Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 eheh ama cidden hiro nakamura geyiği bizim evde de döndü, zamanı durdurmaya kasıyordu zaten nakaratlarda, kesin oyları o sırada ayarlamıştır lol ben rusya'nın şarkısını beğendim işte tam yürovizyon popu, yunanlı da bizi kopyalamış utanmadan shake it'ine kadar yuh diyorum. neyse iyi kötü dördüncü olduk her nasıl bütün batı avrupa'dan 12'leri topladıysak, sırf almancılıkla yapılabileceğini sanmıyorum doğrusu, türk düşmanı avusturya 10 puan verdi. :p ukrayna da gayet aşmış bitirmiş, gelecek yıl benny hill remix bekliyoruz kendilerinden ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 yunanlılarınki mi bizimki mi çalıntı cok konusuldu da, yunan adam baya sempatik cıktı makina'da falan türkçe sarkılar soyledi herkes unuttu kimin kimden caldıgını, eh cok da onemli değil bence, onların da sarkısı cok guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hırvatistan'da aynı şekilde sırbistan'a verdi.İlginç enstanteneler birde baktım'da bosna hersek başbakanı sırp kökenli.(gerçi sosyal demokrat adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: sanata saygısı olunca insanların, ilginç olur tabi. +Rep Her sırp bosnalıya, her bosnalıda sırpa düşman olmalı (mı) dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 soykırım yasamadan buradan bosnalılar sırpları sevsın demek kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 gelecek yıl ajdar a teklif götürürsek 2.lik garanti, söylemedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 "kıbrıs'tan puan gelmedi yuh" diyenlere yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 garip bir oylama sistemiydi herke tanıdığına veriyor ne analamı varkı değişiklik olmazkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 arkadaş bizim oylama sonuçlarını vermek için ankaradan bağlanan kadını değiştirsinler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Apocalyptica nasil yardirdi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 trt reklamdaydı o ara.bitimine doğru gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=50guHStxOV4 Apocalyptica... TRT zedeler için... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 haha ukraynanın $arkısı ne ole ya $aka gibi :S :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 bu arada gözüme takılan şeyler: 12 puan ermenistan'a vermemiz, sırpların çetnik işareti yapması (holy trinity diye savunulacak yanları yok) özellikle bosnanın 12 puan sırplara vermesini anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Yurtdisinda yasayan türkler olmasaydi, 15. bile olurduk pehey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 said: Her sırp bosnalıya, her bosnalıda sırpa düşman olmalı (mı) dır. bir haftada 200bin kişi katledilirse olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Bosna 12 puanı sırplara verdiğinde kadınadam şarkıcıları çetnik işaretini bastı kameraya. Ya bosnalılar gerizekalı yada bosnada yaşayan sırplar inanılmaz bir lobi faliyetine girip mesaj yağdırdı. Ayrıca Türkiyenin ermenistana 12 puan vermesi şaka gibiydi. Fransa'daki Türkler tarih yazdı, süper kasmışlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar