heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 evet beyler oya aydoğan - dwarf famale Tarkan + Kurt - Nighelf Hunter and Wolf Cüneyt Arkın - Human Warrior benden bunnar buyrun sizin benzetmelerinizi alalım [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 12:53 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Cuneyt arkin warrior degildir. 1-Plate armor giymez sadece gogsu acik birakan cloth armor giyer. 2-Sprintide var vanishi de var. 3-asla charge etmez bizanlilar onun ustune gelir hepsini tek vurusta indirir. 3-AoE dps i var. 4-Jump ozelligi var kale duvarina atlayabilyor kimsede yoktur. 5-Kilik degistirip saraylara sizar, yani stealth olur. 6-Convertion spelli var her filmde 1 2 kisiyi musluman dahasi birde Turk yapar bu spellde kimsede yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 uhahahahaha bencede Tarkanın kurtu tek başına 3 adamı alabiliyor Tarkanın aimed shot özelliği daima crit atar Asla bestial writh kulllanmaz herzaan doğuştan bestial writh dır talentlerinin marksman olduu sölensede o bir BM ve MM dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yok ya Tarkan Night elf olamaz vücut yapısı anca Bloodelf'e uyar. Yalnız bunları okuduktan sonra içimde Tarkan adında bir belf hunter açıp byanıma da kjurt almak ve Atıl kurt diye pet attack macrosu yapmak arzusu oluştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Nightelf male -- İsmail YK Tauren -- Milka öküzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Recep Tayyip Erdoğan - Nefarius Blackrock orclarında kadrolaşmanın dibine vurmuş hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Hepimiz Mekkatorque, hepimiz Gnomeuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 polat alemdar human rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Polat Alemdar Azeroth`a gelse ancak Praire Dog olabilir. Oyle yeteneksiz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yeliz yeşilmen - human famale priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben seyi hep benzetmisimdir ve öyle bi char kasmak istemisimdir.Human zenci kel rogue olucak.shadowcraft tipi giyinicen maskeler siyah filan.sırtta cape olmicak.nickmi ne peki.Tupac.tam bir thug life olucak.ambushlar backstabler...cape takıcaksan bile thug life veya outlaws yazıcak bide yıldırım demirören i kütük bir orc warrior a benzetirim.zaten adam orc kabul ediyo konustuk [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 seray sever - undead warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kibariyede dwarf female olabilir ama class bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 metin şentürk de illidan olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Aptullah Gül - Orc Warlock lvl 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nuri alço yu bir kalıba sokamıyorum ben. direk class&race adam. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 01:33 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 nuri alco alchemins warlock işte, önce ilaçlı major manalrı içiriyo female nightelf priestlere sorna summon tecavuzcu coşkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Ciguli - Gnome Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Seda Sayan - Male TRoll Gerçek hayatta da birgün erkek olduğu belli olucak inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Peh tupac rogue gitmez abi olsa ultimadan sağlam bi bard olur nitekim uysallaştırtığı milyon tane ben vardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 tarkan'ın night elf'le alakası yok. adam türkmen bir kere, türkmen kültürüne en uygunu da orc. abdullah gül'ün de orc olma ihtimali yok. orclar bir kere takiye yapmaz. hem de abdullah'ın o kulaklarla gnome'dan başka sanşı yok. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:30 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Tarkan'ın vücut yapısı orc'a uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Adile Naşit = Dwarf female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hatta dwarf female mage kuzucuklarım derdi o bana hep allah rahmet eylesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yıllarca babanemin kardeşi sandım ben Adile Naşiti yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar