Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard yeni oyununu mu açıklayacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bence terranlar dünyayı bulmaya çalışsın , starbuck diye kaptan olsun bi tane de sdfsdfsd.

zaten ued'den adamlar taa dünyadan gelmiş, bizim terranlara yardım etmişti.
ancak samir duran onlara ihanet edince patlamışlardı.

son savaşlarda, mavi terranlar, yeşil ued'ler ve protoss'lar, ortalarına zergleri alıp yoketmeye çalışmışlardı.
ama zergler blizzard'dan torpilli olduğundan,
o zerg birliğini biz komuta etmiştik, ve terranları, ued'leri ve protoss'ları yokedip imbalık yolunda adımımızı atmıştık.

starcraft 2'de büyük ihtimalle ued yani dünyalı insanlar, terran kuvvetleriyle birleşecektir.
Mesaj tarihi:
5 rkl cok zor, benzerlikler artar rk sayısı arttıkça
Sc nin en saglam ozellıgı 3 rkında tamamen farklıolması,
bina yapımından birim üretimine kadar.

4. rk konabilir belki,
ama yeni birimler ftw =)
Mesaj tarihi:
Will there also be an expansion, and if so, what features will it contain?

Our focus has been and will continue to be on developing and refining the core StarCraft II experience, so we haven't really had much time to consider what types of things we would include with an expansion for the game if we were to do one.

----------------------------------------------------

ulan blizz iyisin guzelsinde ne acsin ya
daha dur be oyun cikmadi
Mesaj tarihi:
su zenci gelsin protoss-zerg hybridleriylen

hah samir duran dı adı hatırladım sonunda

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 17:57 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
StarCraft II has some big shoes to fill - is there added pressure in developing a follow-up to one of the most beloved games of all time?

We recognize that the bar is set pretty high, but this type of pressure is not new to us. Warcraft III had to follow in the footsteps of Warcraft II, and Diablo II had to follow the original Diablo. Creating a StarCraft game that's bigger and better than the original is definitely a big challenge, but it's one that we fully intend to meet and exceed.

rahat olun, bırakın üstadlar işini yapsın. eminim hayal kırıklığına uğramazsınız :)
Mesaj tarihi:
said:
Bir bilgisayar oyunu olarak gerek kendi amaçlarını gerekse oyuncunun beklentilerini tamamiyle karşılayabilip bunu bir uyum içinde önüne sunuyor

bunu yapabilen onlarca oyun sayabilirim, sc'nin bir özelliği yok EN İYİ VAOOOV olmasını gerektiren. ne yapmıştır, klasik rts formülünü alıp ince ayarla o vakit için güzel bir oyun çıkarmıştır. prodüksiyon değerleri güzeldir. "hala yapılamadı benzeri, olmayacak denilen birşey" gibi yorumlar gerçeklikten çok hayranlıkla söyleniyor.

said:
SC'nın getirdiği yenilikleri sahip olduğu uyumu oynanbilirliği dengeyi ritmi, her macın ilk dakkasından sonr dakkasına kadar her anının önemli olduğunu heycanlı olduğunu, daha böle sayısız özelliğini sayalım...

cüce'cim şimdi afedersin ama bunlar yenilik değil. binlerce yıldır mevcut bu özellik bazı oyunlarda. :p "sayısız özelliğini" saymanı beklerim ama dediğim gibi sayamayacaksın çünkü yok.

birisi çıkıp "hayır abi yeni özellik getirmedi ama varolanı iyileştirmeye çalıştı" dese eyvallah diyeceğim ama hayranlığın gözü kör, ölümüne savunma modundasınız.

heh bu arada siege tankları ben de birşeye benzetemedim maalesef, battlecruiserlar filan aynı biraz silik kalmış yeni protoss birimlerinin yanında.
Mesaj tarihi:
eee ayrıca stalker çok dandik be. olmamış. archon nerede? gelmiş geçmiş en başarılı birimlerden biriydi. gitmişler wc3 undead seslendirmeli blinkleyen siyah dragoon koymuşlar. batırmışlar..
Mesaj tarihi:
sam sen neyi tartışıyorsun ki burada? adamlar yapmışlar oyun milyonlarca adam hala oynuyor oyunu deli gibi 10 yıl geçmiş aradan.

oyuna laf atman ilginç yane. daha iyisini yapabiliyorsan rtsye yeni bir bakış açısı katabiliyorsan eyvalla deriz yine de starcraft o zaman da starcraft olacak.

gereksiz tartışma diye buna derim ben.
Mesaj tarihi:
abartıldığı kadar iyi olmasa o kadar insan bu oyunu oynamaz. kimse blizzard hastası fanı olduğu için oynamıyor oyunları. zevk almıyorsan, bi çıkarında yoksa kimse saatlerce bi oyunun başında sırf blizzard yapmış diye durmaz. dursa bile bi yere kadar(öğrneğin single player senaryo bitirir veya wow için lvl 70 olur vs.) hala şu an oyunu açıp zevkle oynayabiliyorsan bu oyun abartıldığı kadar iyidir.
Mesaj tarihi:
abartıldığı kadar iyi değil'i oyun çıktıktan sonra görürüz.
iki üç tane screenshottan hiç bir şey anlayamassınız.
in-game videolar bile o screenshotlardan daha iyi.

daha iki üç birim açıklandı. belki archon da çıkıcak. daha belli değil ki hiç bir şey?
sadece oyunun çıkacağı açıklandı.
Mesaj tarihi:
@cons
Samin bu topik altında bunları söylemesi saçma kaçıyor ondan öyle tepki gösterilmiş.
Söylediklerine kendide inanmıyorki nerdeyse her topik altında bir sc muabbeti çeviriyor, doğrulamaya çalışıyor sanırım kendini en temizi görmezden gelmek.
Sc fanboyu değilim ama zevkli güzel oyun.
Uzun uzun incelemeye karşılaştırmaya
micro macro grafik u bu muabbetine gerek yokki,
oynarken eğleniyorsan güzeldir değilse değildir.
sc 1 beni çok eğlendirdi,
2 de öyle olacak belli gelişinden.

Senaryoyu merak ediyorum ben
  • Yeni Oluştur...