Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 girişte diablo 2 nin kapağı , sonda bir soru işareti, bencede garanti diablo 3 zaten uzun zamandır bekliyorduk,hadi hayırlısı
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 girişteki kapak ordaki oyunlara tıklayınca ve hergün değişiyo onla alakası yok
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 o resim her gün değişiyor, dün de starcraft vardı. mmo yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: mmo yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar. mmo yapsınlarda sistem değişmeli, wow gibi ne kadar çok oynarsan o kadar güçlü oldugun bi oyun yerine biraz daha yeteneğe bakan bi mmo olsa, loot olsa, uo olsa...
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 diablo ya ihtimal vermiyorum acikcasi MMO olarakta zengin bir icerik sunmaz diablonun olayi al eline kilic i hack&slash ilerle oel cok ahim sahim bir lore da yok arkasinda mmorpg si olmaz yani cunki zaten oyun RPG battlenet te oynayinca oluyor MMO kaldiki su an wow un geldigi yer diabloyla ayni saatlerce ayni seyelri kesip kesip duruyorsun blizz bence diablo ile riske girmiycek starcraft diyorum ben ve strateji disinda birseyde olabilir ha 3 sene sonra cikicak belkide cikmadan ghost gibi iptal edilicek sonucta blizz hit olucagindan emin olmadigi bir oyunu cikarmaz wow a expansion gelicek zaten her sene 1 expansion yapicaz dediler warcraft ustune abska bisey yapicaklarinida sanmiyorum
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ben genede diablo yu bekliyorum,geçen seneden vardı dedikodular diablo 3 yolda diye,war craft ve wow olacagını zannetmiyorum,star craft olursa onada çok sewiniriz tabiki..
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Adamların yeni bi oyun yapma ihtimali yokmu bu arada ? Yok herkese ayar vermek için falan sormuyorum ya cidden soruyorum. Takip edemiyorumda ben öyle şeyleri pek.
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sc ile alakali olacagi kesin bence. hem daha once bir sonraki projemiz olursa sc olur gibi aciklama vardi, hemde kore de aciklanacak olmasi baya bi suphe uyandiriyor. su saatten sonra da expansion yada port gibi birsey olmaz sanirim. adi sc2 yada sc mmo olur.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 bence olur arcane, hatta kesin olur cıkan oyun sc ise ikisini birlikte oynıycaz wcg de
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sc2 olmayacağını belirttiler, diablo3 olmasını tahmin ediyorum ve umuyorum. beyinsizce hack&slash yapılamıyor wow'da pewpew charı yoksa.. :p
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 diablo 2, starcraft'tan daha yeni olduğundan, yeni oyuncular starcraft'tan ziyade diablo 2'yi oynamış olabilir. ama diablo 3 çıkması üzerine büyük kuşklarım var. şimdi bir inceliyelim. 1- mmorpg olmaz. neden olmaz? zaten elde hali hazırda bir mmorpg mevcut. o da wow. blizzard, farklı developer'ların mmorpg'lerini dağıtan bir firma olmadığından, birbiriyle rakip olacak iki ayrı mmorpg ile uğraşmak istemiyecektir. 2-3 sene daha unutun siz yeni mmorpg. 2- diablo 3 çıkarsa mmorpg olma ihtimali yüksek. ancak starcraft'ın mmorpg olması pek mümkün değil. diablo 3 çıktığında yapılabilecek en büyük yenilik a) hack&slash'in yanına planescape ve fallout tadında bir rpg sistemi eklemek ya da b)direk olarak mmorpg yapıp hack&slash'in bokunu çıkarmak. 3- diablo'nun çok fanı var demişsiniz de, starcraft'ın daha çok fanı var. halen wcg gibi turnuvalarda starcraft maçları düzenliyor. 4- en son diablo oyunu starcraf'tan sonra çıktı. o yüzden daha eski oyunu devam ettirmeyi tercih edebilirler. 5- starcraft: ghost projesi vardı, iptal edilmişti. o projeyi tamamlamışlardır belki, onun müjdesini verebilirler. 6- şu sıralarda bir sürü yeni rts çıktı. c&c 3, company of heroes, warhammer 40k, supreme commander, age of empires 3... starcraft 1 her ne kadar hala oynansa da, blizzard'ın tüm bu oyunları altüst edebilecek bir rts çıkartması gerekli. 7- hack&slash oyunlar artık yerlerini mmorpg'ye verdiler. ikisi de grind sonuçta. o yüzden diablo 3'ün çıkacağını pek düşünmüyorum. 8- yeni bir oyun olabilir elbette. blizzard'ın eski oyunları vardı. lost vikings gibi. onları devam ettirebilir belki. 9- bir fps isterdim blizzard'tan. ama ayrılan tayfa hellgate: london yapacağından, pek fps ile uğraşacaklarını sanmam. 10- bethesda'nın fallout 3'ü almasına karşın, bunlar da dungeon keeper 3, baldur's gate 3 veya planescape torment 2'in haklarını almış olabilir. biraz hayal tabii bu son madde :P
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yapamaz bg3 fln blizzard. kötü hayal o, linear oyun yapar blizz, bulaşmasın bg3 e veya fallouta veya planescape e plz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 imkansız bir bg veya türevi bir oyunun bir daha gelmesi nerde black isle toz oldu şimdikiler çok yüzeysel
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 aşırı multplayer kapsamlı bir diabloda olabilir
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 İddia ediyorum yapılan oyun SC2 olacak ama bildiğimiz anlamda strateji değil Warcraft 3 ilk planlandığında düşünülen bol rpg soslu birşeyler olacak.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 said: kötü hayal o, linear oyun yapar blizz, bulaşmasın bg3 e veya fallouta veya planescape e plz. lineer oyun yapacaklarına nasıl emin oluyorsun? daha diablo dışında rpg yapmadılar ki.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Multipalyer desteksiz SC olmaz ama onuda unutmuyun Battle net diye bi mevzu var bu piyasada sonucta. ha bide başka bi firmanın oyununu devam ettiriceğini sanmıyorum. [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 19:28 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 heh satın alsalar öyle bir franchise bir kere haberleri olurdu ve ayrıca öyle bir oyun yapma teşebbüsleri yok şimdiye kadar.
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Warcraft evreninde geçen bi rpg de olabilir
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yeni bir oyun gelsin. yeni bir dünya. neden herkes eskisinin devamını istiyor ki
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Lisans satışları ve alımları borsaya bildirildiğinden saklanması mümkün değil.
cado Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 dynun a katılıyorum yeni bir oyun yeni bir evren güzel olabilir
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Valla Starcraft 1998'de çıktı. Ek paketi bile 98'de çıktı. Nerdeyse 10 senedir yenisi gelcek diye bekliyoruz. Yenisi gelicek mi diye soruyoruz, şu an öyle bir projemiz yok diyolar. Nası bi cevaptır bu ya, ne gıcık bi cevaptır. Yapmayacaz de, yapacaz de, ama "şu an yapmıyoruz" deme :P İşte bu yüzden SC'nin yenisi gelsin istiyoruz. Şahsen yepyeni bi oyun olmasına karşı diilim. Ama mümkünse Warcraft evreninden olmasın; MMORPG HİÇ olmasın.
Öne çıkan mesajlar