_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Türkiye'nin önde gelen mayo firmaları Kom, Nelson, Ay-Yıldız ve Zeki Triko, İstanbul'daki reklam panolarına mayolu mankenlerin fotoğraflarından oluşan afişlerini astırmak istedi. Panoları kiralayan reklam ajansları 'Belediye bu tür afişlerin asılmasını istemiyor' diyerek mayocuları geri çevirdi. Binalara da astırmadılar Kom, Nelson, Ay-Yıldız ve Zeki Triko, 2007 mayo-bikini modellerinin tanıtımı için mankenlerle fotoğraf çekimi yaptı. Firmalar bu fotoğraflarla hazırladıkları reklamları İstanbul'daki billboardlara (reklam panosu) ve kent merkezindeki büyük binaların ön yüzlerine asmak istedi. Afişlerin binalara asılabilmesi için mayocular İstanbul Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü'ne başvurdu. 'Tahrik unsuru olur' Müdürlük mayolu afişlerin binalara asılmasına izin vermedi. Gerekçe olarak da 'Bu afişler ahlak kurallarına aykırı görüntüler oluşturur. Tahrik unsuru olur. Trafik kazalarına sebebiyet verir' denildi. Mayocular reklamlarını billboardlara asmak istediğinde de belediye 'Buna biz değil reklam ajansları bakıyor' yanıtını verdi. Mayocular bu kez de reklam ajanslarına başvurdu. 'Resimler ahlaka aykırı' İstanbul'daki billboardları belediyeden ihaleyle alıp firmalara kiraya veren ajanslar mayoculara 'Sizin reklamlarınızı asmamıza belediye izin vermez' dedi. Nelson buna rağmen ikinci bir girişimde daha bulundu. Nelson'un patronu Moris Eskinazi olanları şöyle anlattı: 'Bize 'Ahlaka aykırı resimler asıyorsunuz' dediler. En kapalı mayo fotoğraflarımıza bile 'Bunları asamayız' yanıtını verdiler.' [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:09 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yarın öbür günde etek giyimini aynı sebeble yasaklarlar. Biz azgnız elalemin karısına kızına kötü gözle bakıyoruz kendimizi düzeltmek yerine herşeyi yasaklıyoruz derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kapanalım bir de o zaman. sonra soruyorlar neden bizi dinci bir devlet olarak görüyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 seçimler yaklaşıyor,muhafazakar kesimede şirin gözükmeleri lazım bir sonraki seçimlerde de İrandaki dizilerde namaz kılma zorunluluğunu getirirler heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: Müdürlük mayolu afişlerin binalara asılmasına izin vermedi. Gerekçe olarak da 'Bu afişler ahlak kurallarına aykırı görüntüler oluşturur. Tahrik unsuru olur. Trafik kazalarına sebebiyet verir' denildi. hayal dünyasındalar sanırım , komedi bi sebep olmuş tabi şimdi iranda asılsa bu bilbordlar alışık degil millet kaza olur. gelecege yatırım yapıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yahu bu adamlar cidden agir sapik ha. Sactan tahrik oluyorlar, mayoya dalip gidip kaza yapiyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 trafik kazası çok nefismiş. -anam garuya bah laaaaa!!! +abi dikkat et araba kullanıyorsun! -ne arabası hamua goyum garu var la garuuuu!!! güm! olur mu lan öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aa niye ya, assalarmış. sonra birileri gidip taşlardı o reklamlardaki mankenleri, geleceğin taşlamalarına alıştırma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 trajikomik. geleceğe yatırım. o.c.ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Kaç senedir var bu olay zaten, seçimden önce tekrar gündeme getiriyorlar muhafazakar kesme mesaj vermek için. Fazla kalmadı ama, biraz sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 çok sinirlendim lan. benim mayo şirketim mağazam ws. olsa daha da yerdim kafayı, yuh ama. ayılar, ayrıca nasıl böyle toplumsal olarak ahlaki yargılar verebiliyor belediye kim oluyor bunlar adam mı sanıyorlar kendilerini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 biraz önce dışarı board mayom üzerimde kolsuz t-shirt ve spor ayakkabıyla çıktım(bileksiz :)) iyiki içeri almadılar :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Bizim okulun otopark cikisinin tam anayola baglandigi yerde her ay degisen Gisele Bundchen Vakko billboardi var bi senedir falan, daha hic kaza yapmadim, yapani da gormedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 alttan alttan devam ediyor itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 OFF [spo] Sudi Arabistanda Mariah Carrey'nin albüm kapaklari böyle sansürlenmisti. Aklima bu geldi direkt. Utanmasalar sansürlicekler.Binin develerinize defolun gidin yahu artik. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Saçtan tahrik olan, mayolu kadını görünce tahrikmetresi kırılıyordur herhalde. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:55 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bi analarini alip gitsinler ya sonrada cikip ben laik im diyor laiklikten taviz vermeyiz diyor inadina mayolu bir miting yapican aslinda ahanda fikir guzel soyle antalyada filan mayolu bir cumhuriyet mitingi olabilir bunanra akrsi ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Belediye ücretsiz şap dağıtsın kesin çözüm. Mayolu cumhuriyet mitingi ne demek ya? Saygı duyulmasını istediğin kavrama önce kendin saygı göstereceksin ki başkaları da göstersin. Şaka bile olsa yanlış olmuş o ifade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mayo firmaları dava mava açsalar kazanırlar yalnız, ahlak kurallarıyla alakası yok bunun. Direk dini karıştırmış dayılar. Dindar kesime şirinlik kastırmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: Saçtan tahrik olan, mayolu kadını görünce tahrikmetresi kırılıyordur herhalde. heheh kaynak var mı bu haber için merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 kaynağa gerek yok. Etrafa bi bakın dikkatli açık bir kadın resmi görüyor musunuz ? ben hiç görmüyorum.Eskiden koca koca Zeki Triko Kom reklamları olurdu güneşliden geçerken şirinevlerden geçerken silivriye giderken havalimanlarındayken şimdi hiç yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yarın birgünde balıkçılar rahatsız oluyor diye denize mayoyla girmeyi yasaklarlar sonra mayoları evde banyo yaparken kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Tahrik olanları kısırlaştırsalar daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yaşasın akp! not: tahrik olmak istiyorum buarada [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:10 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar