PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Arkadaşlar bazılarınız mayın diyor mayın döşeyebilcen bir hero mu var yoksa herkes yapabiliyormu o olayı? Bir aydınlatın noob u =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 dotadan bahsediyorsan, goblin techs'ten de bahsediyor olmalısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 alıyormuyuz ? drop mu ? Skill mi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Goblin Tech ftw! Mayın döşeyebilir, intihar edebilir. Skill'dir. Mayın döşer, istediğin zaman patlatırsın. Yatıramazsan gider kendinle patlatırsın. Hala yatıramadıysan gülerler, üzülürsün. Sae önde gelen kullanıcılarındandır. Üzülmez, güler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Hero seçerken goblin i seçiyosun, diğer herolar gibi Skilleri var birisi mayın bırakma, diğeri statis trap, diğeri suicide, ultisi de kontrol edilerek patlatılan bi patlayıcı işte. Yani özetle: mayın bırakma bi skill=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 heronun tam adı "Goblin Techies" dir tinker la karıştırma :) dynun iyi mayıncıyla rica et bi ara bi oyunda rep alsın yollasın sana iyice öğrenirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Goblin Techies çok severim :) Biraz böbürlenmek olucak da üstüme tanımıyorum. Hele ki arcane ile yaptığımız swap-big boom combosunu unutamıyorum :D Mayıncı'nın 3 çeşit tuzağı 1 tane de suicide'ı var. >Suicide bildiğin inithar ediyosun adamın yanına gelip. 4. levelde 1550 alan etkili patlıyosun. 1. büyü land mine. 4. levelde 600 vuran mayın yerleştirir. Üstünden hero veya creep geçince patlar. Merkeze yakın olan daha çok hasar alır, uzaktakiler biraz daha az. Süresiz durur. 2.büyüsü Statis Trap Büyük bir alanı stun yapan var koyar. Süresi vardır. ancak anca dibinden geçilince aktive olur. 6sn stun yapıyor. Ultisi de Remote mine, Yine 8 dk süreli 3. levelde 450 patlayan mayınlar koyuyorsun. Mayınlar kendi etraflarını da görüyor aynı zamanda. Sen ne zaman istersen o zaman patlatıyorsun :) Bütün mayınlar invistir. Yerleştirirken 1 snliğine gözükürler sadece. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ap oynanıyosa ve biri de swap yapan heroyu aldıysa (adını unuttum) tam goblin techieslik oyun olcak demektir. Oynaması en zevkli hero bence bu. Acaip severim. Manayı bollaştırmadan oynamak zor olabiliyo. Dikkat edilmesi gereken noktalar: - Dynun'ın da dedii gibi mayınlar ilk saniye görünür olduu için, dikkat çekmiycek şekilde yerleştirmek lazım. - Statis trap aktifleşmek için kısa bi süre bekliyo. Bu süre içinde adam bi şekilde kaçabilirse çok kötü oluyo. - Karşı takım sentry ward alabilir ki bu da hiç mi hiç iyi olmaz :P [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 17:38 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Bu arada, en güzel taktiklerinden biri, rakip takımın Hidden Shop'una gidip mayınlamaktır. Eleman 3.6k kasıp heyecanla Demon Edge almaya gider, kafasında yeni stratejiler dönmektedir, tam vendor'un önüne geldiği anda etrafındaki sayısız patlamayla ölür. Siz de bi kenarda "Şimdi nereyi mayınlasam" diye düşünürken kill almış olursunuz. Çok küfür yersiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 2.6 k dır o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ehe 3.6k olsa küfür diil dayak yersiniz direk sdsdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Geçen gün Dynun bey oturduğu yerden 3 kere öldürdü beni mayınla , kınıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Anaa =) Çok güzel birşeye benziyor durun yarın deneyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 ben hep guinso yapıyorum genelde zaten oyun basında en az 3-4 kill yapabildigim ve kolay para kasabildigim icin zor olmuyo para kasmak ama merak ettim siz ne gidiyorsunuz? ben dogrumu gidiyorum daha iyi ne item yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Boots of speed (paraya ihtiyacım oluyosa daa hızlı vurmak için power treadse çeviriyom), ring of basilius, arcane ring, refresher orb. Eğer goblin techies geldiyse böyle gidiorum genelde. Edit: Para kasabiliyosam da başta bi soul booster yapar, arcane ring yapmadan direk aghanim'e çevirebilirim belli olmaz asd [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 13:53 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 zaten skilleri hızlı doluyor refresh pek gereksiz gibi gorundu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Dynun 1.skillde en fazla 15 mayın koyuyorsun.16.mayını koydugun anda ilk koyduğun mayın silinir. İtem buildi olarak söyle birsey gidiyorum.4 adet tango ile basliyorum 1 yada 2 mana pot 1 adet null talisman. Yada tavuk alarakta baslıyabilirsiniz.Oyunun basındaki stratejime göre intihar yada mayın olayına giriyorum.Eğer intihar etmeyi düsünüosaniz karsinizda düsük hpli herolar ve yavas herolar varsa ii gider. Yoksa benim gibi mayın döseyerek creeplerden gold toplayıp hemde düsmana zarar vererek kasabilirsiniz. Paraniz olunca hemen bir void stone alin.Hatta ben 2 void bile aldıgım oluyor.Sonra eul cıkmaya dvm edin. 16 olanara kadar kasın mayın döseyin.Rune bölgelerine.Gizli shoplara rakip takımın ward koymadıkları yerlere calısın.Söyle bir taktik var eul cıkıtınız.Stun skiliiniz var.Adamı ucuruyorsunuz hemen dibine stun wardi dikiyorsunuz.1.skilldende koyabilirsiniz.Adam inince hemen 1.skilldende koyuosunz. 2 mayın patlaması ii zarar vericektir.Bide stun ward patlayınca iice dövün.Zaten karsınızda centaur gibi yüksek hpli bi hero yoksa kacmaya baslıyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Biliyorum hatırlattığın için saol. Bu arada söylediğin noktaların hiçbirine mayın döşemem. bazı klişe yerler vardır oralara döşersen zaten adam falan öldüremessin. (ha noobsa o ayrı) 4-5 farklı build denedim. İdda ediyorum en işe yarayanı ilk item olarak arcane ring. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Aklıma yeni geldi en ii item bloodstone niye derseniz goblin çabuk ölen bi adam kalabalık bi combatta gerekli isleri yaptiktan sonra intihar edip hem karsı takıma zarar verir hemde kendi takımını healler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 geçen coşturdum ben goblinle 25 killim vardı ama takım kaybetti =P arcane'i 8-9 kere öldürdüm euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 venge&mayın süper ikili oluyorlar valla Bu arada paticik serverı acıldı millet w3 oynamaya foruma yazmay basladı iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 adı üstünde mayın, basmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar