sonra ilaç gibi geldi... şimdilik yanlız ilk dungeon polaris'si bitirme şansım oldu ilk bosslar klasik tank&spank ken son boss dan sütunların arkasında saklanma falan güzeldi... oyunu ilk aldığımda bir ay bitene kadar oynarım diyordum şimdi acaba kredi kartı sorun çıkarmaz inşallah falan diyorum. bence SWTOR dan kat be kat iyi bir oyun duruyor karşımızda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Frostbite said: bence SWTOR dan kat be kat iyi bir oyun duruyor karşımızda... ortada büyük bir başarı söz konusu diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar