Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ve sizde onlar için bir haber yapsanız, fonda hangi şarkılarını kullanırsınız ? Tek bir şarkı olacak. Liste abanmayınız lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Explosions In The Sky - The Moon Is Down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hehe. Dream theater dicem, fatal tragedy cuk oturacak. Hem şarkı adı çok uygun, hem de parça bitişindeki "remember that death is not the end, but only a transition" sözü. amma velakin böylesine gaz bi parça çok uygun kaçmayabilir. o halde ikinci tercihimizi kullanıyoruz, Dream theater - The spirit carries on. Please never let, your memory of me disappear... heha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hmmm Opeth - Ending Credits King Crimson - Starless (of of of) Joe Satriani... Hmm. Televizyonda yayınlancaksa Forgotten, yok ben kendim dinleyip anacaksam veya hayran kitlesine ise, Why. Dire Straits - Ticket to Heaven Zevkliymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 metallica - orion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 within temptation - bittersweet olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 anathema - are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Queens of the stone age - Leg of lamb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA Abi kusura bakma, tutamadım kendimi. Ulan hadi "Uçağı düşse" desen neyse, örneği de var bunun [Lynyrd Skynyrd] ama "Kamyon çarpsa" nedir abi? Ne yapıyo bu adamlar, grup olarak E-5'te karşıdan karşıya mı geçiyolar =D "...acı bir şekilde ölseler" demiş bi de ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Anathema-A Dying Wish A Perfect Circle-Orestes Red Hot Chilli Peppers-Porcelain Muse-Blackout P.O.D-Good Bye For Now [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 15:40 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Sıradaki şarkı rahmetli Duane Allman'e gidiyor, Lynyrd Skynyrd ve grubundan Free Bird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Dream Theater diycem bende...learning to live..veya fatal tragedy cuk diye oturur harbiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Temple of the Dog - Sa Hello To Heaven Guns' n' Roses - Knocking on Heaven's Door Jeff Buckley - Hallelujah Queen - The Show Must Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 açıkçası benim sevdiğim grubun birine damperli çarpsa, fon müziği olarak to bid you farewell kullanırım opeth'ten. garip garip iskandinav büyüleriyle güçlendirilmiş bi şarkı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Levent Yüksel - Zalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ayna - gittiğin yağmurla gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Therion - The Siren of the Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Queensryche - Silent Lucidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Pentagram - F.T.W.D.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Aklıma ilk gelen şarkı bu oldu: Opeth - For Absent Friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Ferdi Tayfur - Ölürsem Kabrime Gelme İstemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 sivas yangınında gelmiş geçmiş en iyi türkücülerinde içerisinde bulunduğu 30 türkücünün yakılmasının,türkünün tamamen yok olması olayıyla yaşadım bu olayı.. şarkı..hmm.. "kalsın benim davam divana kalsın" olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 goodbye cruel world çalarım kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Fantezi yaptım, Ozzy , Tony Iommi , Geezer Butler ve Bill Ward konuşurlar yeniden reunion falan yaparlar, tam sabbath için yeni albüm kaydına giderken gittikleri otobüse kamyon çarpar (asfsd) ölürler, bütün dünya şok olur haberlere çıkar vs. Heavy Metal fanlarının ağlayış ve haykırışlarının arka planında Black Sabbath - Orchid çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 liste çıkarmayın demiş ama bazıları liste çıkarmış :) yazılan şarkılarından en çok hoşuma giden opeth - to bid you farewell oldu. o yüzden ben de to bid you farewell diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar