Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Seçiminizi yapın... Bence Sawyer, Jack gözümde bitmiş durumda şu anda. Others'larla kanka oldu. Sawyer'ın içi dışı bir dolandırıcı falan ama... İyi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ehahae lost hakkındaki en sığ anket diyebilir miyiz? evet :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Kate isini bilir , sawyer yönetir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 jack ne yapmış jack ? sawyer kate i götürdü.Daha ne olsun kaç bin milyon xp topladı. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 11:57 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 jack rlz,yakışıyorlar ueheu h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 2. Sezon 5. Bölümde olduğum için Jack diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 fena spoiler yedik konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 jack mi sawyer mı ? tabii ki john locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Sayeed for the win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 desmond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Threesome derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 sawyer yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yakup sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Olumune Desmond, Desmund mi ya da nasi yaziliyosa :p 24'te de Theo Stoller diye bi karakter oynamisti gene superdi eheh, sahane bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Ben ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 jack ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bence sawyer sawyer locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Dizinin en karizma karakteri Desmond. Ama siz lamerler hala jackmiş sawyermış katemiş.. tam lamersiniz siz be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://www.jackorsawyer.com/ esas seçim burda. jack önde. ben de jack'e verdim(??) 901 oldu. bence; puşt yönetmenler jacki kötü gösterio aslında o hala 1. ve 2. sezonda falan tanıdığımız gibi iyi bir insan. yok sawyer çıktı kate sawyer'a v(e)ardı falan derken kafamızı karıştırdılar. kim kurtardı ulan o kadar canı? hangimiz jack'e minnettar olmadık ha içten içe? ben birinci sezonu özledim arkadaş. o sahilde yaşananlar falan. sıcak bi ortam vardı. herkes birbirini tanır, sahillerde iki dirhem bi çekirdek gezilirdi. kate jack'e yazardı falan. nerde şimdi o ortam. othersmış, darma'ymış. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sayyid abimiz varken bu soru sorulmaz , sorulamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Another mysterious side of the island has revealed. Peh Sayid çok berbat ingilizce konuşuyor. E normaldir tabi, Iraqian Republican Guard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Sayid'in o konuşması zaten bitiren nokta ya :D Ses tonu vs. harika geliyor bana. 2. sezonu yeni indiriyorum olan olayları bilmiyorum tam olarak ne bileyim Jack sadece 1. sezon yaptıklarıyla dizi sonuna kadar yeter. LOCKE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sawyer sawyer sawyer jack gebersin zaten öyle bir kadere sahip olan bir insan uzun yaşamaz [ Mesaj 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:20 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar